אז מה זו הפגישה היום?פגישת מחזור ביום שבת אחרי החדשות.
במכוון, לא הוזמןרועי לא יהיה בפגישת מחזור. באסה. מחבבת אותו ממש ואין לו פילטרים.
היה שבועיים בבית, למה שיזימינו אותו. היו אנשים כמו מאי שהיו כברת דרך, שאול ואליאיה שהיה להם סיפור משמעותי.במכוון, לא הוזמן
לדעתי היה צריך להזמין את כולם גם כך חרגו מהעשיריה באופן סלקטיבי כך מבינה מהכתוב. ואם זה אכן כך, זה דוחה ופופוליסטיהיה שבועיים בבית, למה שיזימינו אותו. היו אנשים כמו מאי שהיו כברת דרך, שאול ואליאיה שהיה להם סיפור משמעותי.
רועי בסך הכל לא נספר שם על ידי האח ויצא מהר.
יש אנשים יותר מעניינים מכל העשיריה שם אבל כנראה לא הוזמנו במכוון.
בוקס לעוז אם לא הזמין את מאי. כל אחד שם שיהיה היה לו קשר איתה ישיר או עקיף בתוכנית. שני , יובל, חן, שירז, איסקוב, ובטח ובטח מאור.
אולי לא כולם, אבל אנשים משמעותיים כמו מאי. אפילו שאול ואלאיה.לדעתי היה צריך להזמין את כולם גם כך חרגו מהעשיריה באופן סלקטיבי כך מבינה מהכתוב. ואם זה אכן כך, זה דוחה ופופוליסטי
היה ברור לי שמאי לא תוזמן למרות שהייתה חלק מכל דבר שקרה שם ועורר דרמות והייתה דמות מסקרנת עד שהוציאו לה את כולם. מסרטון "נפלאותיהם" של הדיירים במשך העונה שהוצג בגמר, הנוכחות של מאי שם הייתה די מינורית. מאור "מככבת" הפכה לאהובת התיקשורת ושלאקה גם עושה הרבה מאוד רעש.אולי לא כולם, אבל אנשים משמעותיים כמו מאי. אפילו שאול ואלאיה.
אפשר לוותר על טל שלא יחדש או על לורן. מאי עשתה לו יותר מחצי תוכנית. היא עצמה וכל מה שמסביבה.
עוז מפחד ממנה, שתוציא את האמת. שתזרוק דברים מאחרי הקלעים. אין ישירה ממנה.היה ברור לי שמאי לא תוזמן למרות שהייתה חלק מכל דבר שקרה שם ועורר דרמות והייתה דמות מסקרנת עד שהוציאו לה את כולם. מסרטון "נפלאותיהם" של הדיירים במשך העונה שהוצג בגמר, הנוכחות של מאי שם הייתה די מינורית. מאור "מככבת" הפכה לאהובת התיקשורת ושלאקה גם עושה הרבה מאוד רעש.
מאי הוזמנה לאיחודהיה ברור לי שמאי לא תוזמן למרות שהייתה חלק מכל דבר שקרה שם ועורר דרמות והייתה דמות מסקרנת עד שהוציאו לה את כולם. מסרטון "נפלאותיהם" של הדיירים במשך העונה שהוצג בגמר, הנוכחות של מאי שם הייתה די מינורית. מאור "מככבת" הפכה לאהובת התיקשורת ושלאקה גם עושה הרבה מאוד רעש.
לא הבנתי יש פגישת מחזור וגם פרק איחודמאי הוזמנה לאיחוד
אני קוראת לפרק של הפגישת מחזור איחוד זה אותו הדברלא הבנתי יש פגישת מחזור וגם פרק איחוד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.