שרשור ערב מזדיין

yehuda18

New member
ערב מזדיין בהחלט

מחר משמרת בוקר.. איזה סרטן.. אגב מי נוסע איתי לצרפת? פתאום בא לי.. NP ריטה - בוא

צרפת למה?!

אתה יכול להצטרף אלי ולחברות שלי לסופ"ש בצפון . אם תרצה אני אפילו אגיד לך "מרסי בוקו" ו"בונז'ור" אולי אפילו "מנז'ה טוואה". אבל צרפת ? בעע.

yehuda18

New member
../images/Emo13.gif

דווקא יש שם אחלה מקומות.. קצת ערבים יש שם אבל חפיף. והצפון זה אחלה.. כמה חברים שלי נסעו לכינרת שבוע שעבר.. מאוד נהנו.

Lady McBeth

New member
לילה מזדיין אחושרמוטה!!../images/Emo41.gif

כוסאומו, אני צריכה להישאר ערה כדי ללמוד על הרמב"ם, יוספוס פלביוס, פילון האלכסנדרוני, רש"י, התלמוד הבבלי, התנאים, האמוראים, הסבוראים (באימאשלי, ככה קוראים להם), ועל עוד כל מיני גאונים שהחליטו להתחכם. ככה נראית ההיסטוריה של העם היהודי: בהתחלה היו חוקים בתורה. אחר כך באה ההלכה. אח"כ באו התנאים והחליטו לפרש את ההלכה וכתבו את המשנה. אח"כ באו האמוראים והחליטו לפרש את המשנה ויצרו את התלמוד. אח"כ החליטו שגם התלמוד לא מספיק ברור ונוצרה הגמרא ע"י הגאונים. אחרי זה הגיעו הרבנים והחליטו לפרש את הגמרא. ואחרי זה מתפלאים למה אין חוקה?!!? 5000 שנה הם לא יכולים להחליט על נוסח אחיד!! כוסאומו המדינה הזו!!!!!!!!!!!!

Lady McBeth

New member
וNP

שכחתי. אני עצבנית manic street preachers - suicide is painless אם אני אשמע את השיר הזה שוב אני חותכת ורידים. נשבעת ברש"י.

Lady McBeth

New member
מה זה החרא הזה!?!?

כמעט התעוורתי מכל האייקונים!!! ויש לי עוד 250 עמודים לקרוא!!!

ק ד ו ש

New member
ערב חזק!!

אספתי חבר, הבאנו מגש פיצה, וישבנו על טורניר פרו אבולושן עם בטן מלאה.. מה יכול להיות יותר טוב מזה? וואללה אם בר רפאלי היתה נכנסת לסלון ערומה הייתי מגרש אותה, היה בנזונה הפרו.

למעלה