שרשור סרטי סוסים-

שרשור סרטי סוסים-

שירשור סרטי סוסים- מכירים סרטים על סוסים? אז שרשרו!
סוס פרא! ממש סרט מדהים! אני מניחה שכולנו מכירים אז- סוס מוסטנג יפיפייה, שנלכד ע"י צבא אמיריקאני, ואז משחרר אותו אינדיאני עם סוסה יפיפייה! והם מתאהבים וחומקים מהצבא וסיפור מדהים!

הזדמנות שניה

הזדמנות שניה הוא סרט מדהיייייייים!!!! סרט מהמם!!!! זה על ילדה שמאבדת את אבא שלה ואת היכול להניע את הרגל שלה בתאונת דרכים, היא עוברת דירה ומגלה שמול הבית שלה יש חוות סוסים (חלום חיי לגור מול חווה) וקונה שם סוסה בעלת מזג קר ונורא שרק סתדרת איתה...! היא מגדלת אותה ומתחילה לרכב עליה ואז מגלה בססוף מהי חברות אמיתית!
יאללה אני אשאיר לכם סרטים לשרשר... אגב כול הדברים שאני שמתי הם מהאתר שלי... יש להעתיק עם קריייידט

חמוטלטול! רצון לתהילה!

חחחח, חמוטל, צפונבונית? הלו מותק *נשיקה ימין* *נשיקה שמאל* מאמצב? סתאאאם
סרט מדהים מדהים מדהים! על נערה יתומה שבורחת מדודתה שרוצה להעביר אותה לממשלה, היא מקבלת עבודה כנערת אורוות בקרקס נודד, ואז הופכת לצלננית סוסים (אהה זה ניראה אכזרי!)! ואז קורה לה משהו שהיה יכול לעצור את הקרירה שלה אבל היא ממשיכה- wild hearts can´t be broken! מדהים!

הלווו אני לבד כאן?! דרך אחרת לראות

נו....!!! אתם ממש מעצבנים!!!! תתחילו גם לשרשר!!!!
דרך אחרת לראות- סרט נחמד ויפה על נער עבריין שמתנדב לעבוד בחווה שיקומית לילדים עברים ובעזרת ילד ביישן ושתקן עוזר לנערה עוורת להגשים את חלומה- להשתתף בתחרות קפיצות!

angel457

New member
וואלה... לפני הרבה זמן אז....

עשינו פה שרשור של סרטים של סוסים.. אני שאלתי איזה סרטים יש על סוסים... וכתבתי את כל הסרטים!!! אני לא זוכרץ איפה הפתק.. אבל הלכתי לחנות של די.וי.די ושאלתי אם יש להם את אחד מהסרטים האלו!??!? והם אמרו לי שאין להם אף סרט אחד!!! יש להם רק את הלוחש לסוסים.. אז.. השאלה שלי איפה אפשר להשיג את כל הסרטים האלו??

למעלה