שרשור סרט לטרון

Guy Z

New member
שרשור סרט לטרון

שרשור הסרט שהיה בפורום נמחק משום בקשת פותח השרשור ליאור זהבי למחוק אותו. בברכה, גיא.

בושה וכלימה, כל מה שנכתב שם נכון....

כנראה שגם בתחום הטיסנים אפשר לעטוף את עצמך בטפלון - עם היכרות מספיק טובה עם "החבר'ה" תוכל להעלים כל דבר... ביקורת שלא נדבקת.

AVISTINKY

New member
המטרה הייתה לסגור את השרשור לא לצמצם

מקום בפורום ולפתוח אחד חדש כזה תוך חצי שעה...

A B N

New member
../images/Emo31.gif

עם כל הכבוד, לא ליאור מנהל את הפורום והוא ועוד חברים העידו על רמת הבטיחות בה הוא נוקט כך שלא נעשה לו נזק (לפחות מנק' מבטי). אם הייתה אפשרות למחוק כמה הודעות ספציפיות - חבל שלא נעשה כך.

benza007

New member
ואם כן היה נעשה נזק?

אז? כולם פה מודעים לרמתו של ליאור ואין כאן ויכוח. עשה טעות? ישלם! בדיוק כמו כל אחד בפרום! שורה תחתונה, שמרו על עצמכם במנחתים!

A B N

New member
אם היה נעשה נזק

ושלא כדין אז יש בזה נזק. לצערנו יש אנשים שמתי שהם מחליטים שהם צודקים אז שום דבר לא יזיז אותם מעמדתם ולא משנה מה יגידו להם. בנוסף לכך הם פועלים, כותבים ומתבטאים ככאלה ולא פעם הם גם גורמים נזק. זו הסיבה בגללה כתבתי שהיה ראוי יותר למחוק רק חלק מן התגובות, אך למרות זאת אני סומך על שיקול הדעת של המנהלים, ואם הם הם מחקו את הכל אז כנראה שזה מה שהיה צריך להיעשות. לא אישית אליך אלא לאלה הנוגעים בדבר: מתיחת ביקורת לא עניינית כמו "טיוח", "בנרז'ה" ושאר מילים גבוהות אך חסרות תוכן וכל בסיס - מעידות על מי שאומר אותן ופוגעות לשווא במנהלים, שגם הם, בסופו של דבר, כמו כל בן אדם- נפגעים. ואני לא מאמין שזה מה שמישהו מעוניין בו כלפי המנהלים וכלפי כל אחד מן הכותבים (והצופים) בפורום הזה.

אקט ניהול לא אובייקטיבי בעליל ../images/Emo31.gif

לא אחת פותח של שרשור מסויים מעדיף בדיעבד לוותר על אותו השרשור וניסיון העבר מראה את אותם הכותבים ש"פולטים" איזו שהיא שטות - מצטערים לאור ציפורי הטרף הווירטואליות הקיימות בדפי האינטרנט. אך זהו לא המקרה הפעם. הפעם לא היו ואין ציפורי טרף, וגם לא אי אילו "קנאים" שמנסים להכפיש, רק אנשים שנותנים דעה אובייקטיבית על עברת בטיחות חמורה - אותה עברה אגב שמר זהבי מטיף עליה בפורום ב MSN אותו הוא מנהל. הצורה בה נראה זהבי וחבריו מטיסים בסרטון בה העלה ללא שום צל של ספק מסוכנת - גם אם היא רק לשם השעשוע של מספר חברים. להטיס טיסן סילון כזה או אחר בלטרון כשקו הרכבים מרוחק 3-4 מטרים ביום טוב (עם רוח גב...) מסוכן מאוד!!!! אפילו אם רכבו של המטיס "מוקפד להיות רחוק ככל האפשר ע"מ לשמש דוגמא", צר לי לאכזב אותך - הדוגמא פסולה מהבסיס במקרה זה... במיוחד לאור מקרים חוזרים ונשנים מעין אילו. אין צורך להזכיר ריסוקים של טיסנים שקרו בעבר (גם סילוניים) ולאו דווקא מטעות מטיס (למרות שגם מקרה זה אינו נשלל על הסף) - במקרה כזה כל כך קרוב לרכבים ואנשים לא יעזור כל הכסף או הקשרים שבעולם, או לצורך העניין הביטוח שאתה משתמש בו ומדבר עליו בMSN (אני מסופק).. לפעמים לא שווה ה SHOW OFF כשאתה מסתכל על זה בעין מספיק בוגרת ואחראית. בנוסף לכל - להטיף לאנשים על בטיחות לאחר ביצוע עברת בטיחות מעין זו ולאחר התנערות מאחריות וביטול הביקורות שקיבלת, לזה אני פשוט קורא - "צביעות". כולם טועים! לפעמים צריך לדעת לקבל ביקורת ולהגיד: טעיתי. בדרך אגב אם אני מתעלם מהסכנות הטמונות בהטסה שנראתה בסרטון, הוא משעשע מאוד.

ממש מרתק

הפורום הזה מרתק אבל בעיקר מבחינה אנושית. כה בולט הנושא של "מקורבים" ו"בעלי אינטרס" ו"חברים של.." כמו שלא פחות בולט איך כשיש נושאים מהותיים ורגישים וחשובים ובאמת חינוכיים, יש פתאום הרבה פעילים של הפורום הזה ש"אינם ליד המחשב שלהם" כי מה לעשות, לא נעים כשזה נוגע למישהו מה"חברים שלנו". מרתק אמרתי? מעניין איך זה היה נראה אם מישהו אחר היה מעורב, מישהו קצת יותר מה"שוליים", לא "מאנשינו".

rubber duck

New member
מעניין מהיכן צצו כמה ייצורים שמעולם לא כתבו

בפורום זה מעולם יכול להיות שהמנהלים טעו ויכול להיות שלא דבר אחד בטוח מי שמותח ביקורת בפומבי יעשה טוב עם ימעוד מאחוי דבריו ויציג את עצמו אז מר פוטס כנראה שאתה מאילו שמופיעים תמיד כשיש להם ביקורת אבל אין להם את הביצים להגיד את דבריהם וגם לעמוד מעחוריהם בהצלחה שרון
נ"ב גם אם יש לי ביקורת על ניהול הפורום יש דרכים להגיד אותה

כתבו גם כתבו...

אך דרכה של ביקורת גם אם היא ברוכה ונכונה לפעמים להתקבל בפנים לא כ"כ יפות... במקרה הטוב, במקרה הרע הם גם נכנסים לתוך התופת והרפש שעולה מהצד המבוקר... אז ברווז יקר, בתור אחד שכותב פה די הרבה, בזמן האחרון אפילו יותר ממך... אני לא חושב שיש איזה שהוא קשר לגודל הבייצים שלי למול הרצון שלי לחשוף את שמי או לטיב הביקורת שלי, שאם לרגע אעמיד אותה מול שאר התובנות והתגובות שעלו אל מול מחיקת השרשור ההוא - אנחנו די בקו אחד. נ"ב ביקורת על הניהול כמו כל ביקורת אחרת, מקומה על דפי הפורום בצורה מכובדת ומנומקת. אין בהודעתי הקודמת שום פגיעה במשפט הקודם. המנהלים כאן הם "צעירים" יחסית ומותר להם לטעות ולפעמים הם צריכים לקבל איזה "לימין שור"!

rubber duck

New member
ביקורת היא דבר חשוב

ביקורת שנאמרת בבידוי שם ( כלומר בניק אנונימי שאינו מכותבי הפורום בד"כ ) אינה שווה דבר לעומת זאת ביקרות הנכתבת על ידי כותב המוכר בפורום ולא משנה אם כותב הודעה אחת או 100 בשבוע שווה רבה יותר , שרון
נ"ב למען האמת אני כותב מעט מאד אבל עדיין הניק שלי מוכר ואני עומד מאחוריו בפורום זה ולא משתמש בניקים בדויים לצורך הבעת ביקורת

חולק עליך.

דברי נאמרים בין אם זה בשמי ובין אם זה בשם "מטאפורי" (שמתאים לטיב הביקורת) זה או אחר. הם מבחינתי חצובים בסלע ואלו דעותי בנושא. כשמר זהבי יכנס ויקרא את הביקורת - אם הדבר שישנה לו הוא מי העז לפצות פה עליו "ולהכפיש" אז כנראה שלא משנה מי היה כותב את הביקורת הזו כנראה שהוא לא בוגר מספיק על מנת ללמוד ממנה. אם כשהוא יכנס לכאן ויקרא את הדברים הוא יתעשת ויבין את טעותו (אפילו בליבו אני לא הרי מצפה שיכתוב "טעיתי") - הרי שעשיתי את שלי, גם אם בשמי וגם אם לא. על התהילה בדבר הצלת מטיס אחר/רכב עם תינוק/עוברת אורח תמימה/ברווז צופה עקב חילחול דברי לראשו של מטיס זה אני אוותר ואזקוף אותה לזכות ה"כותב האובייקטיבי" שלימד את ליאור זהבי משהו שטוב לכולנו כקהילה. לא באתי לאסוף גביעים.

afnezer

New member
../images/Emo45.gif

אף אחד לא צריך ללמד אף אחד. כולם יקחו לתשומת ליבם את הנושא . ובטוח שיקרו פחות מקרים כאלו במנחתים לפי דעתי הנושא מוצה

A B N

New member
ממש, אבל ממש אני לא מסכים איתך

ביקורת שנכתבת בעילום שם מעידה על כמה דברים. א. אתה מפחד לגלות את שמך האמיתי כי אולי אי פעם תצטרך משהו מזה שאתה מותח עליו ביקורת. זה מה שנקרא להיות צבוע\אינטרסנט וכו'. ב. אם אתה באמת חש הערכה ואיכפתיות כלפי אותו הפרט עליו אתה מעביר ביקורת - תעשה את זה בשמך האמיתי. למתוח ביקורת זה לא דבר שלילי, במיוחד אם עושים את זה נכון. האמן לי - העברת ביקורת מעידה על איכפתיות. להעביר ביקורת זה דבר שכרוך בסיכון הקשר שלך עם מי שאתה מעביר עליו ביקורת, אבל אם מספיק איכפת לך- זה סיכון שתצטרך לקחת. מעבר לכך- מהצד המבוקר (ליאור זהבי במקרה דנן), קבלה של הביקורת (שוב אם הביקורת הועברה בדרך הנכונה) מעידה על טיבו של הבן אדם. לא הייתי רוצה חבר שלא יודע לקבל ביקורת, אף אחד לא מושלם ואין אף אחד בעולם שמבין בהכל ויודע הכל - ואני מאוד מעריך את אלו שיודעים להודות בכך, לקבל את הביקורות עליהם, ליישם אותם ולצאת מחוזקים מהעניין. אם ליאור לא יקבל את הביקורת שלך (ולא של הכיוני המתחמק) אז אם אתה באמת בן אדם טוב (ואני בטוח שאתה רוצה להיות כזה) אתה לא תרצה אותו במעגל החברים שלך. (ואני לא חושב שזה המצב כי מההתרשמות שלי גם מהשרשור וגם מליאור עצמו בכתיבתו בפורום ומעשייתו הוא איננו כזה - כך שאין לך מה לדאוג כשאתה מעביר עליו ביקורת) דרך אגב - אם אתה מצפה שליאור יקבל את ביקורתך- קבל אתה קודם את הביקורת עליך בעניין הכינוי האלמוני ואמור מהו הכינוי בו אתה מוכר לחברי הפורום. אל תצפה מאחרים שיעשו משהו שאתה בעצמך לא עושה.

banfir

New member
סליחה, אבל מה הקשר ?

ללא שום קשר לנושא השרשור הנ"ל, לחלוטין איני מסכים עם דבריך. ישנה ביקורת שאם כותבים אותה בצורה הנכונה ובדרך המקובלת יכולה להיות מועילה הרבה יותר ממספר ביקורות של משהו אחר אשר לא יודע לתת ביקורת נכונה ("בונה"). בנוסף, אין גם קשר בין טיב הביקורת לבין השם שעומד מאחוריה גם אם אותו שם אינו של בעל ידע רב בתחום בו עוסק הנושא. מביקורת אפשר ללמוד הרבה גם אם איננו יודעים את שם המבקר ומעבר לכך בוא נאפשר חופש ביטוי לכל מי שרוצה ובתנאי שההתבטאות מתבצעת בהתאם לכללים הנהוגים ללא שום קשר אם אותו אדם בעל ותק רב או לא בתחום ובין אם הוא כותב הרבה או לא בפורום. בוא ניתן לכל משתתף בפורום את האפשרות להחליט אם הוא לוקח את הביקורת ומיישם אותה או שלא. זהו פורום בשביל כולם. שוב אני מדגיש דברי קשורים אך ורק לחלק האחרון של השרשור ללא קשר לנושא המקורי של השרשור.

באמת מעניין

מר ברווז גומי... איך עונה לעיתים קרובות מי שהיה מנהל פורמאלי של הפורום עד לאחרונה? "תעשה חיפוש בפורום!" ואם היית עושה כזה, היית מגלה שאינני מעביר ביקורת כלל כמו שאתה משרבט לך כאן, אבל מה לעשות אני בתחביב כשנתיים ואין לי הרבה מה לענות לאחרים (חוץ מ"חפש בפורום" שיש כבר מי שעונה, ואני לא אוהב להתחפש למומחה כשאני לא יודע על מה אני כותב) אז אני קורא, לפעמים יש קצת על טיסנים אבל בעיקר מסקרנות כמו שכתבתי (הנושא הזה קרוב לתחום העיסוק שלי), וכשיש לי שאלות אני מריץ חיפוש...גם בפורומי טיסנאות. פעם אחרונה שכתבתי כאן למשל הייתה זו שאלה על טיסני כבלים, איפה מטיסים, ענה לי – לאור זהבי אם אינני טועה, התשובה האחת והיחידה שקיבלתי. מה לעשות שאני לא שייך ל"קליקה". אין כל חובה להזדהות בפורומים, ואין צורך לצבור קילומטראז', ואין אלה קריטריונים לתוקף דעתו של הכותב. אני ממליץ לך (ולאחרים כולל המנהלים) להתרענן קצת בנושא הגדרות, תפקידים, נורמות, וכיו"ב של כתיבה בפורמי רשת.

דנה7 7

New member
אני לא מבין מה הקטע במסלול לטרון

אני מטיס קבוע בלטרון ואני חייב לומר לכם משהוא 1.אנחנו הקבועים בלטרון מנקים את המסלול באופן קבוע 2. אנחנו נטיס במקום אך שבא לנו וכמה בא לנו 3. ליאור אתה לא חייב הסברים לאף אחד גם אני לפעמים עושה שטיות וזה קורה לכולם 4. בטיחות או לא כל טיסן 50 סמ"ק ומעלה ויש שם הרבה מעבר ל50 זה לא בטיחותי אז מה. זה המנחת וזה מה יש אני לא מתכוון לנסוע 3 שעות על מנת להטיס בחצרים מצדה וכו. 5. לכל האורחים במקום אתם מוזמנים לחזור למסלולים " הבטוחים" שלכם. היה לנו נחמד שהינו במקום 10 אנשים בלבד. תודה רבה לכולם טל לוי נ.ב לא סתם יש סרט שנקרא השרוטים מלטרון ויש גם השרוטים 2 .

ram_z

New member
שכחו אותי בטוסטר גם יש? ../images/Emo6.gif

את דעתי לגבי מחיקת השרשור הבעתי בפני הנהלת הפורום באופן אישי. מדוע להגיע לרמה כזו של הכפשות אין סופיות? יש לכם בעיה עם הנהלת הפורום? תפנו אליה בפרטי ותשתדלו לגמור את זה ב"4 עיניים". זה פרום טיסנאות לא פרום "יאללה מכות". לדעת רבים וטובים (וגן לא טובים) נעשתה ע"י ליאור זהבי עברה בטיחותית קשה, לא צריך לשים את הכל מתחת לשטיח אלא להיפך יש ללמוד מטעות זאת. גם מטיסים מהשורה הראשונה יכולים לטעות, אז האגו קצת מכאיב אבל אין ברירה אחרת צריך ללמוד. היום זה ליאור, מחר זה מטיס צעיר שרק הפך לעצמאי ובעוד יומים אולי אני.... שורה תחתונה ללמוד. שום טיוח ומחיקה לא יעזרו ללמוד מטעיות שנעשו. אומרים שבצבא כל החוקים נכתבו בדם, אל תתנו יד להפוך את המשפט הזה לנכון גם בתחביב היפה שלנו!. אשמח לקרוא פה תגובה או 2 של ידידינו מנהלי הפורום שמסיבה לא ברורה לא נוקטים עמדה בשרשור הזה. רם זהבי (לא אח של ליאור)

למעלה