שרשור סופ"ש.

Gali4697

New member
הקול של וויליאם לא מסתדר לי עם

הקול של פטריק וברנדון

MyTearsDontFall

New member
דווקא לדעתי פטריק וויליאם זה שילוב

טוב

DeniDen

New member
אז הנה תמונה של ריאן שבטוח תאהבי

איזה חומד הוא נראה קטן כזה

הגרו

New member
הוא שלייייי:]]]] ../images/Emo109.gif

אתם לא תקבלו אותו >,< כבר הבאתי לכם את פטריק!

MomijiSan

New member
בעו אני ><|קרמבולה|

*לאקשורה*XPPשיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב:לא שמעתי השבוע
דיסק השבוע:וישמאסטר *-* קליפ השבוע:לא ראיתי ממש >< חווית השבוע:הלכתי לנחשים על המטוס הזוי
דבר רע השבוע:אחותי נסעה לקנדה;; המלצה:|אל תפקידו את שלט המזגן אצל ההורים וכמובן- תמונת השבוע מכורה לתמונה הזאת XDD

Nittle Grasper

New member
~~~עונה

שיר השבוע של פוב: get bussy living or get bussy dying שיר השבוע לא של פוב: Nick Lachey - what's left of me <בטח כתבתי תשם שלו לא נכון XD;.. אל תסקלו אותי, מיכרו אותי לשיר הזה XD> דיסק השבוע: FOB - from under the cork tree קליפ השבוע: לא יצא לי לראות MTV גם השבוע כמעט, וכשראיתי היו דברים מעאפנים
חווית השבוע: 3 מפגשים שהייתי בהם ועוד חצי מפגש מאולתר XD;, והסרט שודדי הקאריביים 2 D: דבר רע השבוע: אממ אם היה הדחקתי, כי כרגע לא זכור לי XD; המלצה: Teddy Geiger - for you i will (confidence) זה אומנם לא הכי חדש אבל אני רוצה שעוד אנשים יכירו אותו T.T וכמובן- תמונת השבוע: פסיכי או לא? פו הדוב מעביר מסרים של פיטום חמורים! לאן העולם הידרדר ם; P:

../images/Emo80.gif מיאו.

חזר לי המחשב P: שיר השבוע של פוב: שוגר. כי שוב התחלתי לשמוע פוב חיחיחי.. אז נדבקתי לזה מחדש. שיר השבוע לא של פוב: יש יותר מידי :S דיסק השבוע: החדש של לוסטפרופטס והקודם שלהם. קליפ השבוע: לוסטפרופטס - Town Called...... חווית השבוע: ת"א D: [עזריאלי.שנקין.סנטר.דיזינגוף.קינג-ג'ורג'.נמל] דבר רע השבוע: פירקו לי את המחשב לכמה ימים :\ המלצה: הסרט "נחשים על המטוס" הסרט הכי טוב שקיים!! וכמובן- תמונת השבוע: אין לי כוח.

אנוכי2^^

שיר השבוע של פוב: כולם האמת. איזה מגניב
שיר השבוע לא של פוב: אולי של פאניק - I write sins not tragedies דיסק השבוע: From under the cork tree קליפ השבוע: Cobra Starship - Snakes on a plane חווית השבוע: חו"ל
דבר רע השבוע: סתם המלצה: אלאניה מדהימה
וכמובן- תמונת השבוע: ווי

m a y a 333

New member
אניD:

שיר השבוע של פוב: Nobody Puts Baby In The Corner שיר השבוע לא של פוב: Nobody's Home של אבריל
דיסק השבוע: אין קליפ השבוע: אממ נראלי הלנה של MCR חווית השבוע: הייתי בכינרת D: דבר רע השבוע: לא היה O: המלצה: אממ תיכנסו לבלוג שלי! וכמובן- תמונת השבוע: כ"כ יפה
[וזה אנימציה אז תפתחו בגדול..]

למעלה