280. :]
B bobby6killer New member 27/3/05 #108 יש משהו אחר טוב שאת עושה בחיים חוץ מלעלות לכולם על העצבים? ואיך זה להראות כמו אתיופית בזמן שאין לך בכלל שורשים כאלו?
יש משהו אחר טוב שאת עושה בחיים חוץ מלעלות לכולם על העצבים? ואיך זה להראות כמו אתיופית בזמן שאין לך בכלל שורשים כאלו?
G Green mnm New member 27/3/05 #110 אני לא עושה דברים טובים. ישובר שרביטים מחורבן. ודווקא אמרו לי יותר שאני נראית כמו הודית יותר מאשר אתיופית..
אני לא עושה דברים טובים. ישובר שרביטים מחורבן. ודווקא אמרו לי יותר שאני נראית כמו הודית יותר מאשר אתיופית..
G Green mnm New member 27/3/05 #112 GO FUCKYOURSELF ואיך הספקת להגיב תוך דקה אתה מוכן להסביר לי? יש ג'יפרס גריפרס עכשיו. אל תציק יותר מדיי, אין לי ראש.
GO FUCKYOURSELF ואיך הספקת להגיב תוך דקה אתה מוכן להסביר לי? יש ג'יפרס גריפרס עכשיו. אל תציק יותר מדיי, אין לי ראש.
N N o v o c a i n e New member 27/3/05 #113 ג'יפרס קריפרס זה סרט כל כך עומו בעיקר שבסוף הוא רוצח את הבחור בשביל שיהיה לו זין להלביש על עצמו.
G Green mnm New member 27/3/05 #114 זה סרט חמדמד עד מאוד. הם בדיוק דרסו אותו, איך הוא חי אחר כך? *מצפה שתגלה לי*
B bobby6killer New member 27/3/05 #115 את רואה טלוויזיה? מי הרשה לך להפסיק לקטוף כותנה? עוד מעט תצפי לקבל גם מים בזמן עבודה. יאללה הופ הופ הופ לעבודה
את רואה טלוויזיה? מי הרשה לך להפסיק לקטוף כותנה? עוד מעט תצפי לקבל גם מים בזמן עבודה. יאללה הופ הופ הופ לעבודה
B bobby6killer New member 27/3/05 #118 עובד זר מזיין צעירות ישאליות שמנים אמריקאים מזיינים כושית מכוערת
B bobby6killer New member 27/3/05 #120 אני לא מפליץ את,בתור אמיריקאית שמנה מפליצה בלי סוף,העיקר שיהיה לבריאות.
B bobby6killer New member 27/3/05 #123 זה היופי אצלך אין לך גנים אמריקאים אבל את כושית. ואת כן מפליצה,בכמויות,כמו גבר שאכל חמין ושתה בירה העיקר לבריאות את יודעת
זה היופי אצלך אין לך גנים אמריקאים אבל את כושית. ואת כן מפליצה,בכמויות,כמו גבר שאכל חמין ושתה בירה העיקר לבריאות את יודעת