שרשור עסקים

AASSDDFF2

New member
תאמין לי לא רוצה למכור אותו...

אני 4 עונות במשחק והוא איתי מתחילת המשחק... אבל אין מה לעשות...

get low

New member
קניתי כזה ב-600 אלף לפני עונה

ויש לו אפילו פאסבל מסירה. מאז המחירים ירדו, אני מאמין שתוכל למצוא ב-400-500 אלף גג..

oror66

New member
כמה שווה למי שרוצה לקנות מאמן?

בן 37, בכושר משחק טוב, בריא. בחור נעים, חם מזג ובלתי הגון. בעל נסיון מצוין וכושר מנהיגות בינוני. לאום: flag España מדד כישורים (TSI): 20 שכר: 3 000 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס אזהרות: 1 פציעות: בריא כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: עלוב משחק אגפים: חלש הגנה: חלש הבקעה: איום מצבים נייחים: לא קיים

R o n 2 5 6

New member
אל תקנה אותו

אם כבר אתה קונה מאמן עתידי,עדיף שיהיה לו סביר-טוב מנהיגות(טוב מנהיגות זה לפעמים יקר,אבל סביר באמת שלא יעלה לך הרבה כסף). מאמן עם ניסיון טוב-מצויין וסביר מנהיגות צריך לעלות בין 150 ל-250 אלף.

oror66

New member
לא הבנת אותי

זה שחקן שאני רוצה למכור. כמה אני אקבל עליו?

AASSDDFF2

New member
ערכה לקשר עולמי -דחוף!!

כמה יעלה לי קשר עולמי בלי משניות בן 26+ ועם ניסיון?

gulu19

New member
אני חושב שאפשר ב 3-3.5 מיליון

אני קניתי קשר עולמ בן 28 עם ניסיון סביר ב-2.84 מיליון.

כמה שווים השחקנים האלה(בכמה ימכרו)

Fedor Fomichev (166164489) בן 23, בכושר משחק עלוב, בריא. בחור בעייתי, מאוזן והגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות חלש. התמחות: משחק ראש לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 360 שכר: 2 900 NIS/לשבוע בעלים: aviel team אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: טוב עמידה בשער: איום קישור: סביר מסירה: עלוב משחק אגפים: בינוני הגנה: גרוע הבקעה: גרוע מצבים נייחים: סביר Tzoori Sacharof (169030100) בן 25, בכושר משחק חלש, בריא. בחור נחמד, מאוזן והגון. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות עלוב. לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 470 שכר: 2 800 NIS/לשבוע בעלים: aviel team אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: עלוב עמידה בשער: איום קישור: חלש מסירה: חלש משחק אגפים: סביר הגנה: בינוני הבקעה: בינוני מצבים נייחים: בינוני

למעלה