שרשור עסקים

ב-610 אלף!

Mark Tilling (57703424) בן 26, בכושר משחק טוב, בריא. בחור נעים, סוער ובלתי הגון. בעל נסיון עלוב וכושר מנהיגות גרוע. התמחות: טכני לאום: Sverige מדד כישורים (TSI): 1 750 שכר: 6 840 NIS/לשבוע כולל 20% בונוס בעלים: niv999 אזהרות: 1 פציעות: בריא כושר גופני: גרוע עמידה בשער: איום קישור: בינוני מסירה: חלש משחק אגפים: סביר הגנה: חלש הבקעה: מצוין מצבים נייחים: עלוב שערים בקריירה: 4 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 0 שערי גביע העונה: 0

boten d

New member
אם אפשר....

אמנם המחיר שלו קצת גבוה (מתחת למכירים ב"העברות דומות"), אבל אני מעוניין בהקפצה (יש שחקן על הכוונת) Itay Mizrachi (122088283)

זונע

New member
אה טוב ראיתי

בדוק הוא יימכר...אבל אני לא יכול להקפיץ, אני מאמן הגנה ולא יהיה לי מה לעשות איתו אם במקרה אני אקנה.

Suli

New member
הקפצה דחופה!!

עד היום ב10 בערב על אחד משני הקשרים שלמכירה האחד ריימונד לדסמה, קשר בריל מאד גבוה עם אינד מסירות ופאסבל הגנה (תחנקו עם התרגום לעברית) גם סוליד נסיון, ישראלי השני על קשר מאג עם בריל נסיון, נגחן אני אישית מעדיף ביד על ריימונד כדי שאוכל להלחם על המתאמן, כי 1.7 מיליון של הקשר השני לא יעזרו אבל איך שבא לכם

כמה שווה הבחור

בס"ד בן 20, בכושר משחק סביר, בריא. בחור בעייתי, רגוע וישר. בעל נסיון גרוע וכושר מנהיגות סביר. לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 3 650 שכר: 4 900 NIS/לשבוע בעלים: Elitzur Banooy אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: מצוין עמידה בשער: איום קישור: עלוב מסירה: איום משחק אגפים: חלש הגנה: בינוני הבקעה: מעולה מצבים נייחים: גרוע שערים בקריירה: 13 שלישיות בקריירה: 0 שערי ליגה העונה: 8 שערי גביע העונה: 0

Suli

New member
קשר בריל 5.5*

לפני שאני מתפרע בשוק ההעברות Raymond Ledesma [playerid=46687150] בן 27, בכושר משחק סביר, בריא. אני דובר US English! בחור נחמד, חם מזג וישר. בעל נסיון טוב וכושר מנהיגות חלש. לאום: Israel מדד כישורים (TSI): 14 910 שכר: 22 400 NIS/לשבוע בעלים: Bubi the mad bull אזהרות: 1 פציעות: בריא כושר גופני: מצוין עמידה בשער: איום קישור: מבריק מסירה: בינוני משחק אגפים: עלוב הגנה: סביר הבקעה: סביר מצבים נייחים: גרוע לעילגים קישור בריל מאד גבוה, סוליד נסיון, אינד פאסינג ופאסבל הגנה 5.5* ביום נורמלי כמה ימכר?

DEANC

New member
שוער בינוני

Niran Yunger (123324495) בן 20, בכושר משחק מצוין, בריא. בחור נעים, שליו והגון. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות עלוב. לאום:
מדד כישורים (TSI): 1 070 שכר: 7 300 NIS/לשבוע בעלים: deancar אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: גרוע עמידה בשער: בינוני קישור: גרוע מסירה: איום משחק אגפים: איום הגנה: איום הבקעה: איום מצבים נייחים: איום יש סיכוי שימכר? הממוצע ב"העברות דומות" הוא 16K.

humeini

New member
חלוץ סוליד

בהבקעה ובאגף. חיפשתי חלוץ לאגף,והמחירים נראים לי מטורפים לרמה כזו. כמה זה באמת אמור לעלות?

AASSDDFF2

New member
יש לי שחקן בשבילך...

110432635 זה השחקן שלי... אני עובר לאימון חלוצים והייתי צריך למכור אותו למרות שלא רציתי... האמת שחקן טוב... בהעברות דומות יש שני שחקנים אחד נמכר ב75 אלף והשני ב200 אלף אני מאמין שתצליח לקחת אותו בפחות מ100 אלף

humeini

New member
תודה.

אני אנסה לקנות אותו.גם אם הוא יאמיר לסכומים גבוהים שוב,הפעם אני לפחות אשמח בשבילך. (-;

למעלה