שרשור-סיטואציה.

שרשור-סיטואציה.

[יש סיכוי טוב שעשיתי את זה פה כבר פעם, אבל למען הסיכוי שלא/אלו שלא ראו] דמיינו את הסיטואציה הבאה: אתם קמים בבוקר ומגלים שכל החדר שלכם מרוקן מהדיסקים ומהפוסטרים של עברי שאספתם כל כך הרבה זמן. לאחר מכן, אתם באים לפרסם הודעה עצבנית בפורום הזה על מה שקרה לכם, אתם רושמים את הכתובת של האתר ומגלים שגם הוא לא קיים, ובאותו הרגע מחפשים את הכרטיסים, את התמונות ואת כל שאר הדברים שקשורים לעברי ומגלים שגם הם נעלמו, ~עברי מעולם לא היה קיים, הכל פרי הדמיון שלכם.~ מה תעשו?

נמציא אותו מחדש חחחח../images/Emo9.gif

אין כזה דבר שעברי ייעלם! הוא אשכרה חלק מהחיים שלנו..טוב שלי בכל אופן=) מה היינו עושים בלי השירים המדהימים שלו? וההופעות המקפיצות שלו?! ואם בכל מקרה זה היה קורה היינו ממציאים אותו מחדש חעעXD

אממ מה הייתי עושה.. שאלה טובה..

קודם כל הייתי מרגישה מאוד מוזר, מן חלל ריק כזה.. נראה לי שהייתי מחפשת את עברי ולא מאמינה שהוא רק פרי דמיוני.. הייתי מנסה לשחזר בכתב את השירים שאני זוכרת ומוצאת את עברי כדי לומר לו שאלה השירים שלו, הלהיטים שלו, ולא יכול להיות שרק דמיינתי את זה, ושהוא חייב להופיע כי הוא פשוט ע=נ=ק!!!

B a 7 a K

New member
יו, נוסטגיה!!!11

עשית את זה פעם. זה כמו Deja vu מגניב כזה!

מורביט

New member
יו זה מוזר!

טוב בהתחלה אני אחשוב שזה לא הגיוני. יקח לי זמן להבין ש"חלמתי את זה" או משהו כזה. אחרי זה אני אלך לחפש את עברי ואגיד לו שאלה השירים שלו או משו
אבל הוא בטח יחשוב שאני משוגעת ואני אגיד לו שלא ושינסה והכל
ואני אגיד לו שאני אנהל אותו
יהיה לי מגניב נראה לי

אני חושבת ש..

הייתי בוכה המון ומתה. כי תכלס, אם לא היה את עברי החיים שלי היו שונים לגמרי. מבחינת חברים ומבחינת.. באמת שהכל. איכשהו כל התקופה של השלוש שנים האחרונות נבנו על עברי בבסיס שלהן. הכרתי בזכותו אנשים, הקשר שלי עם אנשים התחזק בזכותו, הקשר שלי עם אנשים התנתק בזכותו, וגם למדתי להכיר מוזיקה וללכת להופעות ולהתנהג אחרת לגמרי ממה שהייתי פעם. למדתי בזכותו המון והסתכלתי על דברים אחרת, ולא יודעת. איכשהו כל דבר בשלוש שנים האלה קשור אליו בעקיפין. אז אם כל זה לא קרה? :-\ אם כל זה לא קרה אין לי חיים בערך. וואו, זה נשמע ממש פתטי ועצוב.

האגוש

New member
ממש לא ../images/Emo3.gif

ואני חושבת שהרבה אנשים כאן [גם אם הם לא מודים בזה] מסכימים איתך לגמרי. היה משעמם בלי עברי
.

לא חושבת שיקרה משהו

משמעותי..הוא לא תופס חלק גדול בחיים האישים שלי רק מקשיבה למוזיקה אבל הכרתי מכאן שני ידידים מהעיר אז גם הם יעלמו אני מניחה כי הכרתי אותם בגלל ע.לידר השרשור הזה מתאים לשיר החברים הישנים שלי "הם מתווכחים אם זה קרה או לא קרה.." :)

Dark chocolate

New member
הייתי חותכת ורידים עם סכין חד פעמי!!!!!!!!111

לא, סתם
אבל אני יכולה להגיד שאני אהיה ממש עצובה.

../images/Emo12.gif

ספוקי
כנראה שהייתי עוזבת את בצפר ומתחילה לפתח קריירה מוזיקלית - בנאדם צריך להיות מאד מוכשר בשביל להמציא את עברי ביחד עם כל השירים האלה שלו

../images/Emo12.gif?

וואו. אין לי מושג האמת. אבל כמו שהגר אמרה, היה משעמם...ריק כזה.

שרון710

New member
מה הייתי עושה?

הייתי הולכת למוסד ומאשפזת את עצמי, כי כנראה אני סכיזופרנית

מה הייתי עושה?

הייתי רצה וכותבת את כל השירים של עברי ומפרסמת אותם והיו אומרים לי שאני סופר-דופר כישרונית! לא, סתם. כמו שתמרה אמרה זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי, עברי מאוד ביגר אותי, מלפני שנה בערך, ומאז זה בלתי נפרד, לא הייתי מכירה את אביב גפן, או אמני רוק אחרים, לא הייתי מתחילה לנגן בגיטרה, לא הייתי כותבת באותה נמרצות ואיך שאני כותבת, הכל היה שונה.

אמ.

אני חושבת שאם הוא לא היה קיים, לא הייתי מכירה אותו/מוזיקה שלו הייתי בן אדם אחר לגמריי. אפשר להגיד שהוא שינה אותי בהרבה דברים עם כמה שזה נשמע בולשיט. הוא שינה לי את הטעם במוזיקה ואפילו את האופי שלי אפשר לומר.. וגם בלי ההופעות שלו וזה
.. נו בקיצור- אני לא יכולה לדמיין את החיים שלי "בלעדיו", זה נראה לי מוזר

../images/Emo18.gifחופרים כאן../images/Emo88.gif../images/Emo178.gif

איך החיים שלי היו נראים בלי עברי? אפשר לשאול את השאלה הזאת גם: כמה דקות ביממה אני *לא* מתעסקת/מדברת/חופרת לכולם בשכל/חושבת על עברי? כבר יותר משנתיים שעברי מקבל אצלי חלק מאוד משמעותי בחיי היום-יום, וזה התחזק ביום שהצטרפתי לפורום. אם זה לקרוא כתבות עליו בפעם המיליון וכל פעם ללמוד מהן דברים חדשים, אם זה לשמוע את הדיסקים שלו בלופים חוזרים ובכל פעם להבין את הפרשנות של השיר בצורה שונה, אם זה להזיכר שוב פעם מחדש בחוויות מצחיקות ומרגשות מההופעות שבהן הייתי ואם זה להתחיל לדבר כשבכל משפט שאני מוציאה חצי ממנו לקוח מתוך שיר של עברי- וזה קורא ה-מ-ו-ן שאני כותבת עבודות- שאני פותחת אותם בשירים משיר של עברי... גם החברים הכי טובים שלי כמעט הם מהפורום של עברי ואם הוא לא היה לא הייתי מכירה אותם בכלל
, ואני כל היום מחכה להגיע למסנג'ר בשביל לדבר איתם, או שאם משעמם לי בבי"ס אני מתקשרת אליהם וחופרת להם במוח כמה משעמם לי [אהמ מתנסקי, כל יום כמעט אהמ]. כשרק הצטרפתי לפורום בר [האדומה
] ענתה על שאלון שישי או משו וכתבה שהחברים הכי טובים שלה הם מהפורום, ולא הבנתי איך זה הגיוני, להיות חבר הכי טוב של מישהו שאתה כמעט ולא נפגש איתו- אבל היום זה הכי ברור לי בעולם
. למדתי מעברי המון, בעיקר מהשירים- שתמיד כייף להתפרק איתם, וגם להתנחם איתם. שאני עצובה אני שומעת את עברי, ושאני שמחה? אני גם שומעת את עברי.. השירים שלו גורמים לי להחליף מצב-רוח בשניות, "על קו המים"- תמיד שם לי כזה חיוך על הפנים שאח"כ שנה הוא לא יורד! גם אם לפני זה הייתי הכי עצבנית בעולם
אבל לא רק מהשיירם הצלחתי ללמוד ממנו, גם מהבן-אדם, עברי לימד אותי שמותר לי להיות שונה, שלא תמיד צריך ללכת עם הזרם, אלא להפך, והיום אני כבר לא מתביישת להגיד דעתי בקול רעם
ומצידי שכולם יקפצו לי, זאת הדיעה שלי ואני אלחם על האמת שלי-גם אם אחרים יעקמו גבה. [ולא, אני ממש לא לסבית, אני לא מדברת על זה בכלל].
עברי, אם במקרה אתה קורא את זה, [אבל אתה ממש עסוק עם הופעות אז לא נראלי
] אז מלאאאאאאאאאאאאאא תודה על מי שאתה, ועל המוזיקה שנותנת לי הרבה כח.
וכסיכום, אם עברי לא היה קיים כל היום הייתי יושבת מול הטלוויזיה
וקשה לי להאמיןש הייתי שומעת מזויקה, וזה לא כי אני שומעת רק אותו, הוא פשוט פתח לי עולם שלם של מוזיקה. וחוץ מזה שהייתי בן-אדם הברה יותר סגור. וגם לא הייתי מכירה אותכם
קיצר, מזלט שהוא כאן
ואני הכי מקווה שלא יעזוב אף פעם.

למעלה