שרשור עדכוני האתר.

מחזמר

New member
שרשור עדכוני האתר.

כבר עכשיו אם מעניין מישהו לאן נעלם ירון כפכפי הוא מוזמן להיכנס לאתר ולדעת בעצמו מה כפכפי מכין לנו...

מחזמר

New member
מעכשיו והלאה

נעדכן רק כאן ורק בנוגע להצגות שלא קשורות לחנוכה.

יש לכם המון טעויות,חברה..

הגרסא של פיטר פן מ97,היא אותה גרסא אחרי מתיחת פנים מפיטר פן88 בכיכובם של חנוך רוזן וחני נחמיאס-מחזמר מדהים,אחד הטובים שנעשו בארץ-אילן גלבוע כתב את השירים לשתי הגירסאות,אך ב97 העיבודים שונו,כדי ליצור למחזמר הילה של "ונתנה תוקף",משהו יותר(כביכול)רלוונטי למוזיקה של היום....וזה יצא מחריד. אני בטוח שלא מדובר ב"המשכון",אלא בבעיבוד מחדש של הקלאסיקה,פעם נוספת..מה שמרגיז אותי זה שהליהוקים השנה הם פשוט טרנדיים להחריד.ולא טובים בעליל.עופר שכטר!?

mike2cheeky

New member
תום אתה טועה ידידי

בהפקה מ 97 לא השתמשו בשירים של אילן גלבוע, אלו היו כמעט אותם התמלילים אך הלחנים הוחלפו. נדמה לי שטל ירדני הלחין את הגרסא הזו. בכל אופן בגרסא השנה זה כנראה יהיה עם הלחנים הראשונים של אילן

לא נכון,השתמשו באותם תמלילים,

והעיבודים(של טל ירדני) מבוססים על המוזיקה המקורית. פשוט,כמו שכבר אמרתי,ניסו לתת שירים כביכול יותר עדכניים מוזיקליים. השיר המדהים כ"כ-"פעם שהיתה לי אמא"-קיבל,למשל,גרסאת ראפ.

מחזמר

New member
תום...

אולי די לחפש אותנו כל הזמן? אם היית קורה - היית רואה שכתבנו שהכתבה צוטטה מתוך האתר www.nrg.co.il (או יותר נכון מתוך העיתון מעריב). ובגרסא החדשה היו שירים שלא היו בישנה. למשל "דון חוזה וכרמן" של קפטן הוק ולילי הנמרה וגם "ילד לנצח" של פיטר פן וטינקרבל.

מחזמר

New member
יוכלמן אשר הפקות

הם פותחים אתר חדש. מי שמעוניין לדעת את הכתובת מוזמן להיכנס לאתר מ"ז ובפורום שלנו הם פתחו הודעה ובה הכתובת של האתר שלהם. בנוסף לכך - חשבנו שאם כאן אסור לדבר על מחזות זמר של חנוכה- אז האנשים שכם מעוניינים לדבר על מחזות זמר של חנוכה מוזמנים להיכנס לפורום שלנו.

מחזמר

New member
מברודווי לקולנוע ומהקולנוע לברודווי

סרטי קולנוע מצליחים עוברים עיבוד לבימות ברודווי. מחזות זמר מצליחים שבמקור היו סרטי קולנוע - חוזרים לקנוע ומחזות זמר מברודווי - עוברים לקולנוע. הכללללללל באתר מיוזיקלס.

מחזמר

New member
מייק ברנט המחזמר! מישהו נזרק משיקגו

עדכונים חדשים ומעניינים! גדי ענבר (מיקה שלי) כותב מחזמר על פי סיפורו של מייק ברנט! ריטה וסטיבן רבים - מי מנצח ויוצא מההפקה?

מחזמר

New member
מידע חדש חדש על..

שיקגו! רשימת השחקנים, רקדנים, זמרים, וצוות ההפקה! בנוסף לכך- מועד תחילת החזרות ותאריכי ההצגות והאולמות בהם יציג המחזמר!

מחזמר

New member
יאואואואואוואאוואוווווווווווווווווו

למה זה לא קופץץץץץץץץץ???????????????????????????????

למעלה