שרשור ערב מזדיין + NP

שרשור ערב מזדיין + NP

מה שלומכם אנשים חביבים? איך עבר היום? הגעתי למסקנה - יש להוציא את הפסיכומטרי מחוץ לחוק! הפוך,2 סוכר NP ברי סחרוף - עבדים

meiritamir

New member
כן כן...

במיוחד לאור זה שהאוניברסיטאות די מנצלות אותו כדי לגבות המון כסף וסתם! אני את מנת הקפה היומית כבר שתיתי חוץ מזה כבר מאוחר, אחרת לא נישן כל הלילה... NP ( מואיז, לא יודע אם אתה אוהב פרוג, אבל זו להקה ענקית) Seventh Wonder - Taint The Sky

meiritamir

New member
נכון?!

אחת הלהקות הטובות שיצאו משוודיה חוזרים קצת לסגנון הישן ועושים את זה מעולה.

meiritamir

New member
לא חסרות לי המלצות...

אמנם בדת' אני לא הכי מעורה, אבל בפרוג - מת על זה... קיצר תוריד את האלבום שלהם, אתה תהנה

הטRולית

New member
וואי, וואי...

"כולנו עבדים של מישהו, שמבקש עכשיו - תרגישו..." מי אמר הוט וסמנכ"ל השיווק הפלצני שלה?? מי אמר ר"צים שמבקשים שנחוש את הלקוח!! אחחח. ענק! NP פסק זמן, קרן פלס.

הטRולית

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

אני לא ילדה זבל! אני סתם אוהבת מוסיקה ישראלית..

ק ד ו ש

New member
גם אני אוהב

מוזיקה ישראלית, אבל קרן פלס לא נכנסת לקטגוריה הזאת. היא והפקאצות של 91.8 אף אם יכולות לדחוף ת'מוזיקה שלהן לתחת

danielo18

New member
9 שעות מזדיינות על מה?

על משולשים ומעגלים? על בעיות? ינעל העולם ואחותו הזונה. NP - When you love someone- Brian adams

Lady McBeth

New member
יאללה!! שהאוני' תשבות גם מחר!!

אממממממממממממממממממממממממממן!!!!!!! Audioslave - Revelations

JamicaniT

New member
למה מזדיין למה ..

היום דוקא עבר טוב. קניתי משקפי שמש. והתחלתי סוף סוף את הסקיצות לקעקוע :) התחרות הזאת של ספרייט חירפנה אותי. עשתה לי חשק לעשות לעצמי חולצה. איך זה בתור חולצה? http://img376.imageshack.us/img376/7052/a691bmdk2.gif NP- מיכה שטרית - טבריה עיוני -

אשה טובה ואופטימית

אני הולך מחר לשבת עם המקעקע על הסקיצה של הקעקוע שלי..,יש הרבה רעיונות ומנסים לדחוס הרבה ביחד... איזה קעקוע את עושה?

למעלה