שרשור סיקוונסות ? כי משעמם פה
A Arrogante New member 6/9/05 #7 עוד פעם השטויות של תר... אם אני כל כך אידיוטי למה אתה כל יום שולח במסר הפרטי שאתה מת לראות אותי ושאתה רוצה לעשות לי ילדיםםםם וילדות והרדופניקים ?! בעע אתה מוזר וד"א פעם הבאה שאתה מציע לי הצעות מגונות בהודעות אני מפיל אותך במשטרה על הטרדה !!!!!
עוד פעם השטויות של תר... אם אני כל כך אידיוטי למה אתה כל יום שולח במסר הפרטי שאתה מת לראות אותי ושאתה רוצה לעשות לי ילדיםםםם וילדות והרדופניקים ?! בעע אתה מוזר וד"א פעם הבאה שאתה מציע לי הצעות מגונות בהודעות אני מפיל אותך במשטרה על הטרדה !!!!!
ט טפיוקה New member 7/9/05 #11 זהו שלא רציתי משהו אחר אבל זה לא אקטואלי כל כך... דרך אגב יש סיכוי שאני אבוא לאימון שלכם בעוד שבועיים. חסר לך שלא תהיה שם!!!
זהו שלא רציתי משהו אחר אבל זה לא אקטואלי כל כך... דרך אגב יש סיכוי שאני אבוא לאימון שלכם בעוד שבועיים. חסר לך שלא תהיה שם!!!
ט טפיוקה New member 8/9/05 #13 שלא תעיז לקרוא לי מלעונה!! אין בעיה אני אתקשר... חוץ מיזה למדתי אתמול סוג חדש של ז'ונגו, טוב אבל הוא באמת מכוער....
שלא תעיז לקרוא לי מלעונה!! אין בעיה אני אתקשר... חוץ מיזה למדתי אתמול סוג חדש של ז'ונגו, טוב אבל הוא באמת מכוער....