שרשור עוף

Boscorelli

New member
אנשששים!!!

מצאתי מצאתי מצאתי!!!! מצאתי מישהי שהיא לא סתםהיא שילוב של אלכס ופיית!!!! כן כן כן!!!11 אני חולה עליייייה! ת'אמת זה סיפור ארוך הוא התחיל עוד מגיל אפס אבל אני יספר בהזדמנות!! חוללללה עלייה.... למי שכ"כ לחוץ בפרטים יש (למי שצריך להיות) את הפלאפון שלי אז הוא מוזמן להתקשר אם הוא כ"כ לחוץ... למי שאין את הפלא... שיתעזר בסבלנות! טוב אני עוד מעט הולך עלייה.... אגב טלוש ורעות אתן יודעות מי זאת
וזהו פרטים בהמשך... ואם אתן שואלות... אז כן זאת היא...

QsomeoneQ

New member
כן.. היא רק הציגה את עצמה ../images/Emo26.gif

אין לי מושג לאן היא נעלמה

ט ל i i ש

New member
טווווווב נוו אני שוה יציג את עצמי

אני טל!!!!!!!!!! בת 15....... אמממממ חולה על בוסקו חולה על הסידרה חולה על הגיטרה שלייייייייייייייי אמממממ ועד משהו אני מיוחדת.....(באופן המיוחד של המילה...)

ט ל i i ש

New member
חטפו אותי חייזרים...

סתאאאאם האמנתם?! אין לי מושג פשוט לא היה לי זמן ואם כבר הייתי באייסיקיו או במסנגר............ אבל אני מצטערת אניייייי באמת מצטערתתתתת.!!!!!!! אבל אני מודיעה שבשלושה ימים הבאים אנילא יהיה אני נוסעת לים המלח....

QsomeoneQ

New member
שרשור עוף ../images/Emo32.gif

אז איך עבר היום
מה אתם עושים היום בערב
ילדה מהשכבה עשתה עגיל בפופיק וסבתא כבר לא צריכה קביים
הכל לפה

Squad 55 Taylor

New member
אמממ

עשיתי ניתוח להוצאת המוך בפופיק שאבו לי את הליכלוך מהאוזן תלשו לי שערות מהגבה הוציאו לי ציפורן חודרנית מהאגודל עשיתי ניתוח לשאיבת שומן בתחת אה כן ויש לי בן... ואתם? סתם! לא עשיתי אף אחד מהדברים אני עדיין בונה לי את המסלול לניויורק אני מתחיל לקחת את זה רציני מיום ליום ואמא שלי אפילו עוזרת לי! (היא לא רוצה שאני ילך היא פשוט עוזרת כטובה) ואבא שלי... טוב נו עזבו...

QsomeoneQ

New member
לאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

איזה באסה
אחותי הלבישה עליי בייבי סיטר
אני צריכה ללכת עוד שעה וכ"כ אין לי כוח
וווווווווואאאאאאאאאההההההההה
אוף

למעלה