שרשור סופ"ש.

m i c k e y 15

New member
קולולולו../images/Emo79.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של פוב: Fall Out Boy - Tell That Mick He Just Made My List Of Things To Do Today שיר השבוע לא של פוב: The All-American Rejects- The Last Song Taking Back Sunday - You Know How I Do Aly & AJ - Chemicals React
אני דופקת על זה חרישות Evanescence - Call Me When Your're Sober Hawk Nelson - Letters To The President
דיסק השבוע: נמנמהחדש של TBS קליפ השבוע: The All-American Rejects - The Last Song חווית השבוע: נמנמ..אממ חוויה מעוררת ביותר עם 2 בנים חח דבר רע השבוע: אמא שליייייי...עיצבנה אותי מכל הכיווניםםםםם ארררר המלצה:| לסרט-אלקטרה לשיר-Hawk Nelson - Letters To The President The Vines - Don't Listen To The Radio וכמובן- תמונת השבוע: זה קרייג החתיך שלי

מותק13

New member
../images/Emo80.gifנמנממ

קולולולולו^^טרלהלהלה^^ שיר השבוע של פוב:דאנס דאנס שיר השבוע לא של פוב:מחזיק מעמד-דנידין
דיסק השבוע:אין קליפ השבוע:מחזיק מעמד-דנידין חווית השבוע:הייתי בכנרתת D: דבר רע השבוע:הייתי באיקאה
המלצה:| : לכו לכנרת! וכמובן- תמונת השבוע:
33> שבתשלום לכם
: גם לך=]

shaya23

New member
:p:p גמאני עונה..

שיר השבוע של פוב: A little less sixteen candels a little more touch me [איזה שם ארוך.. ידעתם שיש סרט כזה סיסקטין קנדלס?] שיר השבוע לא של פוב: אהה.. לא יודעת.. :] דיסק השבוע: לא עולה לי בראש כרגע.. קליפ השבוע: Dance dance חווית השבוע: מסיבת פרידה לחברה טובה שלי דבר רע השבוע: המסיבת פרידה לחברה טובה שלי המלצה: לישון וכמובן- תמונת השבוע: מיום שלישי שהייתי אצל חברים.. היה כיף.. [אני עם הגופייה האדומה]

Gali4697

New member
]:

שיר השבוע של פוב: שוגר שיר השבוע לא של פוב: נמ יש הרבה. אין לי כוח >< דיסק השבוע: אמ הראשון של סימפל ניראה לי קליפ השבוע: נמ לאיודעת חווית השבוע: לאיודעת דבר רע השבוע: משעמם לי ]: המלצה:| אל תראו 'השדים של אמילי' לבד. זה מפחיד. ]; וכמובן- תמונת השבוע: ];

B F M V

New member
שבוע טוב שהיה ><../images/Emo3.gif

בעע...שבוע אחרון לחופש>< שיר השבוע של פוב:אין ><=\ שיר השבוע לא של פוב: Tokio Hotel - Schrei Bullet For My Valentine - Cries In Vain Cobra Starship - Snakes on a Plane Escape The Fate - Theres No Sympathy For The Dead Finch - New Beginnings afi - the killing lights Funeral For A Friend - Streetcar דיסק השבוע:לאדעת >< קליפ השבוע:Cobra Starship - Snakes on a Plane חווית השבוע:צבעתי את השיער שחור =P דבר רע השבוע:נפל לי הלפא לשירותים XD המלצה:אין -_-" וכמובן- תמונת השבוע:

xoxFightstarxox

New member
:O את שומעת טוקיו הוטל!?!?

שיאו . ואני חשבתי שאני היחידה בכל הארצ ששומעת אותם!!1 [נכון הם סקסים?
] ופניוראל.להקות טובות^_^ שבוע טוב לך.3>3>

xoxFightstarxox

New member
../images/Emo4.gif

שיר השבוע של פוב: I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth (Summer Song) שיר השבוע לא של פוב: a_heartwell_ending-memory ועוד כמה שלהם דיסק השבוע: קליפ השבוע:וול...Underoath - It's Dangerous Business Just W....שם ארוך מדי חח.:| חווית השבוע: וואו.אתמול. קניתי אולסטאר וכאלה.חרשתי את העיר עם חברה כשאני והיא תפסנו סטלה מאייסקפה
דבר רע השבוע:אוח..אמ.. הבית ריק היום ואני עושה התנחלות קטנה וכמה ביטלו לי..ואחד מהם זה מישהו שאני רוצה..ועכשיו נהרס לי המצברוח לגמרי... המלצה:ממ המלצה?אם אתם עולים לי' תתחילו לחרוש. זה שימושי.נראה לי.|: וכמובן- תמונת השבוע: סתם כי חזרתי לשחק בזה.וכי אין לי שומדבר טוב יותר לשים.

אני../images/Emo9.gif ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של פוב:sugar שיר השבוע לא של פוב:the one with the gun-jupiter blue, the interview-AFI דיסק השבוע:DU-AFI קליפ השבוע:anthem for the jaded-jupiter blue חווית השבוע:הוממ..מחר תהיה חוויה-נפגשת עם לי סופסוף!! דבר רע השבוע:הייתי צריכה לסדר את החדר
המלצה:להקה-jupiter blue הם באמת טובים...[ומשוקסים] וכמובן- תמונת השבוע:'סה חמוד!!

DeniDen

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo221.gif ../images/Emo40.gif

שיר השבוע של פוב: sugar were going down שיר השבוע לא של פוב: in the morning - razorlight דיסק השבוע: rhcp -stadium arcadium קליפ השבוע: dance dance.. חווית השבוע: ממ קניתי דברים לבית ספר [?].. דבר רע השבוע: לא הרגשתי טוב טפו טפו טפו המלצה:| אל תהיו בלחצ נפשי.. זה עושה לחצ גופני
וכמובן- תמונת השבוע: מממ אוקיי :)

הגרו

New member
אממממממ החבילה של פיט ../images/Emo109.gif

XDDD ומה הם עשו על אותה במה אניוואי? ולמה לעזאזל פיט לובש מעיל עם פרווה ובוקסר?X___X ריאן
בעלי, אהובי ושפחת המין^^.

every me

New member
למי אכפת מה פיט עושה על הבמה?

כל עוד ריאן מאושר...אני מוכנה שגם וויליאם יהיה על הבמהXD ואם כבר מדברים, זה יהיה כ"כ מ!שי* אם TAI,פאניק ופוב יעשו שיתוף פעולה ביחד

למעלה