שרשור סליחות

ואני מבקשת מכל אוהבות מוהינדר לא להתנפל על

פורום טלוויזיה. זו דעתם וזו זכותם להביע אותה.

אם לדעתך הם לא מביעים אותה יפה -

אל תגיבי להם בפורום טלוויזיה, אני ממש לא מעוניינת לפתוח בריב בין שני הפורומים. אם הם לא היו מביעים אותה יפה אתי ודור כבר היו מעירים להם.

Offry2

New member
נטע, את באמת מבינה מה הוא מנסה להגיד

בסוף כל פרק?

Lion_Heart

Well-known member
לא נראה לי שהיא צריכה להבין ../images/Emo8.gif

זה טבעו של הקשר המיוחד שלהם

עוגיה12

New member
בארור!!

מה, הסדרה לא הייתה בחיים מה שהיא בלי קטעי הפילוסופיה העמוקה של מוהינדר. כל פעם שאני שומעת אותם יש לי צמרמורת..
מאיפה זה מגיע? החיפוש הזה, הצורך הזה לפתור את מסתורי החיים כאשר לשאלות הפשוטות ביותר לעולם לא תימצא תשובה; מדוע אנו כאן? מהי הנשמה? מדוע אנו חולמים? אולי היה טוב יותר אם היינו מפסיקים לחפש בכלל, ללא התעמקות, ללא השתוקקות. זהו לא טבע האנוש, לא לב האדם. זוהי אינה הסיבה שאנו כאן.

Slow Cheetah

New member
גם את זוכרת את הקטע הזה בע"פ?! ../images/Emo99.gif

אני מתה על הקטע הזה. הוא כזה יפה
אין לי כוח לכתוב אותו באנגלית, אבל אני זוכרת אותו בע"פ (אני גם יכולה קצת לחקות את הצורה שמוהינדר אומר את זה
).

עוגיה12

New member
גמאני!!

Where dose it come from? This quest, This need to solve life's mysteries When the simplest of questions can never be answered; Why are we here? What is the soul? Why do we dream? Perhaps will be better if we drop off looking at all, Not delving, Not yearning. That's not human nature, Not the human heart. THAT is not why we are here.

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה../images/Emo58.gif

אנג'לה צריכה לבקש סליחה מסיילר על כל כך הרבה דברים

Slow Cheetah

New member
נמנמ../images/Emo58.gif

אני חושבת שפיטר צריך לבקש סליחה ממני על זה שהוא לקח את הכוח של סיילר והופך לאט לאט להיות סיילר. זה לא בדיוק מקובל לפי דעתי, בייחוד לאור העובדה שאהבתי אותו בגלל התמימות שלו, לא בגלל שהוא רוצח את אח שלו בשביל להבין איך הוא בנוי או מה שלא יהיה.

Offry2

New member
אני מבקש סליחה מאוהבי פסח.

על זה שהדמות הזו כ"כ נערצת עליהם :] דני מצטער.

ET2k

New member
יס צריכה לבקש ממני סליחה

שהיא לא משדרת את העונה החדשה בהפרש נורמלי...

למעלה