שרשור ספין-אופים!

L e i a

New member
שרשור ספין-אופים!

ספין אוף- "סדרת בת" המוקדשת לדמות משנה בסדרה (למשל- אנג'ל, שמבוססת על, איך לא, אנג'ל מבאפי).

אז איזה סדרות הייתם מעניקים לדמויות המשנה של שרלוק? סדרה על מעללי ג'ון בצבא? סדרת בישול וסריגה לגברת האדסון? דוקומנטרי על סאדו מאזו שמוקדש כולו לאיירין?

שתפו, תהנו ואולי גאטיס ומופת יגיעו לשרשור הזה בדיוק אחרי שילמדו לקרוא עברית.

pennylane11

New member
הייתי רואה סדרה על גברת האדסון.

לא ידעתי שאני צריכה את זה עד שכתבת את זה. גאד.

The LadyKiller

New member
לא הרבה יודעים,

אבל הדבורים מהסרט המצוייר "כוורת בסרט" הן הדבורים שהולמס גידל בזמן שחשבו שהוא מת, על-פי הספר.
ותכלס, להן הכי הגיע לפרוץ

חחחח את רצינית?

זה היה ספין אוף על הדבורים של שרלוק? אדיר. שיעשו אחד גם על הגולגולת של שרלוק. מעניין מה היא הייתה בגלגול הקודם.. יותר נכון מי היא הייתה

אבל אם לדבר ברצינות הייתי רוצה ספין אוף על מוריאטי. על הילדות שלו . ממש מעניין אותי איך הוא היה בתור פסיכופת קטן (אולי ארטמיס פאול סטייל? רק בלי הפיות).

קרנולה

New member
איירין של הוליווד משעשעת

וספין אוף עליה, היה שווה.
אבל עם כמה שאיירין של הBBC מושלמת (ויזואלית ומנטאלית) והרבה יותר מזכירה את המקור, אני לא יודעת אם היה מעניין אותי ספין סאדו שלה.
אם זו הייתה סדרת פשע מגניבה ומתוחכמת והסאדו היה רק עלילה משנית, יש מצב שהיה שווה.

אגב, מייקרופט הוא דמות נהדרת! אפשר לעשות ספין אוף עליו עם תפקיד אורח-כמעט-קבע של ג'ון. זה יכול להיות ממש שווה.

מוריארטי, למשל, לא נראה לי היה מלהיב אותי. הוא גאון והכל, אבל היופי באיירין הוא שהבחורה גם קצת אנושית ואפשר להתחבר אליה; סדרה בה הדמות הראשית אינה ניתנת להזדהות, לא עובדת. גם כאשר מקבלים סרט/סדרה/ספר בהם הדמות הראשית היא מישהו "רע", אתה מצליח למצוא נקודות אנושיות להזדהות עימן. איכשהו מוריארטי מצטייר לי כרוע טהור-מהרחם. שזה נפלא, כסייד-קיק, לא תוכנית שלמה.

למעלה