שרשור ספקים

המשווקים של Meadows בארץ גנבים!

זה פשוט נראה לי נורא, נכנסתי לאתר שמוכרים שמנים של חברת Meadows . שמן מנדרין למשל עולה שם : PRICE: £3.25 ----- ואילו המשווקים בארץ: 10ml מנדרין Mandarin 35 ₪ זה ממש פשע!!!

אם משהוא ממכם מכיר את חברת

NEAL'S YARD REMEDIES מאנגליה הינה קישור לאתר שלהם בבקשה תגידו לי האם הם מעולים?. ואם הם כן מעולים אני העשה לי הזמנה דרך אח שלי שגר שם. יש לי את הרווז אוטו שלהם והוא מצויין יותר נכון מעולה, אבל נורא יקר. אח שלי נתן לי בקבוק חצי מלא. תודה רבה http://www.nealsyardremedies.com/

מי מכיר את חברת "דרך הבשמים"

גיליתי חברת שמנים שנקראת: "דרך הבשמים", המייצר: אברי ברטוב, מיוצר במושב צופר שבערבה, מישהו מכיר אולי את החברה הזו?

ELELAD

New member
האם יש שמנים שמיוצרים בארץ ?

הייתי רוצה לדעת אם יש מוצר כחול לבן גם בתחום השמנים הללו ? או שהכל מיבוא ? האם מישהו יודע מאילו מדינות מיבאים ? הודו ? אנגליה ? ארה"ב ?

saritsh

New member
תרגעי... ../images/Emo115.gif

לפני שיוצאים בהצהרה כ"כ בוטה בואי נעשה חישוב. 3.25 £ = 26.52 ש"ח. מה עם הוצאות המשלוח ורווח וכו' וכו'...אפילו הייתי מצפה שזה יהיה יקר יותר בארץ אם זה המחיר בחו"ל. אין טעם להשוות, את לא מצפה שזה יהיה אותו המחיר כאן ושם. תזמיני בעצמך דרך הנט ותראי כמה יצא לך. ואגב אין לי שום קשר ליבואן אין לי מושג מיהו ואני לא מכירה את השמנים האלו. ואפשר תמיד לנסח דברים בפחות התלהמות. תזהרי שהם אל יתבעו אותך על הוצאת דיבה:)

saritsh

New member
יש ויש

תעשית השמנים האתרים בארץ עדין בחיתוליה, פעם היה מפעל בעפולה אך הוא נסגר. כרגע יש את "אשור שמנים אתרים" שמייצרת מליסה שהיא אחראית גם על הגידול שלה. רוב היבואנים מיבאים ממקומות שונים. בעיקרון כל שמן מיובא מהמקום שבו יש את התנאים האופטימלים לגידולו ולהפקתו. כל שאם היבואן מקצועי הוא בודק ומביא את הכי טוב מהמקום שבו הייצור הוא הכי טוב. אלו בצופר שמוזכרים למטה בשרשור, גם שמעתי עליהם שהם מייצרים שמנים.

גם אני בדקתי הענין

יש המון אתרים מחו"ל שאפשר לרכוש בהם את MEADOWS - גם ב - e-bay, וגם בעוד אתרים פרטיים. לעומת זאת החברה עצמה לא עושה משלוחים אלא מפנה למפיצים שלה. כשבדקתי את המחירים טוב טוב הגעתי למסקנה דווקא שההבדלים לא נוראים. המשלוח מאנגליה למשל גבוה מאוד וזה לא משתלם. כך גם המשלוח והביטוח מארה"ב. אם נמצאים באנגליה והולכים לחנות MEADOWS אז ההבדל גדול. אבל לשלוח מחו"ל לכאן זה לא הבדל גדול במחיר, בגלל הדואר. מה שלי מפריע, שהמפיצה בארץ מוכרת רק למטפלים ואז המחיר אטרקטיבי. ומה איתי, שאני רק מתחילה, מתענינת בנושא ולא מטפלת? למה אני לא יכולה לקנות MEADOWS אלא צריכה להסתפק בשמנים מאיכות פחות טובה? מרגיז. בנוסף ללינקים שצירפתי למטה, הנה עוד אתר שמוכר MEADOWS ואני בטוחה שיש עוד הרבה: http://www.tlcinabottle.co.uk/essential_oils.html

saritsh

New member
מכירה למטפלים בלבד ../images/Emo127.gif

לא רק שזה בסדר גמור שמוכרים רק למטפלים, אלא כך צריך להיות אצל כולם. זו גם המדיניות של שלוס, זו אחת הצורות, אולי כרגע היחידה האפשרית, להיות אחראי ולמכור רק למי שיודע מה הוא עושה. שמנים אתרים זה לא משחק!!! הגיע הזמן שתבינו, ולכן אין לך מה להתרגז. היום אחרי שנתיים שהקדשו ללימוד שמנים בלבד (לא עיסויים) - ו 5 שנים של ניסיון אני יכולה להגיד לך בודאות שכל מי שמשחק עם שמנים אתרים מסכן את עצמו ואת אלו שהוא מכין להם תערובות. אני לא הייתי מעיזה להשתמש בשמנים אם לא הייתי לומדת. אם את לא לוקחת את האחריות לפחות אלו שמשווקים לוקחים אותה ועל זה מגיעה להם ברכה ולא נזיפה.

את לגמרי צודקת

ולא התמרמרתי על זה. גם אני מסכימה שצריך למכור שמנים בצורה אחראית ולא לכל דיכפין. אבל בכל זאת זה מתסכל שאני לא יכולה להגיע לשמנים האיכותים.

../images/Emo45.gif היצרנים של שמנים טובים מבינים

שזו אחריותם לשווק שמנים למטפלים בלבד למרות שפה ושם הם חורגים ויש בחנויות טבע גם שמנים טובים- אבל זה נדיר, אולי בעלת החנות מטפלת . אריאלה באהבה

שרשור ספקים../images/Emo26.gif

אני מבקשת לא לפתוח שרשורים סתם אלא לשרשר למקום הנכון גם אם הדף קופץ .

למעלה