שרשור עצבים....

ל ו ל י1

New member
שרשור עצבים....

לכל אחת פה(כמעט)יש את השגעונות שלה לפעמים זה מצחיק ולפעמים זה מעצבן,אני אקח לדוגמא (אוי שירן עומדת לשחוט אותי....)את זה שאני ממש משוגעת על התוכי שלי (
...אוי לא שירן אל תקריבי אלי את המסור הזה!!!)או על השגעונות של המענטזת, אז זה המקום לפרוק את הכל, כל מה שאתן משוגעות עליו ועוד לא הספקתם לפרוק.... קוקי אהובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני שפויה...שכחתי ממנו.....אני לא מדברת עליו יותר...מבטיחה!
אנחנו עדיין חברות!נכון?

gillosh

New member
אהממממ../images/Emo76.gif

ואני אוהבת שלדים של חיות (
) סו? סתאאאאם... אממ...לא הבנתי על מה השירשור.......

אני ../images/Emo23.gif את פרדי קרוגר

מהסרטים "סיוט ברחוב אלם" ומ"פרדי נגד ג'יסון" יואאאאאאאא אני מתה עליו! כפרה, עניים, גוף, נשמה! (חחח) הוא כזה מתוקקקק והוא רוצח בדרך מזה מקורית! אין עליו!

את אמרת שפרדי משעמם?!

רררררררררר כנראה שאת לא מבינה כלום!
ופרדי זזה שמפחד מאש... את יודעת למה? כי פעם, שהוא היה אדם רגיל, הוא אהב לרצוח ילדים קטנים מרחוב אלם, לחטוף ולרצוח. ההורים גילו שזה הוא, לקחו את החוק לידיים, ושרפו אותו בבקתה. עכשיו, רק בשביל בתדעי, הוא נוצר ממאה פושעים! אמא שלו, אמנדה, הייתה נזירה. היה איזהשהוא פשע, וחשבו שזו היא, תקעו אותה בכלא (במגדל אור כזה) עם 100 פושעים, והם אנסו אותה, וככה נוצר פרדי. ובפרדי נגד ג'יסון, מסופר שכולם שכחו מפרדי, למה? כי הוא נהג לירצוח בחלומות, אבל- בגלל ששכחו אותו, הוא לא יכול לחזור, הוא לא יכול לחדור לחלמות אם שכחו אותו, ואם אף אחד לא מפחד! כי הפחד שלהם, זה נתן לו את האפשרות לחדור לחלמות. אז הוא החליט להעיר את ג'יסון, (זה עם המסכה) שירצח כמה ילדים, ואז כולם יחשבו שזה פרדי, וכולם יחזרו לפחד! רק שתדעי, שפרדי מת באגם קריסטל בקייטנה שהיה ילד. כי הוא היה מכוער, וכולם צחקו עליו, (הילדים) אז הם דחפו אותו למים, והוא מת... אל תשאלי במה היו עסוקים המדרכים ב***** בתור אחת שראתה את כל סדרת סיוט ברחוב אלם (ויש 7 סרטים) וראיתי איזה 15פעמים את "פרדי נגד ג'יסון"
אני מבינה המון. זה סרט שהוא קשה להבנה במיוחד אם לא ראיתי "סיוט ברחוב אלם" (שזה רק הסרט של פרדי) טוף, מקווה שהבנת.....

חח../images/Emo110.gif

אני יודעת.. אני ראיתי ת'סרטים..ואני מכירה את הסיפור.. אבל הסרט פרדי נגד ג'יסון היה משעמם..

תאהבי אותי הלילה?

ואוו!! את מתכוונת לזה? אני בא! אני בדרך! אני יוריד ת'מסכה אני משוגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

MiTzi Miau

New member
פרדי נגד ג'ייסון היה.. ../images/Emo108.gif

מצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיייייייייייייקקקקקק ישבתי עם חבר שלי וראינו ונשפכנו מצחוק במיוחד כהם נלחמו אחד בשני זה היה מבדר +++++

HeR MaJeStY

New member
ואה כתבתי הודעה וזה מחק לי../images/Emo70.gif../images/Emo78.gif

אני
את ג'וני דפ
אבל אני לא
בכלל את אורלנדו בלום כי לדעתי הוא נראה כמו כיבשה. ממממההההההה |אייקון של כיבשה| ומי שכאן לצ'אט מיד!!!

Roniii

New member
מה בדיוק עושים כאן?

בשרשור הזה??? לא ממש הבנתי. סורי

למעלה