שרשור סלולארי איזה פלאפון יש לכם?
א ארנiן הJיק החדש New member 31/1/07 #2 לי יש סוני אריקסון T630, נוקיה 6230i, ועוד איזה סמסונג שאין לי מושג מה הדגם שלו
L Lost Lullaby New member 31/1/07 #15 כי זה כבר לא פלאפון, זה אשכרה מחשב נייד... סהכ ביקשתי משהו שאני אוכל להתקשר איתו ולסמס איתו, אבל מה אין בפלאפון הזה...
כי זה כבר לא פלאפון, זה אשכרה מחשב נייד... סהכ ביקשתי משהו שאני אוכל להתקשר איתו ולסמס איתו, אבל מה אין בפלאפון הזה...
R Rock n Sock New member 31/1/07 #16 ובגלל זה אני כל כך מרוצה ../images/Emo3.gif למרות שבתכלס לא צריך יותר מסנד, אנד ו-SMS.
D devilz New member 31/1/07 #8 ../images/Emo122.gif נושא רגיש... הוא כבר כמעט מתפרק... העובדה שהוא נפל פעם מקומה שנייה... לא עוזרת... sony ericson j300i הפלאפון והספוילר... בלע...
../images/Emo122.gif נושא רגיש... הוא כבר כמעט מתפרק... העובדה שהוא נפל פעם מקומה שנייה... לא עוזרת... sony ericson j300i הפלאפון והספוילר... בלע...
R R e A New member 31/1/07 #9 מוטורולה V2 נראה לי. השטוח הזה פלאפון מסריח אני שונא אותו. קניתי אותו לפני 3 חודשים ותוך שבוע גיליתי שהוא חרא פלאפון. מקווה להחליף בקרוב...
מוטורולה V2 נראה לי. השטוח הזה פלאפון מסריח אני שונא אותו. קניתי אותו לפני 3 חודשים ותוך שבוע גיליתי שהוא חרא פלאפון. מקווה להחליף בקרוב...
פ פשוט מורוש New member 1/2/07 #20 LG 630 אחלה פלאפון!!!!!!!!!!!!!.... מרוצה לחלוטין ושונאת את כל החידושים המתוחכמים!! תעצרו את קידמת הפלאפונים!!! כולה תקשורת!!!
LG 630 אחלה פלאפון!!!!!!!!!!!!!.... מרוצה לחלוטין ושונאת את כל החידושים המתוחכמים!! תעצרו את קידמת הפלאפונים!!! כולה תקשורת!!!