אמרת על מי שמדריכה איך לעשות את המוס שיש לה קול מורתי.
אני מכירה אותה מצויין, יש לה קול יכנאי לאללה.
נדרשתי פעם לתכנית שלה כי שכחתי (אלצהיימר) את הפטנט של חיתוך התפודים (בין 2 קרשי חיתוך) למניפות תפוחי אדמה.
זה משהו שאני עושה כל ארוחה חגיגית ופתאום "ברח לי"...
הבעיה שלה שהיא נורא מאריכה, ולא קצבית מספיק.
במוס "שלך" למשל, לא מספיק להראות שטורפים 6 פעמים ? אומרים: "לטרוף עד שמתאחד".
צריך לצלם את כל ה- 38 סיבובים ?
יללה, הבנתי אחרי 6 סיבובים את הפרינציפ.
אוי כמה אני קצרת סבלנות...