שרשור עיר קטנה

hilali1

New member
../images/Emo124.gifיש לי את האלבום../images/Emo70.gif

יששששששש
איזו התרגשות
אז קודם כל שתדעו שהתמונות מהממות. וקראתי לי בנחת את השירים. בניגוד לחבר'ה בו שהקשיבו לשירים ב-YNET אני סרבתי בתוקף. אני צריכה שיהיו לפני המילים והלאבום והכל ולהקשיב נחת. זהו אני מקשיבה לו ברגעים אלה
ונהנית לי פה בכיף
רק שתדעו לגבי המחיר שטאוור רקורדס ממש גנבים אז אל תקנו שם ותקנו באיזה תו שמיני או משהו (59.9 לעמות 75.9)

YA2007

New member
'האהבה- אין לה כתובת ושם' ../images/Emo99.gif

שבע שנים של ציפייה ורוח הגיעו אל קיצן אתמול אחר הצהריים, כשבערך שעה אחרי שהגיע "עיר קטנה" לחנויות הוא כבר רץ אצלי בסטריאו. אלבום מדהים, אלקטרוני, אנרגטי, יהודית רביץ של שנות האלפיים במלוא תפארתה. היה שווה לחכות. לפני שאשקע לתוך סופ'ש יהודית קבלו כמה עדכונים חשובים:
היום (שישי) בין 15:00 ל-16:00- יהודית רביץ מתארחת באולפן גלי צה"ל, בתוכנית מיוחדת על האלבום החדש.
מחר (תזכורת)- בין 13:00 ל -14:00- "מאחורי השירים" ברשת ג'- יהודית רביץ משוחחת עם חיים א-דור על "עיר קטנה".
הופעה נוספת של 'עיר קטנה'- היכל אמנויות הבמה בהרצליה- 20.4 (יום ההולדת של hilali1 !)- יום שישי, בשעה 22:00 שיהיה לכולנו סוף שבוע שחבל על הזמן שעבר....

poomiki f

New member
הוא יצא?

ואני מנעתי מעצמי היום ביקור ב"תו השמיני" כיוון שחשבתי שהוא יהיה רק מחר...

hilali1

New member
יאאאא הופעה ביומולדת../images/Emo70.gif

אני כל כך שם
ואני גם מאוד אוהבת את האלבום
הצריף.. איזה שיר
ואיזה קטע - עבר שבע שנים
אני בשוק. קיבלתי את געגוע ליומולדת 16 בכיתה י' |מתנה|

גם לי יש!!!!!!!!!!!!!

התמונות ממש ממש יפות!! ממש מציגות את יודית האמיתית!! והשירים נשמעים פתאום הרבהב יותר יפים!!! דיסק מקסים!! ולי הוא עלה 65.5....בצליל.....איזה כיףףףףףףף!!!!

אושRתי

New member
גם לי יששששששששש../images/Emo99.gif

עכשיו נותר להמתין להופעה בירושלים

גם אני רוצה... אלבום! ../images/Emo7.gif

(זה היה על משקל "גם אני רוצה... חיבוק" אבל לא נראה לי שזה הצליח...
) לאאא!! זה לא כייף לי ככה!! אני גם רוצה! ופה באיזור הכל ממש יקר (נבלות), מגיע להם שישחטו אותם (נבלות נבלות) והזמנתי כבר במוזיקה נטו, אבל עוד לא אישרו לי את ההזמנה כי הכרטיס שלי חצי מת! אבל אני מקווה שאני אקבל אותו בקרוב! בכל מקרה, אני בינתיים אסתפק בלשמוע שוב את השירים מהאלבום דרך וואי נט... והילה - מאוד מאוד מאוד גאה בך על כך שלא הקשבת לשירים לפני... הלוואי ויכולתי גם אני
אבל - the damage is done ואין דרך חזרה... בכל מקרה, אני הולכת להתכרבל בתוך הפיציקטו של הפגאניני... שיהיה לכם לילה טוב! ומחר - סקר סופ"ש מיוחד, ומקווים לעוד הפתעות נוספות! סופ"ש נעים לכולם.

hilali1

New member
כי איך אפשר ככה להקשיב מהמחשב../images/Emo35.gif

פשוט אי אפשר
זהו. אני צריכה לקרוא את המילים לפני שאני שומעת לחן. אני צריכה בנחת. להקשיב באמת. רק לאלבום. לא בקרע של דברים אחרים שאני עושה. זו דעתי לפחות. לא נורא.

למעלה