ג'ון סינה יוצא לזירה. מארק נאש מכריז עליו כעל הגדול בכל הזמנים, ה-Never Seen Seventeen, שמברך את ניוארק בנוכחותו בפעם האחרונה, הוא האלוף האמיתי האחרון, ג'ון סינה. סינה עומד לדבר וקודי רודס יוצא. סינה אומר שאמר לקודי שהוא מותש ושקרב בסאמרסלאם יהיה קשה מדי עבורו. הוא לא הקשיב, הוא תקף אותו, הוא זייף חתימה שלו והכריח אותו להיכנס לאחד מהקרבות הכי מסוכנים ב-WWE, באחת מהבמות הכי גדולות שלה, על האליפות הכי גדולה שלה. יש לו רק דבר אחד להגיד לו- תודה. זה היה המגף בתחת שהיה צריך. 25 שנה, כל יום, הוא יצר מוניטין מעבודה קשה, כנות וכבוד, והוא מבין שלפני חמישה חודשים הוריד את זה באסלה ורדף אחרי תהילה מזויפת כשקנה רעיון דבילי של מישהו לעשות טלוויזיה מזעזעת. והם עשו את זה, זעזעו את העולם ועשו טלוויזיה נהדרת. אבל האבק שקע וכולם חזרו לחייהם הרגילים, ומי שהיה אמור להיות בצוות שלו עזב והשאיר אותו לבד, מנסה להעמיד פנים שהוא משהו שהוא לא. הוא רוצה לעזוב את המקום עם זה. אחרי הקרב האחרון שלו הוא רוצה לקחת את זה הביתה איתו. אבל לא כי הוא רוצה להרוס את ההיאבקות, הם יודעים שהוא לא רוצה, הוא אוהב היאבקות. הוא רוצה לקחת את זה הביתה איתו כדי שאחרי שילך לא ישכחו ממנו. הוא היה כל כך עסוק באיך שיראו אותו מחר שלא הבין כמה מטופש הוא נראה היום. וניסו להגיד לו- שוב ושוב, והוא לא הקשיב. קודי ניסה להגיד לו והוא לא הקשיב. אבל הוא עשה מה שחבר טוב צריך לעשות. הכריח אותו להילחם בזה. הכריח אותו להיכנס לקרב. לא קרב, אלא קטטה. משהו שיהיה אלים, שיכריח אותו לחפור עמוק ולהיות מי שהוא באמת. משהו שאם לא יגיע למלחמה, הוא לא צריך להגיע בכלל. שיסמן את לוח השנה, ה-1 באוגוסט, 2025, ניוארק, ניו ג'רזי, היום בו ג'ון סינה חזר ל-WWE. הקהל צועק את שמו. סינה אומר שהוא לא יודע מי יעזוב עם התואר ביום ראשון, אבל הוא יודע מי מנצח. כל אחד ואחד מהקהל. כי סופסוף הוא התגבר על הבולשיט שלו וסופסוף נראה את קודי רודס נלחם מול הגדול ביותר בכל הזמנים במיטבו. עם משהו להוכיח בקרב רחוב במיין איבנט, בלי חוקים שקודי רצה. אם הוא רוצה- שיבוא לקבל. וביום ראשון, ראפר הפלטינה היחיד שיגיע לכסח לו את הצורה זה הוא. האלוף כאן! סינה מרים את התואר. קודי מוריד חליפה ומבקש שתי פחיות בירה. הוא אומר: ברוך השב, ג'ון סינה. הם שותים בירה. קודי הולך וסינה חוגג בזירה.
מראים קטע שצולם מוקדם יותר היום. לוגן פול מגיע לפרפורמנס סנטר ורואה את ג'לי רול מתאמן. הוא אומר שזה מטורף. מה הוא עושה בזירה שלהם? הוא מודה להם שגורמים לו להיראות כמו כוכב. הם עושים עבודת אלוהים. ג'לי רול אומר שאם הוא רוצה לראות עבודת אלוהים, שיבוא לקבל דרשה. נמאס לו מהפרחח החצוף הזה, הוא גמר עם הדיבורים. לוגן שואל מה יקרה אם יכנס לזירה. ג'לי רול שואל מה הוא חושב, שיעמוד ויתן לו לכסח אותו? לוגן אומר שהם יראו. הוא נכנס לזירה והם מתקוטטים. דרו מקינטייר בא לעזור לו ולוגן אומר שג'לי רול לא מתאבק. מקינטייר אומר שאין כאן אף אחד להציל אותו ונותן לו קליימור. הוא אומר לו בבקשה. הוא מרגיש כמו כוכב, אנשים משלמים שנים כדי להגיע לסאמרסלאם. לוגן אומר שהוא יראה.
אליפות ארצות הברית לנשים: ג'וליה (ע' קיאנה ג'יימס) ניצחה את זלינה וגה לאחר נורת'רן לייטס בומב.
ה-MFTs מתראיינים לגבי קרב אליפות ארצות הברית של סולו סיקואה בסאמרסלאם. הלילה הכלוב לא תלוי מעל לזירה לבקשתו. סולו אומר שהוא לא צוות הזירה, הוא מודאג רק לגבי התואר וה-MFTs. הלילה טאלה טונגה יערוך בכורה, מול אחיו הגדול והקטן. הלילה ביג ג'ים יחטוף ביג בוט על הפה הגדול שלו מול המפלצת שלו, טאלה טונגה. הלילה זה על לשלוח מסר. ומה האמירה המטופשת הזאת? אה, תיכנס לאן שאתה מתאים? מבינים למה הוא מתכוון?
לגאדו דל פנטסמה יוצאים לזירה. סאנטוס אסקובר אומר לניו ג'רזי שהגיע הזמן שכל אחד ואחד מהם יעמוד ויראה כבוד לאלופי AAA העולמיים לזוגות, לוס גארזה. הפמיליה שלו. כל מה שהם דורשים מהם זה כבוד. לא שהם מכירים את הקונספט בכל מקרה. אבל זה לא חשוב- הם כאן מסיבה. כל צמד מאחורי הקלעים, אם הוא רוצה להיות אצולת לוצ'ה ליברה, צריך לצאת לכאן ולהילחם מול לוס גארזה על התארים עכשיו. מר איגואנה וסייקו קלאון יוצאים.
אליפות AAA לזוגות: לוס גארזה (אנחל וברטו) (ע' סאנטוס אסקובר) ניצחו את מר איגואנה וסייקו קלאון לאחר MTY על סייקו קלאון.
דרו מקינטייר ולוגן פול מאחורי הקלעים, צוחקים על מה שעשו לג'לי רול. הם מתראיינים ולוגן אומר שאין לו מה להגיד, אולי לדרו יש. מקינטייר אומר שלא, כל מה שיש להם להגיד יגידו מול העולם מאוחר יותר הלילה.
משודר סרטון על קרב ה-TLC בסאמרסלאם.
דמיאן פריסט ניצח את אליסטר בלק בפסילה לאחר שבלק זרק עליו כיסא. לאחר הקרב, בלק תוקף את פריסט עם הכיסא. הוא תוקע לו את הראש במדרגות ואז מבצע בלק מאס.
טיפאני סטרטון הולכת מאחורי הקלעים ונתקלת בג'ייד קארגיל. ג'ייד אומרת שלגבי השבוע שעבר היא לא צריכה את עזרתה, היא יכלה להחזיק לבד. טיפאני אומרת שאולי, אבל היא לא רצתה שתיכנס לקרב שלהן צולעת. וחוץ מזה, כשתנצח אותה מחר, היא לא רוצה שיהיו תירוצים. ג'ייד אומרת שלא יהיו. היא הייתה הראשונה שאתגרה אותה אחרי רסלמניה, עכשיו אין פדיות, אין שום הסחות דעת להיות מודאגות לגביהן, שום דבר בדרך שלה. היא תגמור את מה שהתחילה.
טאלה טונגה (ע' סולו סיקואה) ניצח את ג'ימי אוסו לאחר שהפך ספלאש לצ'וקסלאם. לאחר הקרב, JC מתיאו וטאמה טונגה רצים לזירה וה-MFTs תוקפים את ג'ימי. סולו דורש להוריד את הכלוב. הוא עומד לבצע על ג'ימי סמואן ספייק, אבל ג'ייקוב פאטו רץ לזירה ואז הכלוב יורד על הזירה. ה-MFTs בורחים דרך הדלת, ומתיאו וטונגה נשארים. פאטו תוקף אותם הוא זורק אותם לכלוב ומבצע על טאמה סמואן דרופ. הוא מבצע על שניהם סמואן רקבולס, ואז מבצע על שניהם מייטי מונסולטס.
אלכסה בליס ושארלוט פלייר מתראיינות לגבי קרב אליפות זוגות הנשים שלהן מחר. שארלוט אומרת שהיא לא חשבה שהיא ולקסי יהיו צמד, הן שונות, אבל הנה העניין- היא גיבתה אותה, עזרה לה, והיא מכבדת אותה, גם אם היא ממש מעצבנת. אלכסה שואלת אם זאת מחמאה? שארלוט אומרת לה לקבל או לעזוב. אלכסה אומרת שכרגע היא תקבל. בכל מקרה, היא תגיד ששארלוט לא הייתה רעה ועזרה לה כשהייתה צריכה. שארלוט אומרת שזאת לא חברות. אלכסה אומרת שהיא לא אוהבת את מילת ה-F. שארלוט אומרת שיזכו בתארים לפני שישימו על זה תווית. אלכסה אומרת שהיא חושבת שהיא המעצבנת.
לוגן פול ודרו מקינטייר יוצאים לזירה. לוגן אומר לבחור בחולצה הירוקה לסתום, הוא הכי נורא מכולם. איך כולם מעזים, שניים מהמתאבקים הכי טובים בתעשייה, והם כאן, מנסים להגן על המקום הזה מאאוטסיידרים. הם צועקים בוז אבל אף אחד מהם לא מבין מה זה אומר להתאבק בסאמרסלאם, ודרך אגב, ג'לי רול חשב שזאת תחרות אכילת נקניקיות. הוא ודרו הקדישו את כל חייהם לזה. וכל כך נמאס לו מהאאוטסיידרים שיוצרים לעצמם שם במקום אחר וחושבים ש-WWE זאת מקפצה, שהם יכולים להגיע ולקחת את זה לרמה הבאה. זה בלתי אפשרי אלא אם אתה לוגן פול והוא במקרה כן. ג'לי רול הוא אאוטסיידר. הוא לא מתאבק. והוא ילמד היום את מה שילמד מחר- שהוא כוכב קאנטרי, לא כוכב על, והוא לעולם לא יהיה שייך לפה. מקינטייר אומר שמה שלא יקרה מחר, זה על רנדי. רק כי ג'לי רול ביקש את הקרב הוא לא היה חייב לתת לו את זה, הוא רוצה להיות BFF, להגיע להופעות חינם, הוא פאנגירל של הבחור, הוא לא יודע. זה לא משנה כי הקרב קורה. מה השיר של ג'לי רול? הוא מדבר רק עם מי שצריך טובה? לוגן אומר שהוא חושב שזה שומרי משקל. דרו אומר שהוא רק מדבר עם אלוהים כשהוא צריך טובה. כמה אנוכי מצידו, יש לו את אלוהים בחיוג מהיר, וכשדרו מקינטייר מתפלל דברים רעים קורים. לוגן אומר שזה ה-WWE ולא שירות קהילתי בהוראת השופט. הוא יודע שיש המון אסירים בניו ג'רזי. לפתע רואים על המסך את הלימוזינה של ג'לי רול מגיעה והוא יוצא ממנה. מקינטייר אומר לו לא לעשות את זה, כי הקרב לא יקרה אם יצא לפה. רנדי אורטון גם יוצא מהלימוזינה ולוגן פול אומר שאבא שלו בא איתו, חמוד. דרו מקינטייר אומר שהוא מניח שיש הקדמה. אורטון וג'לי רול יוצאים וניק אלדיס מנסה לעצור אותם אבל הם מתעלמים ממנו. יש קטטה בין הארבעה, ומאבטחים מנסים לעצור את זה. אורטון מעיף את לוגן מהזירה ואז גם את מקינטייר. המאבטחים מרסנים את אורטון וג'לי רול כשלוגן ומקינטייר מסתלקים. אורטון נותן RKO לשני מאבטחים. הוא מסתכל על השלישי, וג'לי רול נותן לשלישי צ'וקסלאם.