שרשור עסקים

trigotrigo

New member
ליל שבת ב-3.3 מיליון?

זה נשמע די זול

s h a h a r 8

New member
שוער

Chezi Shazar (165807094) 18 שנים ו72 ימים, עלוב כושר משחק, בריא. בחור מקובל, רגוע והגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות עלוב. יום הולדת הבא: 25.08.2007 לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 1 560 שכר: 9 450 NIS/לשבוע בעלים: MongooseRider אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: חלש עמידה בשער: סביר קישור: איום מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: איום היה שווה? 140 אלף..

gulu19

New member
פיססן

אפשר שיהיה בעמדות הבאות: בלם פורמי' ווינגר סוליד (עם קישור) חלוץ לאגף (סוליד-פאסבל או פאסבל-סוליד) בכל מקרה שיהיה עם סטמינה פאסבל לפחות. אם למישהו יש משהו באיזור אז יש על מה לדבר

oror66

New member
כמה אני אקבל עליו?

יקנה אותו מישהו שמעוניין במאמן. כמה שווה? בן 37, בכושר משחק טוב, בריא. בחור נעים, חם מזג ובלתי הגון. בעל נסיון מצוין וכושר מנהיגות בינוני. לאום: flag España מדד כישורים (TSI): 20 שכר: 3 000 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס אזהרות: 1 פציעות: בריא כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: עלוב משחק אגפים: חלש הגנה: חלש הבקעה: איום מצבים נייחים: לא קיים

gulu19

New member
בד"כ רק מאמנים עתידיים עם מנהיגות סביר/טוב

נמכרים... אז אני לא חושב ששלך יימכר.

mg6006

New member
פעם מכרתי כזה בחצי מיליון

שאני אומר פעם אני מתכוון לפני שנה וחצי תנסה להוציא על 200 אלף ואם לא יימכר אז תפטר

spammertal

New member
כמה אתם חושבים שני אלה שווים

20 שנים ו18 ימים, סביר כושר משחק, בריא. בחור נעים, מאוזן והגון. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות חלש. יום הולדת הבא: 18.10.2007 לאום: België מדד כישורים (TSI): 4 170 שכר: 11 580 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: F.C.K.S אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: סביר עמידה בשער: איום קישור: גרוע מסירה: עלוב משחק אגפים: יוצא מן הכלל הגנה: סביר הבקעה: גרוע מצבים נייחים: גרוע Márgaro Calvo (131228211) 20 שנים ו11 ימים, טוב כושר משחק, בריא. בחור נעים, שליו והגון. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות גרוע. יום הולדת הבא: 25.10.2007 לאום: México מדד כישורים (TSI): 5 180 שכר: 12 780 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: F.C.K.S אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: בינוני עמידה בשער: איום קישור: גרוע מסירה: חלש משחק אגפים: יוצא מן הכלל הגנה: סביר הבקעה: חלש מצבים נייחים: חלש

בוצר5

New member
האם השחקן הזה שווה 120 אלף?

Anthony Bechtel (90345084) בן 29, בכושר משחק עלוב, בריא. בחור נחמד, רגוע ובלתי הגון. בעל נסיון חלש וכושר מנהיגות עלוב. התמחות: בלתי צפוי כושר גופני: סביר עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: גרוע משחק אגפים: בינוני הגנה: טוב הבקעה: בינוני מצבים נייחים: מצוין

AASSDDFF2

New member
../images/Emo41.gifיתאים לנבחרת דנמרק או לא?../images/Emo41.gif

Lando (169161456) 17 שנים ו17 ימים, סביר כושר משחק, בריא. בחור בעייתי, מאוזן וישר. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש. התמחות: משחק ראש יום הולדת הבא: 20.10.2007 לאום: Danmark מדד כישורים (TSI): 1 220 שכר: 2 700 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: uristrongestteam אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: בינוני עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: סביר משחק אגפים: עלוב הגנה: חלש הבקעה: טוב מצבים נייחים: עלוב זה אחד המתאמנים שלי... מה אתם אומרים? יש מצב שעוד שנה שנתיים הוא יהיה חלוץ של נבחרת דנמרק עד גיל 20? תודה...

idan1991

New member
לדעתי יש סיכוי

אחרי שיסתיימו הבחירות תשאל את מאמן הנבחרת הצעירה של דנמרק. ד"א איזה תאריך יש לו

AASSDDFF2

New member
יש טעם לשאול אותו העונה?

הרי הוא לא ישחק העונה כמעט בטוח... הוא יתן לבני ה18 ולבני ה19... זה התאריך שלך?

aviv90

New member
שווה לךהציע חצי מיליון?

כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: סביר מסירה: חלש משחק אגפים: עלוב הגנה: סביר הבקעה: בינוני מצבים נייחים: עלוב השחקן בן 17....

למעלה