שרשור עוף....

../images/Emo79.gif../images/Emo68.gif תגלית השנה

גם אם לא שמעתם את השם שירלי צפרי, בטוח שמעתם את השיר "בשבילי", אחד מלהיטי הרדיו הגדולים של השנה. שירלי חובקת אלבום חדש, ומופע חדש, והיום מגיעה להתארח Live בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה, בהנחיית רועי וערן. בינתיים, בואו לזכות בדיסק החדש של שירלי.

Padme Amidala

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo41.gif פורום ניקול קידמן ../images/Emo41.gif

מה עוד אפשר להגיד עליה? היא פשוט השתלטה על העולם!! השנה הזאת הייתה בהחלט אחת מהשנים היפות בקריירה של ניקול קידמן- לאחר שהוכתרה כשחקנית הכי טובה (מישהו יעז להתווכח עם האוסקר וגלובוס הזהב?!), מתלבשת מעולה (אם 450 מעצבי אופנה ניו יורקים החליטו את זה, מי אנחנו שנגיד לא), ואחת מהנשים היפות בעולם (על פי מגזין "פיפל"). היכנסו עוד עכשיו לפורום! פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

שלום אני רוצה לשתף אותכם במשהו....

יש לי חברה שכשהיא הולכת לישון אז היא מתחילה לצרוח תוך כדי שינה וזזה בלילה כמו מטורפת! אחרי שהיא קמה אי אפשר לדבר איתה!!! כיאילו שהראש שלה במקום אחר!!! ולפעמים יש מקרים שכשהיא באה אליי היא אומרת לי שיש מאחוריי רוח או שעומדת רוח על המיטה שלי (היא כל כך רצינית כשהיא אומרת את זה ואם אני צוחקת אז היא צורחת עליי) שאלתי אותה איך הן נראות כי אני לא רואה כלום, אז היא אומרת לי שהן נראות כמו רוחות שאני רואה בסרטים אבל אילו יכולות לגעת בי... אומרים שלחברה שלי יש עין שלישית! טוב אז עכשיו מתחיל הסיפור שממש מפחיד אותי!!! יום אחד היא הלכה לישון אצלי...וכשהלכנו לישון הרגשתי שמישהו מתחיל ללטף אותי אמרתי לחברה שלי "די תפסיקי!" והיא אומרת לי "מה את רוצה ממני אני לא עושה לך כלום!" אחר כך שוב אחרי כמה דקות ליטפו אותי! התחלתי להתנהג כמו משוגעת!(כמו חברה שלי כשהיא הולכת לישון) אז התחלתי לבדוק מה זה ופתאום אני רואה על המסך של הטלויזיה עיניים זוהרות כאלו!!! יש לי תראומה מזה עד היום! תחשבו שמתוך המסך של הטלויזיה אתם רואים 2 עיניים זוהרות כאלו!!! בקיצור.. התחלתי לצרוח וחברה שלי אומרת לי "מה זאת הפעם הראשונה שאת רואה את זה?!" ועכשיו אני מזה מאמינה ברוחות כי לא רק שאני ראיתי את העיניים האלו אלא גם חברה שלי!!! הסוף!!!

I am a freak

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif גם אני צריך להמליץ.....

כנסו לפורום שלה... אתם לא תתחרטו
ברגע שהמחשב שלי יוחזר מהתיקון (לוקחים לי אותו מחר בסוף)- ההודעה הזו עוברת לשרשור
הפריק.

Candytuft faery

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif היי!

ממצב? אני החלטתי להצטרף לפורום. לפני כן רק עיינתי בו לא השתתפתי בו ממש. בקיצר אני אומרת לכם ישר אני מאמינה ברוחות רפאים כי בהחלט היו לי כמה מפגשים איתם. (אם תרצו אספר) אתם יכולים לחשוב שאני משקרת לכם אבל באמת שאין לי אינטרס כזה. אני בהחלט שפויה אולי קצת מוזרה אבל ברצינות אני לא באתי לפה לעבוד עליכם. חוץ מזה אני מתעניינת בכל נושא רוחות הרפאים כבר מגיל צעיר חוץ מזה אני מתעניינת במיסטיקה עבמים מאגיה וכישוף גם בפיות (אני בפורום פיות שדונים וכל השאר).חוץ מזה אני חולה על הסדרה רזוול.ועוד מלא סדרות בערוץ 3 בלה בלה בלה . רוצים לדעת עוד משהו שאלו.

../images/Emo25.gif ../images/Emo25.gif תפוז Live

היום ב-19:00 מגיעה רינת בר, נסיכת הזמר המזרחי לפורום "קופסת הלהיטים" לשידור Live מיוחד בהנחיית רועי וערן, ותענה לשאלותיכם. רינת מוציאה עכשיו אלבום חדש, וכולנו זוכרים לה לטובה את הגירסה העברית המדליקה לשיר Kiss Kiss (בעברית "שיר הנשיקה"). אתם מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות בפורום. היום ב-20:00 מעלים בסיאנס ספרותי מיוחד את הומברט הומברט, גיבור הספר "לוליטה" של נאבוקוב באירוח מיוחד. הוא יענה על שאלותיכם וסביר להניח שיתפתח דיון מעניין- אז כדאי להיות שם!

למען הילדים.... תפוז Live

רינה יצחקי, דוברת הסניף הישראלי של יוניסף למען זכויות הילדים, תגיע היום לשידור Live ותענה על שאלות הגולשים. את השידור ינחה ערן פרבשטיין. השארו עמנו!!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

לקראת יום הולדתו של המלך, בואו להשתתף בפורום אלביס פרסלי.
לא כל 24 שעות הן יממה, זו גם סידרת טלוויזיה עם פורום.
שחכתם את כללי המשחק? פורום משחקי לוח יכול לסייע.
גם לעיראק יש דברים טובים. פורום יהודי עיראק. (קישור בסוף ההודעה)
כותבים בלוג? פורום בלוגים בתפוז אנשים, לתמיכה ושאלות.(קישור בסוף ההודעה)
עוד פינת מעריצים, פורום למעריצי להקת גוד שארלוט.(קישור בסוף ההודעה) גלישה נעימה!

למעלה