שרשור ערב מזדיין

Lady McBeth

New member
בואנה, אני עדיין עצבנית על ההיא מסדירים

כמה מפגרת אפשר להיות!?!? טריקו טוען שהיא פ"פ בכלל..חחחח
תביא לי ג'וני קררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר... חם לי. NP paradise lost - the last time

meiritamir

New member
ערב מזדיין לכולם...

סוף סוף יש קצת זמן לחזור לפה, משעמם פה בקומה ה-40 של עזריאלי, הפקקים באיילון לא זזים
מי בא לבלום בר הערב? עבדכם הנאמן שר ומנגן בס... NP Chris Cornell - Billie Jean

meiritamir

New member
שמעי...

זה אחד השירים שמנגנים. היות וזה כזה גרוע ואני לא שומע את זה, צריך להכיר את השיר מתישהו לפני שמופיעים...שעה לפני נשמע לי מספיק טוב, לא?
נכון שאת באה (כפיצוי על ההברזה שלך בשישי)?

Lady McBeth

New member
תפסיק להאשים אותי בזה!!

באימאשך, דיברנו על זה שעות! לא הברזתי!

meiritamir

New member
אין כמו לענות בחורה...../images/Emo8.gif

הקיצר נכון שאת באה לבלום? ג'וני קריר עליי?

Lady McBeth

New member
כפרע, אמרתי לך

מחר (אולי) עזריאלי... אבל לשמוע את אדם מזייף? לא, תודה... אבל תקליט!!

meiritamir

New member
עם מה אני אקליט?!

חוץ מזה אדם שר שיר אחד...שבועיים את מזיינת לי ת'שכל שאני אשיר לך את Black בטלפון, וכשאני סוף סוף מופיע ושר את זה את לא באה?!

Lady McBeth

New member
רואה?

אם היית שר לי בטלפון אז הייתי באה :) אגב, מה קרה שאתה לא במסנג'ר?

meiritamir

New member
אני בעבודה...

(השניה) אין פה אפשרות להפעיל אותו גם לא את הגרסת ווב. הקיצר, תבואי וזהו. יאללה, עפתי.

ReiKo

New member
בוחבוט גרמה לי להתעצבן מהכונפה המסריחה

מסדירים.... עלק לוחמת בגבעתי, מזמן היו אונסים אותה TALAMASCA - The Hunted Becomes the Hunter __________________________ ____ __ _ _______________ ________ ____________________ ___________ ___________________________ ____ _________________ ________________ _______________________ _________ ____________________________ ____________________ _______ ________________

danielo18

New member
קקי של ערב!!!!!!

היום גיליתי שמס הכנסה הזונות האלה חפרו לי בכיס עמוק וגנבו לי 800 שקל שלא מגיעים להם!!! כולה הרווחתי 4K..מה יש לקחת מזה??? שיזדיינו אמן סלע ועד! מי נתן להם רשות לגעת לי בכסף שהרווחתי בזיעת אפי!!?

למעלה