שרשור עוזרים- DND

שרשור עוזרים- DND

כל אחד משרשר את העוזר\נושא הכלים שהיה או יש לו במשחק. אני אתחיל: סוג עוזר: עורב שם: אפריט פירוש השם: שד אש מיתולוגי כיצד הישגתי אותו- אלף סייר בשם טניס, אימן לי אותו במשך 3 חודשים רצופים. שימושים: *עורב דואר *מסוגל לסחוב עד 3 קילוגרמים *מדבר אלפית, שפת בני מחצית, גמדית ושפת הסחר. *שימושי בקרב, פרטים בהמשך. *יודע לאתר ולסייר בשטח. *מאתרחומרים ומתכות שונות בקלות. תוספות: מעיל עור, טופרים, כנפיים ומקור ממית'ריל, המוסיפים +8 לגילגולי התקפה ונזק בקרב.

אבו - סוס

שימושים : רכיבה , סחיבת מסעות , דהירה (רב שימושי
) שפות : מדבר סוסית שותפת שם : אבו - פירוש : הקוף של אלאדין יודע : לדהור מהר לדהור לאט וללכת כיצד קיבלתי : עכשיו זה סיפור משעשע.. הלכתי לישון באיזה בית נטוש באמצע הדרך והוערתי 3 פעמים על ידי כירכרות שדהרו במהירות ועשו רעש מעצבן באיזור.. המושג "בית -נטוש- " לא אומר לכם כלום ?!? חוליגנים ! הלכתי ושמתי שורה של אבנים באמצע הלילה על ה"שביל" (דרך עפר לא מסומנת שאמורה גם היא להיות -נטושה-).. עד מהרה שמעתי קול ניפוץ וריסוק ומצאתי כירכרה מרוסקת ששני רוכביה הגמדיים חבולים קשות (טיפלתי בהם יותר מאוחר.. אתם יודעים.. קארמא וכאלה). לֵמה שהיה פעם הכירכרה היו קשורים 4 סוסים.. אז החלטתי לקחת בעלות על אחד..
בואי נגיד שתפוח וכמה ליטופים מרגיעים מאוחר יותר הוא התחיל להעריך אותי
דברים מוזרים לגביו : משומה יש לו דם שחור (?) שימושים בקרב : יודע לברוח מאד מהר

AndyBear

New member
שרידים(Artifacts) תבונתיים נחשבים?

אם כן אז פעם היתה לי אבן חן שיכולה להשתלט על אנשים וWand(מטה?) שבתוכו היתה לכודה רוח של גמד. טוב זה על האבן: סוג עוזר:אבן, אה וזה גם מדבר

AndyBear

New member
אופס נלחץ לי ה"שלח"../images/Emo9.gif

טוב זה על האבן: סוג עוזר:אבן, אה וזה גם מדבר. שם:לא יודע לאבן היתה אמניזיה(ככה מאיתים?[ומה בנוגע ל"מאיתים"?
]), ומי שיצר אותה מת בגללי
... פירוש השם:אין לי מושג. כיצד השגתי אותה- הרגתי איזה קוסם נחמד תחת השפעה של קסם שליטה כלשהו ואחרי שפג הקישוף "אימצתי" את האבן(בימיוחד בגלל שהמטה שלי הכריח אותי) שימושים: *משתלט על אנשים שבתווך של פחות מ7 מטר(ודי שוכחת את כל מה שהי מצאה במוח של הבן-אדם כשהי יוצאת ממנו). *מדברת את השפות שהיצור/אדם/משהו שנמצא תחת שליטהטה יודע וגמדית(בעולם שאני שיחקתי בו יש) תוספת: nice blue glow
ועל הגמד/מטה/רוח: שם: טור אלפהונטר(ElfHunter) פירוש שם:ציד אלפים(נכון שזה נשמע נחמד
) כיצד השגתי אותו- הוא התגלה אלי בצורת הרוח שלו, אמר לי להרים איזה שרביט ואז הטיל עלי כישוף שגורם (לי) כאב רב אם הוא רוצה שימושים: *רודן/שליט אימפרית ה"אלן(Alen)"(הדמות שלי) *שרביט שדי יכול להטיל Summon Uselles Dwarwen Gosht III(או משהו כזה) בלי סוף.(באסאה) *כל מיני שימושים אחרים כמו הטלת קסמים שימושים לפעמים, הפחדת אויבים ועוד.

כוששה

קבוצה די מטורללת שהנחיתי לה במו"ד הישן מתישהו לפני 12 שנה, נתקלה יום אחד בכנופיית "ארבעת האחים הכושים" ברחוב החשוך - את שלושת האחים הגדולים החבר'ה הרגו, ואת הקטן שבהם לקחו בשבי וקראו לו "כוששה". כוששה המסכן הפך לבהמת המשא של הקבוצה, וסחב ציוד כבד ושלל מבלי לפצות פה. הם גם ניצלו אותו לפתיחת דלתות החשודות כממולכדות, בדיקת מעברים מסוכנים, וכו'. נדמה לי שהקוסם הקבוצתי גם התעלל בו מינית. בסופו של דבר, כוששה מצא את מותו ממלכודת חשמלית כשפתח איזה דלת, ונקבר בצנעה מתחת לבלטות, לאחר חיים קצרים, עלובים וקשים.

ששת ? בגרסא הממש לא פוליטיקלי קורקט

רובינזון קרוזו ספר כיף כיף
לא יודע למה אבל כוששה הזכיר לי את ששת.. כששיחקתי עם חבורת מאנצ'קנים מהלכת (לפני בערך שלוש שנים) אחד השחקנים (ודמויותיו הרבות) נבחר להיות "בודק הדלתות".. או יותר נכון פשוט דחפנו אותו על כל דלת שראינו.. למקרה שהיא ממולכדת.. אח.. הימים הטובים

dragonia

New member
ינשוף

ינשוף חד ציפורן בשם טוויטי עד דרגה 3 הוא דיבר בעיקר ינשופית והצטיין בלהתחבא בתיק הגב או על עץ גבוה הצטיין בהתקפת פגרים ואלמתים מתים יכולת שמיעה וזהוי מצויינים, בתוספת ראיית לילה הצילו את החבורה כמה פעמים. (בפעמים שבהם הוא לא ישן) וחסכו משמרות כפולות בלילות. סופו היה מצער לאחר שהקוסם שלו קיפד את חייו (ל"נוצה"
- לא השיקוי הסגול לא מעיר מחוסר הכרה הוא הופך אותה לכרונית) הוא עזר לחבורה בפעם האחרונה בתור מתאבן לגולש ארנבות.

redlight driver

New member
העוזר שלי:

סוג עוזר: אזרח רגיל(אדם) שם:אלפרד כיצד השגתי אותו: לפני ארבעה ימים הצלתי אותו מנפילה למים גועשים מגשר שבור, לאחר מכן פשוט דרשתי שיהיה העוזר/רוכב הסוסים שלי שימושים: *עזרה בקרבות *קשרים בעיירות סמוכות *רוכב מיומן על סוסים ויותר מהכל...הפראייר התורן של החבורה שלנו, מאחר והוא כל-כך שמח (באופן מיסתורי ראוי לציין) הוא פשוט מוכן לעשות הכל בשבילנו.

עזרה בקרבות ?!?!?

פייד אין.. החבורה מטפסת במעלה הר גבוה בחיפושם אחרי הרואה המיסתורי.. כשלפתע שני עכבראשי ענק מתנפלים עליהם מלמעלה.. אחד מהם נוחת ישירות על סיימון (redlight driver) ומפיל אותו לריצפה.. קאט.. פייד אין אלפרד בורח במורד ההר צורח כמו בחורה ומנופף בידיים.. קאט.. פייד אין סיימון חבול כולו.. אפו נגוס ומדמם ומצבו הכללי רע.. מביט באלפרד שחזר ממיסתורו (סלע).. אלפרד מביט בו בחזרה.. "אממ.. אני לא כל כך אוהב קרבות"
חחח עזרה בקרבות.. שמח באופן מיסתורי ? א)הצלתם את החיים שלו ב)הוא teenager יתום ובודד שמסתובב בעולם כרגע ללא מטרה מוגרת (בחיפוש אחר מטרה) , והוא מוכן לעשות כל מה שגרופי שמכבד את עצמו מוכן לעשות

אנדרו15

New member
סטינג

כפיצוי על זה שלא היה לי ספר קסמים עד שלב 3 השה"מ שלנו נתן לי פסואדו דרגון(אפילו שלא היה לי את הפיט המיוחד שנותן לי את האפשרות לישלוט בו) אז הוא היה הפמילייר(הלווין/מרגל) שלי עד שיום אחד שלחתי אותו ליראות מה יש בתוך בור ואז הוא אמר"הקירות ניסגרים עלי" ואז שמענו פחיק ואז כל החבורה התחילה לשיר "סטינג מת סטינג מת סטינג מת...."(זה היה אחרי כנס ביגור האחרון שהשה"ם שלנו דיבר עם שה"ם מנוסה יותר שאמר לו שפסואדו דרגון יותר מידי חזק בשבילי ועל זה אני מקלל את אותו אחד עד היום) סוג אוזר-פסואדו דרגון שם-סטינג פרוש השם-קוץ(למי שזה לא ברור) קיבל את השם-כי היו לו מלא קוצים(יותר מילרגיל) כיצד השגתי אותו-הוא עקב אחרינו מיספר ימים עד שיום אחד הלכנו בשביל סבוך והוא פשוט דחף אותי והפיל אותי לתוך עמק(מה לעשות שאני חלש?) אז החבורה שלי התחילה ליתקוף אותו ולא זוכר בדיוק הם עצרו ומאז הוא היה הפמילייאר שלי. שפות-דרקוניק,אלפית,כומון וגמדית שימושים- *לווין *מרדים שומרים שהגנבת עושה איתם דברים מגונים *חבר *ליקפוץ מעץ לעץ עד שאני קורא לו *ליראות בלתי ניראים *ולהימחץ על ידי קירות אוסטיל ילד קטן שרצה לילמוד ליות קוסם אז החלטתי ללמד אותו בחינם כי להורים שלו לא היה הכסף לשלם לו על לימודים בבית ספר מיקצועי לקסם סוג אוזר-ילד קטן שם-אוסטיל פרוש-לא יודע כיצד פגשתי אותו-שמעתי קולות של ילדים רבים אז הלחתי ליראות מה קורה וראיתי 4 ילדים מאיימים על ילד קטן. ניגשתי הלאם וביקשתי שהם יפסיקו והם לא הפסיקו והם אמרו שהם יקראו למורה אז אמרתי להם שאני יספר למורה שהם מיחוץ לשעור אז שנים מהם ברחו והשנים האחרים היתלחששו ואחד מהם אמר תראה לו תראה לו את הקסם החדש שלמדתה והוא עשה ראי אוף פרוסט(קרן קרח) ופשוט הזזתי את הראש וזה לא פגע בי אז אחד מהם ברח והשני ניסה ליבעט בי והוא לא הצליח ואז גם הוא ברח ואז דיברתי עם אוסטיל ומאז הוא המיתלמד שלי שימושים *מעביר את השיעמום בהסיעות מעיר לעיר

למעלה