שרשור ערב יפן

Daria san

New member
שרשור ערב יפן

במילה אחת- מושלם! היה ערב מעניין, מקורי וצבעוני. נהנתי כמו שלא נהנתי מזמן. החל מהתיאטרון של סרפר ועד לוידאו הגאוני! וכמובן האיקבנה ואומנות הלחימה....השירה בציבור והחידון.... אפילו סושי היה באמצע! אני מקווה שנהנתם מהדגמת האוריגמי שלי.... תגיבו! זה חשוב! זאת הפעם הראשונה שאני מופיעה מול קהל של בערך 250 איש. הרגשתי ממש מצויין על הבמה... אני מקווה שהעגורים שלנו יגיעו להירושימה. בקיצקיץ- מי שלא היה... הפסיד.

GnomeBubble

New member
היה כיף ../images/Emo6.gif

עגור לא הצלחתי לקפל (טוב, אני מודה שויתרתי מראש), ולצערי אף אחד מאנשינו חוץ ממך לא הצליח
אבל יבגני הבטיח שהוא ילמד לקפל עד הפעם ההבאה. 期待してるぜ (^_^) גם סושי לא נשאר כשכבר הגעתי לשולחן (איכשהו תמיד כשמביאים סושי למפגש הוא נגמר מהר מדי), אבל בכל זאת נהנתי נורא. הערב היה מאורגן בדיוק כמו שצריך כדי שחובבי יפן יוכלו להנות.

Theoldadam

New member
לא הפסדתם

הוא לא היה כזה טעים כמו שאתם חושבים..עשיתם לעצמכם טובה

GnomeBubble

New member
ובכל זאת, בא לי סושי

אני עדיין זוכר לטובה את כמויות הסושי שהזמנו במפגש השני אצל גיא. הפעם לשם שינוי הזמנו כמויות גדולות, והיה מספיק לכולם. ואם מישהו לא סיים את המנה שלו, אני אכלתי

JPing

New member
כן וגם המחיר לא יצא יותר מדי

20 לאדם אם אני לא טועה :)

Tenguy

New member
אתה תמיד (ושאר החבר'ה) לחפלה של סושי בסטודיו

להזכירכם - ביום רביעי - ה-4 ליולי (יום רביעי הראשון בחודש) - יש סרט קולנוע יפני בשעה 19:00 בערב : "קנרית" (Canary). יבואו 2-3 מן התלמידים שלי, כך שאני אקנה בקבוקי שתייה [מיזוג כבר יש...
] אם תכינו רשימת אנשים - אפשר להזמין סושי מראש
לא איכפת לי לשלם מכיסי, אבל שכ-ו-ל-ם יחזירו לי .... כי יש שניים-שלושה שעוד חייבים לי על ארוחת הסושי מן המפגש הקודם (ואני כבר לא זוכר מי ...)

GnomeBubble

New member
אולי בחופש אני אוכל סוף סוף להגיע ../images/Emo13.gif

בינתיים זה לא מסתדר.

rinchan

New member
ערב יפן

באמת היה ממש מגניב. נהניתי מאוד מהדרכת האוריגמי, למרות שהעגור שלי ביצע חרקירי באמצע הדרך...
אבל בטוח אמשיך להתאמן עוד... הכל היה ממש מהנה ומעשיר...

et81

New member
גם לדעתי היה מושלם ../images/Emo13.gif

ההופעה שלך הייתה מצויינת (לא הייתי מנחש שזו פעם ראשונה). הפאשלות היחידות שהיו בערב, היו של מצלמת הוידאו, ואי חשיפת המבחן ביפנית בטעות ע"י מיקה סנסיי
ET

BoredAsHell

New member
אני חייב לציין

שהאדם שהיה אחראי על המצלמה הוא לא בעל המצלמה, אז אנא תסלחו לו... הוא לא התכוון ~_~

et81

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

בגלל זה האשמתי את המצלמה ולא את המפעיל שלה
ET

GnomeBubble

New member
לא נורא, נראה שזה רק שעשע את האנשים יותר

\אני מוכן להישבע ששמעתי כמה קולות מדקלמים ברקע: この番組はSONY~ご覧のスポンサーの提供で送りします

ToHrU

New member
הקדימו אותי אך משום מה אנלא מופתעת

היה פשוט כיף אתמול!!!!!! גם אני מצטרפת לאנשים שלא התליחו לקפל עגורים, אך ידידי היפני שהכרתי אתמול בהחלט התליח לעשות זאת וגם הוא לאחר מאבקים קשים בנייר . . . כל כך נהניתי לפגוש אנשים שאוהבים ומאוהבים בדיוק באותם דברים שאני מאוהבת בהם. ובכלל - ההשקעה הורגשה בכל חלק וחלק של הערב הזה . . . כן יירבו :)

Theoldadam

New member
כיף

נהנתי מאוד האוריגאמי היה מהנה ביותר, ההתחלה שלי היתה טובה מאוד ובסוף כל הקיפולים יצאה לי מוטציה של עגור, יש לי הרגשה שזה יותר קשור לאבולוציה..בגלל זה יצא מה שיצא... היה גם את המופע של האומנת הלחימה וגם השעשעשון היה מהנה ביותר... תודה רבה על הערב

eRoz

New member
תודה גם לכם...

הי, אני אלעד (הטנוקי
), ורציתי לומר תודה לכל מי שבא - כי הרי אין דבר מפחיד יותר בארגון של ערב כזה מכך שאף אחד לא יגיע והמארגנים יישארו גלמודים ובודדים (יחד עם החתולים של גילמן)...וייאלצו לחסל בעצמם את כל האוניגירי שמיקה-סנסיי הכינה. הערב הזה כמעט ולא קרה - השביתה די חיסלה את האנרגיה לכולם באוניברסיטה (סטודנטים ומרצים), ובסוף קיבלנו כיתה קטנה ומצ'וקמקת כדי לעשות אירוע פנימי קטן. אני כבר די השלמתי עם הגורל, אבל היו כמה שהתעקשו ובאסרטיביות הצליחו לחלץ עבורנו את אולם 144 שהוא הגדול ביותר בגילמן - וזה נתן שוב מוטיבציה להרים אירוע שמתאים לאולם כזה ולדאוג שהוא לא יישאר יתום מקהל. אז לכל מי שבא, נהנה/השתעמם/בלס סושי (אני גם לא טעמתי ממנו כלום)...תודה, וכמובן תודה לדריה - באמת לא נראה שזו פעם ראשונה שלך, ובהצלחה בתואר! סיכומים וספרי לימוד של יפנית אצלי... נ.ב. אם יש משהו שהסרט עזר לי בו זה לפתח מניירות של כוכב - דרשתי 500 M&Ms צהובים או שאני לא יוצא מהטריילר שלי
נשתדל לשים את הסרט אונליין באיכות סבירה ולשלוח לינק למעוניינים.

GnomeBubble

New member
כבוד לכוכב ../images/Emo6.gif

הסרט היה ממש יפה ומושקע. נראה לי שכולנו אהבנו אותו (חוץ מהיפנים בקהל, שאולי לא התלהבו מהקטע עם קיל ביל?
)

Daria san

New member
קורע!

הסרט היה השוס! ממש הייתי על הריצפה....
מי כתב את התסריט? אגב...מישהו יודע.... היפנים באולם היו בתוכנית חילופים?

למעלה