שרשור סמאקדאון

DIUNIM החדש

Well-known member
  • התוכנית נפתחת כשמאבטחים רצים למגרש החנייה, בו דרו מקינטייר תוקף את ג'ייקוב פאטו וחונק אותו על המכונית שלו. מאבטחים גוררים את מקינטייר כשפאטו מדמם. מקינטייר יוצא ושואל מה הם חשבו שעומד לקרות? הם רצו שיסתום ויתאבק? המקום היחיד בו הוא צריך להתאבק זה המיין איבנט של רסלמניה ופאטו לקח את זה ממנו. הוא בא כדי להילחם, ואם מישהו רוצה את דרו מקינטייר, התחת שלו שייך אליו. ניק אלדיס יוצא ושואל מה הבעיה איתו? הוא נשבע לאלוהים שהוא האדם שהכי הורס לעצמו בעסקים, הוא נתן לו כל הזדמנות והוא עדיין הורס הכל. הוא רצה להיות אלוף, הוא לא רצה להגן על האליפות, הוא רצה את ג'ייקוב, ודרך אגב, גם הוא רוצה אותו, שיהיה בטוח. הוא שם אותם בקרב והם לא יכולים להוריד את הידיים אחד מהשני. הוא מדבר על הדרך לרסלמניה? המקום היחיד שהוא בדרך אליו זאת לשכת האבטלה. מקינטייר אומר שנראה אותו מפטר אותו, הוא ניסה להתפטר אבל כולם היו שמחים, לא? ג'ייקוב היה שמח, גם אלדיס. יש לו רעיון יותר טוב. הוא יודע שיש לו ילד, דונובן צריך להתבייש שאבא שלו מוקיון תאגידי. הוא יגרום לכאוס כל הלילה. פאטו יוצא ומשתחרר ממאבטחים ומתקוטט עם מקינטייר. פאטו עומד לשים את מקינטייר על שולחן השדרנים אבל גוררים אותו. לאחר מכן הוא רץ ומבצע על מקינטייר ספלאש דרך השולחן.​
  • אליפות הזוגות: דמיאן פריסט ו-R טרות' ניצחו את ה-MFTs (טאמה טונגה ו-JC מתיאו) (ע' טאלה טונגה, טונגה לואה וסולו סיקואה) לאחר שהווייאט סיקס התערבו נגד ה-MFTs, ומתיאו חטף AA מטרות'.​
  • התאומות בלה מתראיינות. ברי אומרת שהיא חושבת שיעשו קסם תאומות וינצחו את הכוחות הבלתי ניתנים לעצירה, מי שמזלזל בהן עושה טעות וזה יהפוך את זה ליותר מתוק כשהן ינצחו את נייה ולאש על התארים הלילה. ניקי אומרת שהן עזרו להקמת תארי הזוגות לנשים, ועשו היסטוריה בקריירה שלהן, והלילה אף אחת... שארלוט ואלכסה מגיעות עם גביעי גלידה. שארלוט אומרת שאיבדה את התאבון שלה. כמובן שהן יעקפו את התור ויקבלו קרב אליפות אחרי שהתערבו להן בקרב. הן יודעות איך זה נקרא? אנוכיות. אלכסה מנסה להגיד מה שארלוט מנסה להגיד. שארלוט אומרת ללקסי לאכול את הגלידה, הכל בסדר, והן לא יתערבו להן בקרב האליפות כי הן לא רוצות תשומת לב. מי שתנצח, הן רוצות את הקרב הבא בתור. ניקי אומרת להן לבוא ולצפות כדי לראות איך אגדות אמיתיות פועלות. ברי לוקחת לאלכסה את הכפית, אלכסה בהלם ושארלוט נותנת לה את שלה.​
  • קנדיס לאריי ליד ג'וני גארגאנו ששוכב על ארגז. היא אומרת שניסתה הכל והיא לא יודעת מה לעשות. דנהאוזן מגיע ושואל מה לא בסדר איתו? קנדיס אומרת שאולי הוא מקולל, הוא יכול לטפל בזה? דנהאוזן שואל אם יש לה 20 דולר אנושיים. קנדיס מוציאה מהכיס של ג'וני את זה ודנהאוזן אומר שזה נהדר. קנדיס אומרת שהכל בסדר ודנהאוזן נעלם. מוטור סיטי מאשין גאנס עוברים, אלכס שלי מנסה לדבר אבל קנדיס אומרת לו שזה לא הזמן. כריס סייבין אומר לשלי לבוא, יש להם קרב.​
  • סאמי זיין (ימ"ש) מתראיין על הבגידה של רנדי אורטון בקודי רודס. זיין אומר שיש לו קרב מול אליסטר בלק והוא צריך להתכונן ולהיות מוכן ב-100% כי הוא מסוכן. הוא לא מצליח להפסיק לחשוב על קודי, וכל מה שעבר ביניהם בשבועות האחרונים. אפשר להגיד המון על קודי, והוא אמר המון בפנים שלו, אבל מה שצריך לתת לו זה שהוא מנסה להיות טוב, באמת, רוב האנשים לא יודעים את זה, הוא ראה כמה רחוק הוא הולך כדי לנסות להיות טוב ולפעול למען המעריצים. ואיך השבוע שעבר נגמר עבורו? הוא גמר בדם שלו, נסחב על אלונקה. בינתיים רנדי... שהוא העריץ, הוא עשה מה שעשה. ואיך הלילה הסתיים עבורו? עם אליפות ה-WWE בידיים. אז הוא לא יודע מה לחשוב יותר, הוא מרגיש שככל שהוא עושה דברים בדרך הנכונה, הכל משתבש. וככל שאנשים סוטים מהדרך, הוא מתחיל להאמין שהעולם שהאמין בו לא קיים יותר. טריק ויליאמס בא ושואל מה אמר לו בשבוע שעבר? בהצלחה מול ג'ייקוב פאטו? הוא מתכוון לזה שפונה הלילה מפה? זה שקם מהמכונית ואף אחד לא יכול לנצח? פרט לטריק ויליאמס, בוא נדבר על זה. המבט על הפנים של סאמי כואב, הוא יודע. אבל הוא יודע מה אומרים, כשהחיים נותנים לך לימונים, אתה שם למון פפר סטפרס ומתעסק בעסקים שלך כשהמבוגרים מדברים. זיין אומר שהם דיברו הרבה, אולי נגמר זמן הדיבורים, אולי הם צריכים לעשות משהו עכשיו. טריק אומר שיש לו קרב, אבל הוא יבדוק את הלו"ז שלו ואם יהיה לו זמן אולי יתן לו קרב. ואולי הוא יתן לו עצות אם יאהב את מה שהוא יראה. זיין אומר לו להסתכל טוב.​
  • המוטור סיטי מאשין גאנס (כריס סייבין ואלכס שלי) ניצחו את פרקסיום (ניית'ן פרייזר ואקסיום) לאחר שקנדיס לאריי פגעה בפרייזר וסייבין ביצע רול אפ.​
  • "נחש הצפע" רנדי אורטון יוצא לזירה עם חולצה מוכתמת בדם. הוא מתיישב על כיסא בזירה. הוא אומר שבמשך שנים, כשמוזיקת הכניסה שלו התנגנה, במשך שנים הם שרו. איזו תחושה זאת, האהבה שהם הראו לו. הוא ניסה להחזיר אותה, לתת כיפים למעריצים, לחתום על הבובות, על התארים, הוא ראה ילד קטן עם פוסטר עליו כתוב "רנדי, זה יום ההולדת שלי" והוא הלך לילד ואיחל לו יום הולדת שמח וידע שיזכור את זה לשארית חייו. זה הכוח שיש לו שבא עם כמה זמן שהוא עושה את זה, האהבה שהראו לו, האהבה שהחזיר, זה גרם לו לחייך. והחיוך הזה הוא התחושה הכי ריקנית שחש בכל חייו. הוא עשה את זה המון זמן, יותר מהרוב, והמציאות היא שכלום לא נמשך לנצח, וכשיגיע הזמן לתלות את המגפיים, הוא לא רוצה שהמורשת שלו תהיה הרגעים שנתן למעריצים הצעירים, הכיפים, החתימות, החיוכים ששם להם על הפנים, הוא רוצה שהמורשת שלו תהיה כמה תארי עולם ששם מסביב למותניו. לפני מעט זמן הוא זכה באלימיניישן צ'יימבר ועמד להילחם מול דרו מקינטייר על התואר. הוא ידע שיוכל להיות בדיוק מי שהוא צריך להיות מול דרו אבל אז קודי נכנס לתמונה, ניצח את דרו, לקח את התואר, והוא לא ידע אם יהיה מי שצריך להיות כדי לנצח את קודי. הוא אוהב את קודי כמו אח, עדיין אוהב. אבל בשבוע שעבר קודי הוריד לו את המשקל מהכתפיים כשאמר שהוא צריך שיהיה הגרסה הכי טובה שיוכל להיות, לא רק עבור קודי, לא רק עבור הקהל, אלא עבורו. הוא צריך שיהיה נחש הצפע, הוא צריך שיקשיב לקולות. הבעיה בהקשבה לקולות זה שהוא לא תמיד שולט, לפעמים דברים קורים, אין תוכנית, יש כאוס, לפעמים הוא נפצע בדיוק כמו כולם, אבל הוא יודע שהוא צריך יצר הרג. הוא יודע שהוא צריך כדי להוסיף את אליפות מספר 15 למורשת. והוא יעשה את זה עם שלוש האותיות הכי מסוכנות בספורט הבידורי, RKO. הוא שומע קולות בראש שלו, הם מייעצים לו, הם מבינים. הם מדברים אליו. הם מדברים אליו ואומרים לו שהוא ינצח את קודי רודס, הקולות בראש שלו מדברים אליו ואומרים לו שינצח את קודי רודס על אליפות ה-WWE, הקולות בראש שלו מדברים אליו ואומרים לו שינצח את קודי רודס על אליפות ה-WWE והוא יעשה את זה... במיין איבנט של רסלמניה.​
  • רנדי אורטון הולך מאחורי הקלעים, מתאבקים מסתכלים עליו והולכים. מאט קרדונה פונה אליו. אורטון אומר שאין לו בעיה איתו, אם יש לו מה להגיד, שיגיד. קרדונה שואל מה זה היה בשבוע שעבר? הוא מכיר אותו ואת קודי עשורים, הם כמו אחים. הוא מבין שהוא רוצה את האליפות, כולם רוצים, אבל מה שעשה לקודי... אורטון שואל אם הוא צוחק עליו. יש לו חוצפה לדבר איתו ככה מכל האנשים. אין לו בובה לשחק איתה? אידיוט מארק, חנון אינדיז. הוא מבזבז לו את הזמן. למען האמת הוא גמר. הוא מרביץ לקרדונה ואומר לו להתרחק מהעסקים שלו, הוא לא יבין.​
  • אליסטר בלק (ע' זלינה) ניצח את סאמי זיין (ימ"ש) לאחר שטריק ויליאמס, שבא לצפות, שפך על זיין מים, זיין תקף אותו, וחטף בלק מאס.​
  • מאט קרדונה מדבר עם ניק אלדיס. הוא אומר שהוא מתחנן, שיתן לו את רנדי הלילה. אלדיס אומר שהוא ראה מה עשה לקודי ולמה הוא מסוגל, הוא ראה עם מה הוא מתמודד הלילה, הוא לא יכול. קרדונה אומר שהוא תקף אותו, הוא פגע בו. אלדיס מצטער ואומר שזה לא יקרה. קרדונה הולך וכרמלו הייז מגיע. הייז אומר שהוא יודע שקורה לו המון הלילה, אבל למה האתגר הפתוח סגור? אלדיס אומר שהוא סגור כי מישהו אמר לו בדיוק למה הוא צריך לקבל קרב אליפות. הייז מקווה שזה לא מיז, ואלדיס אומר שלא. הייז מסתובב ורואה את איליה דרגונוב. דרגונוב אומר שחשב על מה שאמר לו בשבוע שעבר, והוא צודק. הוא לא תמיד ילחם מול עצמו. אבל הוא לא יהיה מי שהוא רוצה להיות בלי שיסכים לקבל את הקרבות שמולו. הייז אומר שהגיע הזמן. הלילה לאחד תהיה שמפנייה ולשני רק כאב. דרגונוב אומר שהכאב יבדר אותם, שלו או שלו.​
  • משודר סרטון של הכוחות הבלתי ניתנים לעצירה. נייה ג'קס שואלת את לאש לג'נד כמה שנים עברו מאז שהתאומות בלה היו צמד. הן מעולם לא זכו בתארי הזוגות? אז למה הן חושבות שיש להן סיכוי לכדור שלג בגיהינום לנצח אותן הלילה? לאש אומרת שעל אמת, הן מרכז תשומת הלב, הכוחות הבלתי ניתנים לעצירה. והתאומות בלה מנסות לשחזר את ימי התהילה. שארלכסה מנסות כל כך להישאר צמודות אליהן. ואפילו ב-RAW יש את לוחמות הקאבוקי וליירה וביילי שאומרות שהן רוצות את התארים. הגיע הזמן שכולן יבינו את האמת. נייה אומרת שניקי וברי יהיו בנות מזל לשרוד את הלילה, היא ולאש יכסחו אותן. ויש שני דברים שיוכלו לעשות בנוגע לזה: כלום, ולאהוב את זה. לאש אומרת שזה לא איום, זה לחץ.​

DIUNIM החדש

Well-known member
  • ג'ייד קארגיל יוצאת לזירה. היא אומרת שהיא לא כאן כדי לבזבז זמן. היא יודעת שריאה ריפלי פה, שתוציא את התחת שלה לפה. ריאה יוצאת. היא שואלת מה ג'ייד רוצה. הן ידברו או שיעשו משהו ממש? כי היא מרגישה שאמרו כל מה שצריך להגיד, ולמען האמת היא לא רוצה לדבר איתה יותר. ג'ייד אומרת שזה לא קשור אליה, אלא למה שריאה צריכה. ומה שהיא צריכה זה את התואר. היא לא צריכה את התואר, את הזירה ובטח לא את המעריצים. ריאה ניסתה כל כך להיות מישהי. והיא עם או בלי ההיאבקות הייתה הכלבה הזאת ועדיין הכלבה הזאת. וכמו שאמרה מההתחלה, היא לא כאן כדי למצוא חברות. היא כאן כדי להרוויח יותר כסף. ריאה אומרת שאם היא רוצה להיות חברה שלה, אז היא ממש הצליחה. אבל היא צודקת לגבי דבר אחד- היא צריכה את זה. היא חיה עבור זה. היא קרעה את התחת מאז גיל 16 והיא לא תתן לאף אחת לבוא לפה ולדרוס אותה כדי להשיג מה שהיא רוצה. ג'ייד אומרת שזה עוד סיפור עצוב, לא אכפת לה מה ריאה הקריבה ולא אכפת לה מהנשים מאחורי הקלעים. ההיאבקות לא עשתה אותה, היא גרמה לה להיות חשובה ובלי זה היא תיעלם. ריאה היא רק הקטנה של איו... ריאה אומרת שתעצור אותה כאן, היא לא תתן לה לא לכבד את העסק, אותה או כל אחת אחרת. זה ברור שהיא לא יודעת כלום על העסק אם היא חושבת שהיא צריכה את התואר. מאז שהתואר מסביב למותניים שלה, התואר היה צריך אותה. והיא תסביר את זה בצורה שתבין. עכשיו היא רוצה את התואר. אז היא תיקח את התואר. לכן היא נתנה לה קרב גדול ברסלמניה, ברוכה הבאה לליגה הגדולה, כלבה. הן ימשיכו לדבר או שיעשו משהו לגבי זה? היא אפילו תתן לה את המכה הראשונה, שתפגע בה, קדימה, שתעשה משהו! ג'ייד מסרבת ואומרת שבזמן שלה. ג'ייד עומדת ללכת, אבל מיצ'ין ובי-פאב חוסמות אותה. לפתע ג'ייד מסמנת להן ומיצ'ין ובי-פאב מקיפות את הזירה. ריאה תוקפת את בי-פאב אבל חוטפת מכת מקל ממיצ'ין. בי-פאב ומיצ'ין מכסחות את ריאה. הן מחזיקות את ריאה וג'ייד בועטת בה ומבצעת עליה ג'יידד.​
  • קית' וילסון והמיז מאחורי הקלעים. קית' אומר ששליטה, השראה ומיקוד- הוא שלט בשיטות מיז, והלילה ג'לי רול יהיה פיסת עוגה. נכון? מיז אומר שהיה לו שבוע מוזר מאז סמאקדאון. החופשה המשפחתית שלו נדחתה בגלל ענייני מזג אוויר בהוואי. ושמו אותו במושב האמצעי במטוס. לבסוף יש לו כווייה על הגב שהורגת אותו. דנהאוזן בא וטופח להם על הגב, הוא אומר שחשב שיצא איתם לדבר עם ג'ימי ג'ם כשומר הראש שלהם, מה הם חושבים? קית' אומר לו להתעורר, הם לא רוצים את הגבריות הרעילה שלו. מיז שואל למה הוא לא מעביר למוח הדרקולה שלו שלא ילמד אותו? דנהאוזן לא מבין מי זה דרקולה, אבל שימשיך עם הקללה. מיז צועק שאין קללה, סולם נופל מאחוריו. דנהאוזן נעלם. מיז אומר שהוא הבין משהו. איך אפשר לשלוט, לעורר השראה ולהתמקד אם הוא מחזיק לו את היד? הוא צריך לעשות את שיטת מיז בעצמו, יש לו את זה. קית' הולך, מיז מסתובב וסולם נוחת עליו.​
  • ה-MFTs מאחורי הקלעים. סולו סיקואה אומר שהוא לא מאמין, הם הפסידו את התארים. ככה הם גומלים לו? מפסידים את התארים? שיגידו שלום לרסלמניה, הנה ההזדמנות שלהם. JC מתיאו אומר שזה באשמת הווייאטס. סולו צועק שזה באשמתו ובאשמת טאמה טונגה. טאמה אומר לסולו להחזיר את העששית לווייאטס. הוא לא מתנהג כמו עצמו. הוא מתחיל להישמע כמו רומן. סולו שואל מה אמר. לפתע ג'ייקוב פאטו זורק את דרו מקינטייר לדלת ותוקף אותו. מאבטחים גוררים אותו והוא מעיף אותם. מקינטייר חונק אותו. מאבטחים מפרידים ביניהם.​
  • אליפות ארצות הברית: כרמלו הייז ניצח את איליה דרגונוב לאחר הפיכת פאוורבומב לסאנסט פליפ.​
  • ג'לי רול מדבר עם R טרות' ודמיאן פריסט. ג'לי רול מאחל להם מזל טוב על הזכייה. פריסט אומר שידברו אחר כך, הם ישתו קצת ושיבוא. הם הולכים וג'לי רול נתקל ברנדי אורטון. אורטון אומר שהוא מצטער על השבוע שעבר, שיסלח לו. ג'לי רול אומר שלא ידאג לגביו. אבל אם הוא רוצה להיות כן- הוא דואג לגביו. הוא יודע מה זה להיות רע. שיקשיב לו, הוא יודע מה זה להיות האדם הכי רע שאתה, הוא יודע מה זה ששופטים אותך על החלטות רעות. הוא לא ישפוט אותו, אבל שיחשוב כמה הוא חשוב פה. בכל שבוע הוא רואה את זה, הם פחדו ממנו פה, אבל הוא השתנה והפך לאיש טוב יותר. הוא לא מבין למה הוא רוצה לחזור להיות מי שניצח כבר. שלא יכניס את המפלצת. הוא לא מכיר את הגרסה הזאת שלו, הוא מכיר גרסה אחרת, מלאה באהבה, אדם טוב, איש ששינה את העסק לבד, והוא לא מדבר על המתאבק, הוא מדבר על הבעל, האב, האיש. הוא נשמה נהדרת, וזה האיש שהכיר ועזר לו בסאמרסלאם. מי שעשה את זה לקודי בשבוע שעבר, הוא לא מכיר אותו. הוא לא הקולות בראש שלו, הוא מכיר את רנדי האמיתי. רנדי האמיתי יודע שהתארים באים והולכים אבל החברים נשארים אצלך. החיים זה לא מה שאתה עושה, אלא מי שאתה עושה את זה איתו. אורטון שואל מה יעשה, הוא יודע שפגע בקרדונה אבל איך מתחילים לתקן? ג'לי רול אומר שזה השלב הראשון. הם יטפלו בקודי אחר כך, שימצא את קרדונה ויתחיל מחדש. אורטון אומר שהוא מבין. ג'לי רול אומר שהוא אוהב אותו והם מתחבקים.​
  • קית' וילסון יוצא לזירה. הוא אומר לג'לי רול שהוא עבר את הגבול בשבוע שעבר והתחיל קרב. הלילה הוא יגמור את זה. כי במקום ממנו הוא בא, אם אתה גורם לבעיה הם מטפלים בזה כמו גברים, אז שיוציא את התחת שלו לכאן. ג'לי רול יוצא. הוא אומר שאם זה מה שקית' רוצה, זה מה שיקבל. הוא לא יודע מה חשב שיקבל אם יקרא לו, אבל הם ילחמו כאן בראלי, צפון קרוליינה. שיביאו שופט וזה יקרה. קית' אומר ששוב, האגו אולי מוביל על המוח. הוא רוצה שיישבו את זה כמו אנשים מתורבתים. הוא לא נלחם באגרופים, הוא נלחם עם המילים. ג'לי רול שואל אם הוא שמע נכון. זה נהיה מוזר- הוא הביא אותו עד לכאן כדי לעשות קרב ראפ? שלא יבין אותו לא נכון, הוא אחלה רקדן, אבל לא ראפר. קית' אומר שלא יעז להשוות אותו לראפר. הוא יותר טוב מהם, ויותר טוב ממנו. שום קרב ראפ הלילה. הלילה הם יעשו סלאם פואטרי. ג'לי רול נדהם- קית' הביא ספר. קית' אומר שג'לי יכול לדבר כמה שהוא רוצה, אבל אין לו קלאסה. רק כמה קעקועים מכוערים ועבר פלילי. אבל יופי שירד במשקל ונראה רזה. כל מה שהוא רואה זה עור נמס. הוא שמנופובי, רעיל, הוא יכול לקרוא לו אידיוט. אבל היי, לפחות יש לו הוכחה שאוזמפיק עובד. ג'לי מנסה לעורר השראה, אבל עבורו זה מטופש. מזל טוב שירד במשקל, אולי עכשיו הוא יראה את האיבר שלו. ג'לי רול אומר שזה היה די טוב, הוא לא הביא ספר קטן, אבל אולי יש לו משהו עבורו. מר קית' וילסון נכנס וניסה לחסל אותו, אבל הוא לא חייב לראות את האיבר שלו, אמא שלו רואה אותו בשבילו. הוא מדבר על אוזמפיק, ממש מקורי. היי, ג'לי ממש שמן, אמא שלו יכלה להגיד לו את זה, הוא שם את הבטן שלו על הגב שלה. קית' תוקף את ג'לי רול עם המיקרופון מאחור ומבצע עליו קורקסקרו אלבו.​
  • קיאנה ג'יימס מדברת עם ג'וליה. היא אומרת שג'וליה לא צריכה להמשיך להזכיר לה, היא יודעת שהפסידו. ג'וליה אומרת שלא גמרה את העבודה, ועכשיו טיפאני סטרטון חושבת שתוכל לא לכבד אותה. בשבוע הבא תשים אותה במקומה. קיאנה אומרת שהיא לא יודעת כמה היא יכולה להגיד שהיא מצטערת. אלבה פייר מגלגלת את צ'לסי גרין, צ'לסי שואלת אם יש צרות בגן עדן. איך אומרים... (אלבה לוחשת לה) האויבת של האויבת שלי היא חברה שלי. טיפאני. הן יעבדו יחד. ג'וליה אומרת שהיא לא צריכה ממנה עזרה והולכת עם קיאנה. אלבה אומרת שזה חסר כבוד. נייה ג'קס דוחפת את צ'לסי על אלבה והולכת עם לאש לזירה.​
  • ג'לי רול מדבר עם ניק אלדיס. הוא אומר שהוא לא יודע מה הוא מנהל כאן, אבל הוא רוצה את קית' וילסון בהקדם האפשרי. אלדיס אומר שבשבוע הבא, הם ילחמו אחד על אחד. ג'לי רול אומר שיהיה בפיטסבורג.​
  • אליפות הזוגות לנשים: הכוחות הבלתי ניתנים לעצירה (נייה ג'קס ולאש לג'נד) ניצחו את התאומות בלה (ברי וניקי) בפסילה לאחר ששארלוט פלייר (שצפתה עם אלכסה בליס בקרב) תקפה את נייה בחוץ. לאחר הקרב, ברי וניקי תוקפות את שארלוט ואלכסה ומתקוטטות איתן. נייה ולאש מצטרפות ומוחצות אותן. לאש מחזיקה את שארלוט ונייה מבצעת עליה לגדרופ מהחבל.​
  • רנדי אורטון מדבר בטלפון. הוא אומר שהוא שמח שתפס אותו. הוא צודק. הוא יצא לזירה עכשיו ויטפל בזה.​
  • "נחש הצפע" רנדי אורטון יוצא לזירה. הפעם הוא נותן כיפים לקהל ועושה את התנוחה שלו על החבלים. הוא אומר שיש לו התנצלות שהוא צריך לתת להם, ויותר חשוב מזה- התנצלות שהוא צריך לתת למאט קרדונה. אז בבקשה, אם יוכל, שיצא לזירה והם יעשו את זה מול כולם. קרדונה יוצא לזירה. אורטון אומר שהוא קצת השתגע בשבועות האחרונים, הוא ממש מצטער, הוא חושב שבובות זה מגניב, הוא משחק משחקי וידאו, הוא מצטער על איך שהתייחס אליו, הם מכירים 20 שנה. הוא מצטער. והוא צריך להתנצל בפני קודי בשבוע הבא, הוא לא כאן הלילה, הוא מצטער. הוא סולח לו? הם לוחצים ידיים ומתחבקים. אורטון לפתע בועט לו במפשעה ומבצע RKO. הוא תוקף את קרדונה על שולחן השדרנים ולוקח מדרגות. מאבטחים ואייג'נטס מנסים לעצור אותו. ניק אלדיס גם בא. אורטון זורק את קרדונה לזירה ומרביץ לו. הוא שם כיסא על היד שלו וכולם עוצרים אותו. אורטון נרגע... ואז דורך על הכיסא ועל היד של קרדונה. מפנים את אורטון. לפתע כולם רצים לאחורי הקלעים כי ג'ייקוב פאטו ודרו מקינטייר עוד מתקוטטים. הם על גרם מדרגות מעבר למחסום ואף אחד לא יכול לעצור אותם. פאטו ומקינטייר מתקוטטים על הקצה ואז פאטו מטיח את הראש של מקינטייר במחסום... מקינטייר נופל ומושך איתו את פאטו.​

למעלה