מדינה בדיחה.נגר על תומכי סתיו והודעות הזוועה שהם שולחים למעתוק: "משפט שדה. בושה, עברייני מקלדת"
"פשוט בושה!! אין לכם מושג מה ההשלכות של המילים שאתם מוציאים מהפה. אני מבטיח שבכל תגובה רעה שאני אפגוש אני אכפיש את השם ואפילו לא אסתיר אותו, מי שמתנהג ככה צריך לעמוד למשפט שדה!"
מעתוק על תגובות קשות ופוגעניות מצד גולשים ומעריצי רבים של סתיו קצין: "רוע טהור שלא נתקלתי"
מגזין "את" על תרחיש ריאליטי לסתיו: גם לה מגיעה אהבה, אבל פליז לא על המסך שלנו, "לא לתת במה למישהי שלא יהיה רחוק לכנות בתור אחת הדמויות המזעזעות ביותר שידעה הטלוויזיה הישראלית"
מי לא חווה בריונות? ברשת, בכביש, בתור וכו'קשה להתפלא עליה, מוחה גדוש קש וגבבה.
כל המתמודדים חוו בריונות מקלדת, ברשת.
היא לא זכתה לשום כלום שונה,
לתחושתה רק היא קיימת,
רק היא חוותה, ושלה הכי הכי הכי הכי הכי נורא.
לא מסכימה איתך אופה. כולם זכו וזוכים לרוע. אכן. אבל רוע כנגד בן משפחה, ועוד אח מוגבל - בזה עוד לא נתקלתי. זו רשעות לשמה. ואגב, את בעצמך, פה בפורום, הזהרת לא פעם, ובצדק, לא להכניס בני משפחה לתוך הדיונים פה.כן,
אבל זה ממוקד לפסיכים ברשת,
ועל העונה עצמה.
ואני חוזרה ואומרת,
כ ו ל ם חוו, מצד המתנגדים להם לאותה מנת תרעלת.
זה שגברת מעתוקה מ ע ו ל ם לא ראתה רוע כזה,
שתביט מעבר לכתף היכן שציינת
ותבין מהו רוע.
אהבלה, מה יש לומר.
מעתוק לא נתקלה? שתתייעץ עם סתיו שמקבלת הודעות רוע ונאצה באותה מידה…העולם התחרפןנגר על תומכי סתיו והודעות הזוועה שהם שולחים למעתוק: "משפט שדה. בושה, עברייני מקלדת"
"פשוט בושה!! אין לכם מושג מה ההשלכות של המילים שאתם מוציאים מהפה. אני מבטיח שבכל תגובה רעה שאני אפגוש אני אכפיש את השם ואפילו לא אסתיר אותו, מי שמתנהג ככה צריך לעמוד למשפט שדה!"
מעתוק על תגובות קשות ופוגעניות מצד גולשים ומעריצי רבים של סתיו קצין: "רוע טהור שלא נתקלתי"
מגזין "את" על תרחיש ריאליטי לסתיו: גם לה מגיעה אהבה, אבל פליז לא על המסך שלנו, "לא לתת במה למישהי שלא יהיה רחוק לכנות בתור אחת הדמויות המזעזעות ביותר שידעה הטלוויזיה הישראלית"
מעתוק לא נתקלה בבריונות.מעתוק לא נתקלה? שתתייעץ עם סתיו שמקבלת הודעות רוע ונאצה באותה מידה…העולם התחרפן
גם סתיו עצמה מקבלת הודעות מגעילות עליה על הילדים ועל המשפחהנגר על תומכי סתיו והודעות הזוועה שהם שולחים למעתוק: "משפט שדה. בושה, עברייני מקלדת"
חחחחחחח הכובעסתיו ויענקי
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
כבר הציעו לו להיות המנחה בתכנית הריאליטי החדשה שלה? אני פשוט מודאג כי אין מי שיעשה קידוש השםסתיו ויענקי
TikTok - Make Your Day
www.tiktok.com
לא שמעתם? הציעו לליאל. הנחייה כולל איפור ושיער. הוא עוד מתלבט.כבר הציעו לו להיות המנחה בתכנית הריאליטי החדשה שלה? אני פשוט מודאג כי אין מי שיעשה קידוש השם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.