** שרשור עדכונים, קישורים, שירים (?!) ועוד....**

מצב
הנושא נעול.

DRORIKO82

Well-known member
אז מסתבר מהסטורי של שלקה שיוכי הביאה לשלושת הילדים שלה 3 ביביסיטריות פיליפיניות. אני כל כך לא סובל את היצורה הזאת.

רותרות7

Well-known member
אז מסתבר מהסטורי של שלקה שיוכי הביאה לשלושת הילדים שלה 3 ביביסיטריות פיליפיניות. אני כל כך לא סובל את היצורה הזאת.
איך? זה לא חוקי להעסיק עובד זר לטיפול בילדים בריאים....בטח לא שלושה...

DRORIKO82

Well-known member
למרות השמועות על עונת חורף שתעלה עוד חודשיים העונה הבאה תעלה רק במרץ 2026. כנראה רוצים לתת יותר זמן לליהוק כדי למצוא את האיסקוב הבא

יונתנסקי

Well-known member
הייתם במרחבים המוגנים ?
אני דואגת רק אם גם הלבנונים או הסורים יתחילו.

(כי אני "צפונית)

DRORIKO82

Well-known member
מאור ודרור שעשו לשני טרור בתחילת העונה היום מורידים איתה שוטים בבר בתל אביב. איך שדברים משתנים.

DRORIKO82

Well-known member
שלקה, איסקוב ומוגרבי בארוחת שישי אצל מוגרבי. שלקה שמה ברקע את שיר הפתיחה של גולסטאר…

צופה15

Well-known member
אם גולסטאר חכמים הם מכניסים גם את יובל. משהו בדינמיקה שם מעניין.

DRORIKO82

Well-known member
אגב אם אני ערוץ 13 אני מביא בעונה הבאה את יובל לוי לאח לילה. אין בן אדם שמבין את המשחק יותר ממנו. לדעתי הוא וישראל ביחד זה אחלה שילוב, אשכרה יכולה להיות תכנית אינטיליגנטית, לא צריך שם כל מיני מעיין אשכנזי כאלה שמורידים את האי קיו של התכנית.

המלאך האדום10

Well-known member
אגב אם אני ערוץ 13 אני מביא בעונה הבאה את יובל לוי לאח לילה. אין בן אדם שמבין את המשחק יותר ממנו. לדעתי הוא וישראל ביחד זה אחלה שילוב, אשכרה יכולה להיות תכנית אינטיליגנטית, לא צריך שם כל מיני מעיין אשכנזי כאלה שמורידים את האי קיו של התכנית.
נכון. גם הפאנל אצל קובי מחט על הפנים ושוב מעיין אשכנזי מדברת שטויות
פעם היו לו אנשים יותר מעניינים כנ״ל לאח לילה

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.
למעלה