שרשור על עצמיייי

שרשור על עצמיייי

טוב בקיצר זה משחק כזה שבו כל אחד רושם 10 דברים או יותר על עצמו,דברים רציניים לא כמו 1.קוראים לי ליר 2אני בת 13... וכו וכו וכו.... נוו אתם בטח הבנתם למה התכוונתי...נכון? טוב אם לא הבנתם תסתכלו מה אני עושה ותעשו דברים כאלה.. טוב בקיצר חפרתי במוח יאללה תשתפו פעולה נשמות...

עונה....../images/Emo42.gif

1.אני יכולה להיכנס לדיכי בשניות 2.אני מעמידה פנים בפני אנשים מסויימים 3.אני שונאת פקאצות וסנובים-אני יכולה לרצוח אותםם 4.אני כבר תיכננתי איך אני ימות 5.חשבתי להתאבד כבר פעמיים 6.אני מאוהבת במישהו מהכיתה ואין לי מושג אם הוא שם עליי בכלל.. 7.אני משתעממת בקלות 8.אני שופטת אנשים וצודקת בשיפוט שלי לגביהם 9.ההורים שלי לוחצים עליי ללכת לתיכון שאני לא מעוניינת בו בכלל(תיכון על"ה מדעים בלוד)אני מסוגלת להתקבל אבל אין שם שום דבר שמעניין אותי 10.אני רוצה ויכולה להיות פסיכולוגית כשאגדל.. מקווה שנהנתם לקרוא אהה ולגביי ההתאבדות ניסיתי פעם אחת אבל אחר כך אידתי את האומץ...הייתי כל כך קרובה למות אבל וויתרתי... ולגביי ההתאהבות שלי למי שיש איזו שהיא עצנה אפילו הטיפשית ביותר...שיתן לי אותה אני ישמח לקבל אותה אהה ויש לי שין אם בלכם להגיב תגיבו 4811

למעלה