שרשור סופ"שD:

PerfectSP

New member
שרשור סופ"שD: ../images/Emo190.gif

בהקדשה מיוחדת לגל כי יש לו יומולדתD:
ולכל אלה שיגידו שחמישי זה לא סופ"ש זה כן למי שלא לומד שישי!@#
יופיD: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: התחדשות השבוע: דבר מצחיק שקרה השבוע: שיר השבוע: אדם השבוע: ציטוטים: פאדיחת השבוע: תמונה: ~כן העתקתי את הקודם^_^~ סופ"ש מגניבבבב לכולם!@#D:

MispIaced

New member
נמנמ

דבר טוב שקרה השבוע: שני פירסים חדשים :) דבר רע שקרה השבוע: בית ספר, ערסים מפגרים, שייחנקו, בני זונות >_> התחדשות השבוע: שני פירסים. דבר מצחיק שקרה השבוע: לא יודע שיר השבוע: אדם השבוע: ציטוטים: פאדיחת השבוע: תמונה: חחחח לא

Down And Away

New member
נמנמ

|ג'ייד|
חהחה עכשיו כשנעים יענה על זה והוא ירשום "נמנמ" אני יכולה להגיד שהוא העתיק ממני D: |פטריה|דבר טוב שקרה השבוע: חח שומדבר, חוץ מהפלאפון. |פטריה|דבר רע שקרה השבוע: הכל. מבחנים, בגרויות, ציונים גרועים, מריבות עם כולם.. אוף. |פטריה|התחדשות השבוע: פלאפון חדש. <: |פטריה|דבר מצחיק שקרה השבוע: היום. למטה בציטוטים. |פטריה|שיר השבוע: דיספוזבול טינס. |פטריה|אדם השבוע: אף אחד. |פטריה|ציטוטים: ~ילד מהכיתה קיבל בעלות על 10 דקות אחרונות של שיעור לשון~ "בואו אני אראה לכם איך מציירים סמיילי בקו אחד !" *מצייר עיגול על הלוח* "הנה, זה הסמיילי. מה שאתם רואים פה זה המאחורה שלו." ~כולם צוחקים~ ילדה אחת מהכיתה: "בשביל מה זה טוב ?" *הילד שרושם על הלוח נעלב* הילד: "בואי תעמדי פה ותרגישי את מה שאני מרגיש ! בואי נראה אותך מציירת סמיילי בקו אחד !!" ~הילדה הולכת ומציירת עיגול על הלוח~ הילד: "מה זה ?!?! זה סתם עיגול !!!!" |פטריה|פאדיחת השבוע: כלום. [לשם שינוי] |פטריה|תמונה: השמאלית, למי שלא יודע.

talosh1234

New member
נמנמ? ../images/Emo41.gifעונה

שלא יגידו שהרסתי שוב o_O דבר טוב שקרה השבוע:אממ.. לא יודעת - כלום. דבר רע שקרה השבוע:אבא עיצבן |: התחדשות השבוע:הרבה עגילים XD כי גיליתי שמותר לי לא זהב
דבר מצחיק שקרה השבוע:אמממ.. היה לנו במדעים שיעור על זיונים והפגנתי ידע רב
שיר השבוע:Knights of cydonia אדם השבוע:אחותי או אמא XD ציטוטים:לא זוכרת .. היו הרבה משיעור מדעים אבל לא כתבתי או משו XD פאדיחת השבוע:אמממממ.... לא נראלי שהיה משו מפדח ^^ תמונה:מפגרת
מהיום ^^

Devils Pet

New member
יאאא, איזו חמודה ../images/Emo24.gif

דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת, לא למדנו כמעט כל השבוע. דבר רע שקרה השבוע:מבחנים, ההורים שלי מוזמנים לשיחות עם המורים שרבתי איתם השנהXD התחדשות השבוע: מלא דברים. דבר מצחיק שקרה השבוע: כלכך הרבההההה. שיר השבוע: Seek Irony - Tech N Roll אדם השבוע: היו כלכך הרבה. ציטוטים: אני לא זוכר
פאדיחת השבוע: הביאו לי מאפין כזה עם נר ליומולדת בכיתה, והיה עליו מלא אבקת סוכר, ואמרו לי לכבות את הנר, ונתתי את הנשיפה של החיים שלי והכל עף על זאתי שהחזיקה את המאפיןXD תמונה: סתיואני

PerfectSP

New member
זה סביר+ כזה..^^ ../images/Emo190.gif

לבנים כאילו.. אבל תלוי,באירופה הם כולם ג'מוסיםXD

talosh1234

New member
אנחנו בישראל כאן D:

וחוץ מזה - זה גבוה לגיל שלנו .. הכוונה כיתה ח' XD הוא עוד ייגבה עם השנים LOL

PerfectSP

New member
לגיל ~שלכם~ כן../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

[למרות שאני די באותו גיל שלכם,אני פשוט שנה מעל
]

PerfectSP

New member
כי אני ילידת דצמבר..../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אז יכלתי או להיות הכי גדולה או הכי קטנה..^^ אז אני הכי קטנה חח ואנשים מתפלאים כשאני אומרת להםXD

למעלה