אני לא ניגרית. ואין לך שום תיעוד לשום נאד שיצא לי מהתחת. ואני לא בריאה.
G Green mnm New member 27/3/05 #124 אני לא ניגרית. ואין לך שום תיעוד לשום נאד שיצא לי מהתחת. ואני לא בריאה.
B bobby6killer New member 27/3/05 #129 בלבוש אחד גדול לא סתם את ניגרית,אלא כושית חושילינג. את הולכת ברחוב באים אלייך אתיופים "תגידי איך מגיעים לקראוון?". בצבא ישלחו אותך למג"ב אחרי שניה תגידי,היא בטח גרה איתך בשיכון עוני אז אפשר חתימה ממהרטה?
בלבוש אחד גדול לא סתם את ניגרית,אלא כושית חושילינג. את הולכת ברחוב באים אלייך אתיופים "תגידי איך מגיעים לקראוון?". בצבא ישלחו אותך למג"ב אחרי שניה תגידי,היא בטח גרה איתך בשיכון עוני אז אפשר חתימה ממהרטה?
G Green mnm New member 27/3/05 #130 טוב לי נמאס מכל הקטע. i give up. לא עונה לך. *מרימה דגל לבן עם תמונה של זין באמצע*
O omni96 New member 29/3/05 #135 מאיפה השגת את הדגל הזה? והנה בן שוב מפגין את כישרונו (ככה הוא מתחיל עם בנות)
O omni96 New member 25/3/05 #14 אני ב-11 יואו איזה בלאגן חזרתי לחולון ואז אבא שלי הסיע אותי קיצר היא-לי היא משוגעת חסרת בושה לגמרי.... וגם כושית...זה בכלל ודנה חנונייייית !
אני ב-11 יואו איזה בלאגן חזרתי לחולון ואז אבא שלי הסיע אותי קיצר היא-לי היא משוגעת חסרת בושה לגמרי.... וגם כושית...זה בכלל ודנה חנונייייית !
H holly shit New member 25/3/05 #15 מה זה?!? קצת פרטים בבקשה לאלו מוכי הגורל שבנינו והיו צריכים למלצר במסיבה פרסית אותנטית ולא יכולו להגיע למפגש! יש כאלו?
מה זה?!? קצת פרטים בבקשה לאלו מוכי הגורל שבנינו והיו צריכים למלצר במסיבה פרסית אותנטית ולא יכולו להגיע למפגש! יש כאלו?