שרשור עמיר לב

שרשור עמיר לב ../images/Emo13.gif

למי שלא מכיר את עמיר לב, מדובר לדעתי באחד המוסיקאים היוצרים הטובים בישראל, הוא מסוג המוסיקאים שמחזירים לי את הגאווה במוזיקה הישראלית וברוק הישראלי בפרט. מה שמשך אותי אצלו הוא השירה המסתורית שלו, מן ספק שירה, ספק דיבור, סוג של הכלאה בין שירה לדיבור. לא שומעים עליו הרבה בציבור הרחב, ושמו לא מוזכר הרבה בתקשורת, ואת השירים שלו משמיעים גם כן, לעיתים. אבל בכל זאת, אני מניח שחלק גדול ממכם בפורום הספיק להכיר אותו, זה הזמן לרשום כאן מה שאתם חושבים על היוצר הנפלא הזה. בנוסף - ראיתי שהעלו ב-VOD של HOT, הופעה חיה שלו בבארבי. (מוזיקה והופעות חיות=>כל האמנים=>עמיר לב) שווה כל שקל. מצפה לשמוע את דעתכם

משהו קטן על עמיר לב

בעיתון "ישראלי" יש כל בוקר עמודי פנאי, עם שאלות טריוויה, תשחץ ועוד כמה דברים מגניביםץ אחת הקטגוריות היא "איך הוא שר". נותנים שורה משיר מסוים, ואתה צריך לנחש את המילה החסרה (שאלה אמריקאית). אז לפני כמה שבועות, השיר היה "עננים שחורים". ממש היה מגניב לראות שלמרות שהוא לא כל כך מפורסם, הוא הגיע לעיתון הזה. השורה היתה: "אני אמצא לך שמיכה חמה, את תירדמי ואני אלך..." אתם בטח יודעים את ההמשך

עטלף77

New member
../images/Emo45.gifמצטרף למחמאות ולהמלצה

זמר מעולה עם סגנון מאוד ייחודי.

•No¥a•

New member
אני חושבת שהוא אחד היוצרים היותר

טובים שיש פה בארץ בכל אופן, שמעתי שיש היום הופעה שלו בשביי ציון שזה קיבוץ ליד נהריה, למישו יש מושג מתי זה ואם יש הגבלת גיל?

למעלה