או לא? גם אז!ההפקה מכורה, זורקת פירורים לשאר-אבל את השרשרת, את הגמר-הם בונים לזוג המלכותי שלהם. זה שישן כל העונה ושכב עם קרן בצורה הזו, וזו שמשווקת אתרי הימורים והקהל איכזב כשלא נתן לה מיליון!
דניאל ואיתן. המרוץ למיליון. זילזול באינטליגנציה של הצופים, ומשחק בהם. אני כל כך שמחה שהרייטינג שלהם בריצפה. לא תהיה עוד הפקה-כי אף אחד לא יראה.חוץ מאלה שאוהבים רוע שמתחברים לכח, לשילטון, לעריצות,למלכות! המליכו את אורבך ואני צועקת אנשים- ה מ ל ך הוא ע י ר ו ם! והמלכה תחמנית.
לא פייר למכור את האוטו החדש שאבא קנה לה בשביל לימודים! בואו ניתן לה מיליון, כדי להוציא תואר, ולהיות מנהלת קזינו בווגאס איזה חמודים אתם! אחלה אנשים יודעים לבנות חברה צודקת והוגנת. יישר כח לכולכם! בואו נבנה אתרי הימורים, ונשים קצוץ על הכל.
מעידות מגיע לה . לא לכנס לחטוף גברים בכוח. והשפלה כדי לזכות בכוח. רק אורטל לפרס ואיתן ודניאל לזוג האמיתי. ולא יותר. מקווה שאורול תננער מהזבל של אורן. למען גב שם. ודרס חבר שנתן לו הכול. גם בזכות להכיר אותו יותר בארץ. הדגשה זו לפחד של אורן מי פתיחת תיבת הפנדורה. רעד שישקש עד שאמר מעוס הדבר הזה. כי יש העברת מידע נגד איתן ןנגד התונכית. כן לטובת גב תשהו עם ההודעה שזו שלי. חבל שאורטל לא ראוה כנה נחש הערמומי הזה שפעם אמר היא רע .... אורטל היא הרע זה מה שאמר. חבל שהיא לא מודעת.
אפילו אחרי שאיתן הרגיע אותה היא ממשיכה וממשיכה.. ועכשיו קרן אומרת לה שהיא לפחות קיבלה התקפה מהדיירים שהיו בבית ולא מאנשים בחוץ... שתחכה ותראה מה היא תקבל בחוץ.