"נחש הצפע" רנדי אורטון יוצא לזירה, עוד עם החולצה המוכתמת בדם. הוא אומר שלפני שבועיים עמד בזירה ליד קודי רודס, שהסתכל עליו ישירות בעיניים ואמר לו שהוא צריך שיהיה הגרסה הכי טובה של רנדי אורטון שיוכל להיות. הוא אמר לו אחר כך שכל אחד ואחד מהם רוצה שיהיה הגרסה הכי טובה של רנדי אורטון שיוכל להיות. ואז אמר לו שרצה שיהיה נחש הצפע, הוא אמר לו שרצה שיקשיב לקולות בראש שלו. העניין הוא שהוא השתיק אותם לפני המון זמן. ובשנים האחרונות, הוא חשב המון על אליפות מספר 15. הוא חשב המון על המורשת שלו ואיך ישאיר את הדברים כשילך. הוא חשב על האליפות העולמית מספר 15 שלו. ואז קודי, משום מקום, נתן לו את ברכתו. עכשיו כשהוא מקשיב לקולות בראש שוב, הוא צריך ליידע את כולם שהוא לא יהיה אחראי למה שיקרה עכשיו. הקולות בראש שלו הם לא הבעיה, אלו הקולות שלהם, הקולות של כל אחד מחוץ לראש שלו, הם הבעיה. אבל יש קול אחד, אדם אחד שהוא הקשיב לו. יש אדם אחד מחוץ לראש שלו שלקול שלו הוא מקשיב. מאט קרדונה יוצא. אורטון צועק לחתוך את המוזיקה, הוא רציני? הוא רוצה לבוא לזירה ולשבור את הזרוע השנייה שלו? מזלו שיש לו עבודה פה עדיין. מה הוא עושה, יש לו מיקרופון, הוא רוצה להגיד מש... קרדונה תוקע לאורטון את המיקרופון בראש.
ניק אלדיס מאחורי הקלעים עם שופט. הוא נתקל בטריק ויליאמס. טריק שואל אם יש לו מה להגיד, שיגיד לו. אלדיס אומר שטריק מאוד הרשים אותו, לא רק הוא אומר, הוא שמע את האנשים. הוא יהיה חשוב כאן בסמאקדאון ואכפת לו מעסקים, הם ידברו על עסקים. הוא נותן לו את המקום הכי חשוב בעסקים- קרב ברסלמניה. טריק אומר שעל זה הוא מדבר, הוא צריך להתקשר לאמא שלו, לחברים שלו. הוא צריך להגיד ל... סאמי זיין (ימ"ש). הוא שואל מה חדש, ג'ינג'י, טריק ויליאמס הולך לרסלמניה, בואו נדבר על זה. זיין שואל אם הוא רציני ומאחל מזל טוב. הוא אומר שזה במרחק של כמה שבועות, מה הוא עושה ברסלמניה? אלדיס אומר שלא רצה לשוחח על זה כאן, אבל סאמי נכס חשוב לסמאקדאון, הוא יודע. הדברים לא הסתדרו לו לאחרונה. הם מדברים על רסלמניה, צריך להגן על תארים, זה נכס חשוב, יש אנשים חשובים. אלא אם משהו ישתנה, אין לו מקום עבורו עכשיו, סליחה. טריק מאחל לו בהצלחה בשנה הבאה. נתראה בקרוב. כמה כרטיסים הוא מקבל לחברים שלו? הוא מתחיל לחבר אותו, טריק וניק. סנט ניקולס. זיין הולך ואז מבין משהו. טריק אומר שהקייטרינג בכיוון ההוא. זיין מרביץ לטריק. הוא אומר לאלדיס שיהיה לו קרב ברסלמניה, שיראה.
רנדי אורטון צועק על ניק אלדיס. הוא אומר שחיפש אותו בכל מקום, איפה הוא מתחבא. הוא ראה? יש לו מוניטור? קרדונה בא לזירה ופגע בו עם מיקרופון? מי הוא חושב שהוא? הוא צריך לקבוע קרב ביניהם הלילה. אלדיס מדבר על הזרוע של קרדונה. אורטון אומר שהוא שבר לו את הזרוע, ואם לא יעשה עבורו כלום ויקבע את הקרב מול מאט קרדונה, הוא לא יכול להגיד לו מה יקרה בסוף הלילה, הקולות ישתלטו ומשהו רע יקרה. הוא רוצה את זה בזירה, שיסמוך עליו. אלדיס אומר שקיבל קרב, אבל שיעשה טובה, שירגע, עדיף לבד.
האחיות בלה (ברי וניקי) ושארלוט פלייר ואלכסה בליס יוצאות לקרב. הכוחות הבלתי ניתנים לעצירה (לאש לג'נד ונייה ג'קס) יוצאות. נייה אומרת לפיטסבורג שעדיין יש זמן לקנות כרטיסים ל-RAW, שם היא ולאש, צמד שממש רוצים לראות, ילחמו מול ביילי וליירה על תארי הזוגות. לצערם, הלילה הם יצפו בטוענות המעמידות פנים מנסות, אבל הם יודעים מה? היא בעד זרקור למחלקת הזוגות. אבל אין זרקור בלעדיה ובלעדי לאש, לא הגיוני שהן לא כאן. לאש אומרת שזה לא הגיוני, כמו שחושבים שהתאומות בלה לוהטות והן כאן. או שכולם מעודדים את שארלוט ואלכסה והחברות המזויפת שלהן. אבל לא לדאוג, הן לא יורידו את התוכנית יותר מדי, לא כשהן יהיו כאן ויצפו בהן עם התארים. אז קדימה, תילחמו.
האחיות בלה (ברי וניקי) ניצחו את שארלוט פלייר ואלכסה בליס לאחר שלאש פגעה באלכסה, וברי ביצעה עליה רול אפ. לאחר הקרב, לאש ונייה תוקפות את השאר. לאש מחזיקה את אלכסה ונייה עומדת לבצע לגדרופ, אבל ביילי וליירה ולקיריה רצות לזירה. הן תוקפות את הכוחות הבלתי ניתנים לעצירה ועוזרות לשאר להבריח אותן. שארלוט דוחפת את ברי.
דמיאן פריסט הולך מאחורי הקלעים ונתקל ב-R טרות' מדבר עם פועל. פריסט שואל מה הוא עושה וטרות' אומר לפועל לרשום הכל על הכרטיס של ניק אלדיס. הוא אומר שהוא בונה מועדון, ג'דג'מנט דיי חזרו. פריסט אומר שלא. טרות' שואל אם זה בגלל שסילקו אותו. ג'לי רול בא וחוגג איתם. הוא שואל מה שלומו. טרות' שואל אם זה דום, ג'לי רול אומר שהם התראו בשבוע שעבר. טרות' אומר שהוא נראה אחרת. ג'לי רול אומר שירד במשקל. טרות' אומר שהוא גילח שפם. ג'לי רול לא מבין, ריאה ריפלי באה ושואלת מה קורה. טרות' מתלהב ואומר שידע שדום ומאמי חזרו. ג'דג'מנט דיי חזרו. הוא מקווה שליב מורגן לא תראה את זה. פריסט שואל מה יש לו, טרות' אומר שיהיה ג'קוזי במועדון. פריסט אומר שזה מגניב. ג'לי רול אומר שהוא יודע שהוא לא צריך לייעץ, הוא לא מתאבק, אבל לריאה יש את הקרב הכי גדול בחייה ברסלמניה וג'ייד קארגיל מרושעת, אלימה, גדולה וחזקה. אבל היא ריאה ריפלי והם מאמינים בה, ואם יש מישהי שצריכה להיות צנועה, זאת ג'ייד קארגיל, והוא מאמין שריאה ריפלי תעשה את זה ברסלמניה. יש לו קרב עם קית' וילסון, הוא צריך לכסח לו את הצורה. הם יתראו אחר כך. הוא הולך וטרות' רודף אחריו. ריאה שואלת אם הוא חושב ש... פריסט אומר לה לא לנסות להבין. ריאה אומרת שרצתה להגיד גם לטרות', הוא עסוק, מזל טוב על הזכייה בתארי הזוגות. יש לו תואר שוב. פריסט אומר שלא ציפה לזה, אבל הוא מצפה שריאה תנצח ברסלמניה. שתעשה לו טובה ותטפל בג'ייד כבר. ריאה אומרת שזה מה שעמדה לעשות.
שארלוט ואלכסה מאחורי הקלעים. התאומות בלה באות, ניקי שואלת מה שארלוט חשבה. אלכסה שואלת מה ברי חשבה כשניצלה את המכה שחטפה. שארלוט אומרת שתטפל בזה- הבעיה היא שלתאומות לא היה סיכוי בלי נייה ולאש, שיעמדו באחורי התור. ניקי אומרת שזה מה ששארלוט חושבת. ברי אומרת שלא ביקשו מהן לצאת, שלא יאשימו אותן. ניקי אומרת שהן כאן למטרה אחת, לזכות בתארי הזוגות, והן יעשו מה שצריך כדי להשיג את זה. שארלוט אומרת שיראו לגבי זה. אלכסה אומרת שזה לא נגמר. היא לוקחת מברי את הפלאנל וזורקת עליה.
ריאה ריפלי יוצאת לזירה. היא אומרת שלא ציפתה לכנות מג'ייד קארגיל, היא הייתה תחת הרושם שתעשה מה שצריך לעשות כדי שלא תתלכלך. אבל מה שלא ציפתה היה שבי-פאב ומיצ'ין יהיו כל כך נואשות עד שירדו לרמה שלה. אם זה המשחק שהן רוצות לשחק, זה בסדר, כי זאת עונת רסלמניה, ולא אכפת לה מה היא צריכה לעשות או את מי היא תעבור לפני שתגיע לשם. אז היא בזירה שלה, לבושה, למה שלא יבואו ויצטרפו אליה? הן רוצות להילחם? קדימה. ג'ייד קארגיל, בי-פאב ומיצ'ין יוצאות. ג'ייד אומרת שריאה נשמעת ממש חלקה יחסית למישהי שחטפה בשבוע שעבר. כשהן הצטרפו אליה, הן קרובות לכוח. ואם ריאה חושבת שהיא תגרור אותן למטה, היא יודעת מה המצב. בי-פאב אומרת שהיא שמחה שריאה אמרה את זה, היא אמרה שתוריד כל אחת וכל דבר כדי לוודא שתשיג את מה שהיא רוצה. ריאה אומרת שהיא לא שומעת אותה מעבר לכל הבוז. בי-פאב אומרת שריאה בוגדת אנוכית, לא אכפת לה מי עובד קשה כל עוד ריאה תקבל פרס. מיצ'ין אומרת שזאת לא התוכנית של ריאה. היא נלחמה עשורים כמו ריאה. היא ובי-פאב עובדות כמוה. ושכחו אותן, וריאה מקבלת אהבה ותשומת לב? נמאס להן מזה. הן רוצות את מה ששלהן עכשיו. בי-פאב אומרת שלג'ייד הייתה תוכנית והן קפצו על ההזדמנות. למה לא? יש לה את הזהב והכוח, ולפחות עם ג'ייד מה שרואים זה מה שמקבלים. ג'ייד אומרת שאם היא רוצה לחטוף הלילה, קדימה. כל הקהל הזה טיפש, היא אפילו לא שייכת לסמאקדאון, היא אורחת. אבל זה בסדר, הן דיברו עם ניק אלדיס, ובי-פאב רוצה קרב הלילה. היא תלמד היום. ריאה צוחקת ואומרת שמה שתלמד את בי-פאב הלילה, כמו שג'ייד תלמד ברסלמניה, זה שלפעולות יש השלכות. היא לא תגן עליה מהכל, והיא תבין מהר מאוד שהיא משהו שאי אפשר להגן עליה מפניו. בואו נביא לכאן שופט ונתחיל את המסיבה.
ריאה ריפלי ניצחה את בי-פאב (ע' ג'ייד קארגיל ומיצ'ין) בפסילה לאחר פחות מדקה כשג'ייד דחפה את ריאה למדרגות. לאחר הקרב, ריאה תוקפת את ג'ייד ומנסה ריפטייד, אבל מיצ'ין ובי-פאב תוקפות אותה. ג'ייד מבצעת עליה ג'יידד.
קית' וילסון מאחורי הקלעים עם מיז. הוא אומר ששליטה, השראה ומיקוד- בשבוע שעבר זה עבד. כל עוד הוא איתו, הוא בלתי ניתן לעצירה. מיז כועס כי יש לו מסטיק בנעל. הוא צודק, בשבוע שעבר זה עבד. הוא לא צריך אותו, הוא יכול לצאת לבד ולעשות את זה לבד. הוא ילך לחדר בלי חפצים חדים ויתרחק מהטלוויזיה וירשום הערות. וילסון אומר שזה לא בגלל הקללה. מיז אומר שאין קללה, קללה זה כשברק פוגע בך מלמעלה, לא כשאתה דורך על מסטיק או שהחבילות שלך נשלחות למקום אחר או שהטלפון נופל לך לאסלה. קית' שואל אותו אם זה קרה לו. מיז אומר שכן ואין מכון חיטוי בעיר המגעילה הזאת, פיטסבורג. קית' שואל אם הוא לא יוצא. מיז אומר שישלוט, יעורר השראה ויתמקד. הוא הולך וכמעט נתקל במשהו. דנהאוזן בא ואומר שיש לו שאלה. הוא שואל מה יש לו שלדנהאוזן אין ומיז מלמד אותו. יש לו מאצ'יזמו, שיער וחליפה. קית' אומר לו להתעורר, הוא נראה טוב ומתאים לזה. ותראו את דנהאוזן. הוא ר... דנהאוזן משתיק אותו ואומר שהוא מקולל. דנהאוזן נעלם.
דרו מקינטייר מתראיין. הוא חבוש בידיים מהשבוע שעבר. הוא אומר שלא אכפת לו אם חכם להיות פה, הוא הולך וכולו עקשן וכועס. הוא מרגיש את הזכוכיות ביד שלו מהשמשה, הראש שלו כואב כי ג'ייקוב נפל על השולחן כשניסה להרוג אותו ולזרוק אותו מבניין והוא לקח אותו איתו. הוא לא בא להילחם, הוא לא במצב, אבל אם ג'ייקוב רוצה להתחיל משהו, הוא יגמור את זה. הוא לקח ממנו הכל, כולל רסלמניה. כשלגבר אין כלום להפסיד, הוא הכי מסוכן שיש.
ג'לי רול וקית' וילסון יוצאים לקרב שלהם. קית' אומר שג'לי חצה את הגבול בשבוע שעבר ולפני שילחמו הלילה, הוא חייב להגן על כבוד אמו. הוא מקריא פואמה: הוא מספר שקרים, מר ג'לי, על הווילי ועל הבטן. הוא טוען שפגש את אמא שלו, אבל היא לא בחרה בו כמאהב. לראות אותו עירום זה ממש לא אירוטי, אמא שלו אומרת שהוא רע... ג'לי רול משתיק אותו וקית' פוגע בו עם המחברת.