שרשור עובדות חדש!
נקווה שכאן יגיבו לי, כי לדעתי ממשיכים לשנוא אותי. אני עושה כאן העתק הדבק ומשנה כמה דברים(אהמ אהמ...) אני לא יודעת אם זה יעבוד, אבל תשרשרו כאן עובדות על הסדרה, על הדמויות ועל השחקנים. אולי עשו את זה כבר, ואולי לא. אבל בכל מקרה- בואו ננסה. אולי זה עוד יילך לטאג. (אפשר גם דברים שוליים שהם אמרו בסדרה, כמו קרובי משפחה שוליים או תאריך לידה. אבל אם אתם כותבים את זה תכתבו גם פרק, כדי שהשאר יבדקו אם זה באמת נכון ויתחבטו בלמה הם לא שמו לב לזה) אני אתחיל- *שם המשפחה האמיתי של דלקו הוא דלקורסקי(או משהו כזה), כי אמא שלו קובנית והאבא שלו רוסי. * יש לדלקו עוד שתי אחיות גדולות חוץ ממריסול שעוד לא הוזכרו בסדרה.(והתגובה זאתי ועוד תגובה מלמעלה באחד הפרקים מעונה ראשונה איפשהו) * אי.ג'י בקלי (A.J. Buckley) שמשחק את אדם רוס מהמעבדה בNY, שיחק גם בLV בCrow's Feet 504, וגם ב"תיקים באפלה". *לפי הערך בויקיפדיה, גיל גריסום היה אמור להיות בהתחלה גיל סכינבאום, אבל השם נשמע ליוצר הסדרה(לא ג'רי ברוקהיימר, Z משהו) יהודי מדי ולכן שונה לגריסום על שם מדען כלשהוא...שמישהו יוסיף מי זה כי שכחתי ואין לי כוח לבדוק... * לקונרד אקלי יש ערך בויקיפדיה! * לדיוויד קארוזו יש שני ילדים (זה מה שקראתי), אחד מהם נולד לפני שבועיים בערך( קראתי ב csi fiels) והשני בן שנתיים. * אנה בלקנפ סיימה הריון גם היא לאחרונה (קראתי לפני חמישה חודשים בערך...) *יאיר לוטן שיחק בשלושה פרקים בCSI:NY אבל בפרק הראשון ששיחק בו(Trepped) נרשם כיאיר לטון(Laton) ולא לוטן(Lotan). *לריאן יש אחיינית בת-עשרה, דבר שאומר שיש לו אח/אחות גדולים(503) *קת'רין וניק היו אמורים להיות זוג. אפילו צולמה סצינה שלהם מתמזמזים, אבל לא שידרו את זה. *לקת'רין היו אמורות להיות שתי בנות ולא אחת. *השחקן Michael B. Silver ששיחק ב CSI Miami את הסוכן FBI הזה פיטר אליוט (היה בינו לבין קלי משהו) הוא גם שיחק בתיקים באפלה בפרקים 4 ו5 Dreamland, הפרק הכפול מעונה 6. הוספתי גם ממה שאתם אמרתם. אני בטוחה שיש עוד, אז קדימה!