שרשור-סיטואציה.

שרשור-סיטואציה.

עברי עוזב את הארץ לסיבוב הופעות "קצר" בחו"ל. הוא מתאקלם, אוהבים אותו, מחבקים את המוזיקה שלו והוא מחליט להשאר עוד חודש. עוד חודשיים... שלושה... ארבעה, חמישה. ומכאן אתם מוזמנים להמשיך לדמיונכם הפרוע.. [מה שכן, עובר הרבה זמן ועברי ~עדיין~ בחו"ל] מפרגנים או מתבאסים
אוהבים ומחבקים את העובדה שזה מה שקורה, שאין יותר הופעות בארץ ועברי מתפתח בחו"ל, או שחושבים שזה סוג-של בגידה, כי בעצם כאן מי שבנה אותו, מי שהפך אותו למי שהוא
כן, אתם מוזמנים לכתוב כל מה שאתם חושבים
.

את האמת שאני חושבת על זה המון....

אמ קודם כל, החיים בלי עברי לידר בארץ יראו ככה:
שאני אהיה בקניון רמת אביב- את מי אני אחפש בכל חנות בגדים אפשרית?-[
זה עצוב, כןכן].
איך אני אשגע את ההורים שלי? לא תהיה שום הופעה שאני צריכה לשבת ולבכות להם שנה שבאלי ללכת...
ויש עוד כל מיני דברים
אבל עד שהצלחתי טיפה לשבור את תדמית הפאקצה אני לא הולכת לכתוב אותם כאן
. בקיצור, אני חושבת שמצד אחד אני מאוד אדע לפרגן לעברי, וגם ארגיש מין תחושת גאווה כזאת
, אבל מצד שני, ההופעות יהיו חסרות לי נוראנורא, וכל ההתעסקות סביבו תראה לי אחרת- כי הוא נמצא אלפי קילומטרים ממני, וגם מעבר להכל אני מעדיפה את עברי בעברית
. ויצאתי הכי מגפרת בעולם עכשיו
.

נריוש1

New member
תשובה וגם תגובה לים:../images/Emo8.gif

אני אהיה מאוד גאה בו, אבל בהחלט גם אתבאס. אני לא ארגיש בגידה, אבל כן ארגיש הזנחה...
ותהיה באסה די גדולה אם הוא לא יוציא כ"כ אלבומים חדשים. אני ממש רוצה להכיר עוד שירים שלו, ולהכיר אותו עוד קצת דרך השירים... אבל נו, מה זה הפסימיות הזו?! בע"ה הוא יצליח גם בחו"ל אבל גם לא ישכח אותנו....
עכשיו, ים- א. את לא פאקצה ולא מפגרת. ב. ולדעתי זה בסדר להגיד שכיף לך להתעסק סביבו וכל הדברים האלה, וגם להגיד שהוא חתיך ומושלם- זה בסדר! (מה לעשות שזה נכון...
) (ולא אמרתי שזה מה שאת רוצה להגיד, סתם, לדוגמא...
)

למעלה