../images/Emo18.gifחופרים כאן../images/Emo88.gif../images/Emo178.gif
איך החיים שלי היו נראים בלי עברי? אפשר לשאול את השאלה הזאת גם:
כמה דקות ביממה אני *לא* מתעסקת/מדברת/חופרת לכולם בשכל/חושבת על עברי? כבר יותר משנתיים שעברי מקבל אצלי חלק מאוד משמעותי בחיי היום-יום, וזה התחזק ביום שהצטרפתי לפורום. אם זה לקרוא כתבות עליו בפעם המיליון וכל פעם ללמוד מהן דברים חדשים, אם זה לשמוע את הדיסקים שלו בלופים חוזרים ובכל פעם להבין את הפרשנות של השיר בצורה שונה, אם זה להזיכר שוב פעם מחדש בחוויות מצחיקות ומרגשות מההופעות שבהן הייתי ואם זה להתחיל לדבר כשבכל משפט שאני מוציאה חצי ממנו לקוח מתוך שיר של עברי- וזה קורא ה-מ-ו-ן שאני כותבת עבודות- שאני פותחת אותם בשירים משיר של עברי... גם החברים הכי טובים שלי כמעט הם מהפורום
של עברי ואם הוא לא היה לא הייתי מכירה אותם בכלל
, ואני כל היום מחכה להגיע למסנג'ר בשביל לדבר איתם, או שאם משעמם לי בבי"ס אני מתקשרת אליהם וחופרת להם במוח כמה משעמם לי [אהמ מתנסקי, כל יום כמעט אהמ]. כשרק הצטרפתי לפורום בר [האדומה
] ענתה על שאלון שישי או משו וכתבה שהחברים הכי טובים שלה הם מהפורום, ולא הבנתי איך זה הגיוני, להיות חבר הכי טוב של מישהו שאתה כמעט ולא נפגש איתו- אבל היום זה הכי ברור לי בעולם
. למדתי מעברי המון, בעיקר מהשירים- שתמיד כייף להתפרק איתם, וגם להתנחם איתם. שאני עצובה אני שומעת את עברי, ושאני שמחה? אני גם שומעת את עברי.. השירים שלו גורמים לי להחליף מצב-רוח בשניות, "על קו המים"- תמיד שם לי כזה חיוך על הפנים שאח"כ שנה הוא לא יורד! גם אם לפני זה הייתי הכי עצבנית בעולם
אבל לא רק מהשיירם הצלחתי ללמוד ממנו, גם מהבן-אדם, עברי לימד אותי
שמותר לי להיות שונה, שלא תמיד צריך ללכת עם הזרם, אלא להפך, והיום אני כבר לא מתביישת להגיד דעתי בקול רעם
ומצידי שכולם יקפצו לי, זאת הדיעה שלי ואני אלחם על האמת שלי-גם אם אחרים יעקמו גבה. [ולא, אני ממש לא לסבית, אני לא מדברת על זה בכלל].
עברי, אם במקרה אתה קורא את זה, [אבל אתה ממש עסוק עם הופעות אז לא נראלי
] אז מלאאאאאאאאאאאאאא
תודה על מי שאתה, ועל המוזיקה שנותנת לי הרבה כח.
וכסיכום, אם עברי לא היה קיים כל היום הייתי יושבת מול הטלוויזיה
וקשה לי להאמיןש הייתי שומעת מזויקה, וזה לא כי אני שומעת רק אותו, הוא פשוט פתח לי עולם שלם של מוזיקה. וחוץ מזה שהייתי בן-אדם הברה יותר סגור. וגם לא הייתי מכירה אותכם
קיצר, מזלט שהוא כאן
ואני הכי מקווה שלא יעזוב אף פעם.