שרשור סופ"ש.

every me

New member
שרשור סופ"ש.

קולולולולו^^ שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: דיסק השבוע: קליפ השבוע: חווית השבוע: דבר רע השבוע: המלצה:| וכמובן- תמונת השבוע: שבתשלום לכם

הגרו

New member
מיאו.../images/Emo54.gif../images/Emo109.gif

שיר השבוע של פוב: דאנס דאנס D:
שיר השבוע לא של פוב: משהו ממני - הראל סקעת [מה אני יעשה, נדבקתי
] Nails for Breakfast, Tacks for Snacks - פאניק A Town Called Hypocrisy - לוסטפרופטס Call Me When You're Sober - אוונסנס
דיסק השבוע: של פאניק^^ ופוב P:
קליפ השבוע: A Town Called Hypocrisy - לוסטפרופטס Call Me When You're Sober - אוונסנס וקליפ של דה יאנג משהו... משהו עם הוט סאמר >,<
חווית השבוע: ממ סינמה סיטי פעמיים השבוע
, שייקע חזרהה3333>, פגשתי את ליטל333>
דבר רע השבוע: אמא...
המלצה: על..?? חחח לא יודעת לכו לקניון איילון הוא מגניב. והוא גם 5 דק' מהבית שלי, תבואו להתנחל
וכמובן- תמונת השבוע: נמנמ אני חשה לי אימו [ולובשת ורוד! שזה נדיר]

MoonyAvFreak

New member
אנייי

שיר השבוע של פוב: שיר השבוע לא של פוב: cobra starship - snakes on a plane (bring it) and and and. dont hesitate to hate - cute is what we aim for דיסק השבוע: איןן קליפ השבוע: losprophets - a town called hypocrisy חווית השבוע: מפגש :) דבר רע השבוע: גיליתי משהו שאיכזב אותי. לא נורא. המלצה: אמממ. לא יודעת וכמובן- תמונת השבוע: סתם שלי כי היה לי משעמם ויצא לי תמונה לא רעה. חח

בו../images/Emo223.gif

שיר השבוע של פוב: שיקגו וYule Shoot Your Eye Out שיר השבוע לא של פוב: Aerosmith - Dream On karma police, הגירסה של פינץ' Oasis - Sunday Morning Call דיסק השבוע: של AFI קליפ השבוע: החדש של הזוטונס, מי יודע איך קוראים לו? [כי לא רשמו] ו30 seconds to mars - the kill brand new ממ שיר 2 בדיסק לא זוכרת תשם חווית השבוע: ת"א! דבר רע השבוע: אחים קטנים זה דבר מעצבן המלצה: תנצלו את מה שנשאר מהחופש וכמובן- תמונת השבוע: טוב נו.. זה כל כך הצחיק אותי

Rose131

New member
להלהלה.

שיר השבוע של פוב: אמ. לא שמעתי כמעט נראהלי
אולי את where is your boy tonight בלה בלה בלה
שיר השבוע לא של פוב:razorblade kiss- HIM. חרשתי עליו. דיסק השבוע:razorblade romance- HIM- כנ"ל קליפ השבוע:לא ראיתי חווית השבוע:אמ. ת"א או משהו? דבר רע השבוע:עבודה או משהו? המלצה: כובעD: וכמובן- תמונת השבוע:איןליכוח.

Alon XD

New member
שאקירה שאקירה ^^

שיר השבוע של פוב: נובדי שיר השבוע לא של פוב: היפס דונט ליי - שאקירה כל השירים מהסרט גריז
הייוואי טו הל - ACDC סוויט צ'יילד או' מיין - גאנז דיסק השבוע: נמנמנ, אפטיט פור דיסטרקשן - גאנז קליפ השבוע: לא רואה קליפים :X חווית השבוע: הומהומ, ת"א ^^ דבר רע השבוע: שעמום נרחב המלצה: הסרט גריז
וכמובן- תמונת השבוע: אין :X

סופי 777

New member
להלה

שיר השבוע של פוב:דאנס דאנס שיר השבוע לא של פוב:אוונסנס החדש דיסק השבוע:לא יודעת קליפ השבוע:של אוונסנס החדש.
חווית השבוע:קניתי מחברות וספרים
דבר רע השבוע:לא יודעת המלצה:עזבו אותי
וכמובן- תמונת השבוע: שבת שלוםD:

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo41.gifנושא להודעה?

שיר השבוע של פוב:XO ^^ שיר השבוע לא של פוב:Arctic Monkeys-Fake Tales of San Francisco
דיסק השבוע:
קליפ השבוע: אוונסנס. חווית השבוע:
יום שלישי. דבר רע השבוע:יום שלישי D: המלצה:אל תתפרעו ליד החברים שלי ~.~,הם ירדו עליכם כול החיים על זה עכשיו :[. ותדברו עם אנשים זרים.קטעים משו לאפנים D: תמונה:אני חוחו!

Charmed Gal

New member
עונה? ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של פוב: לא שמעתי אותם השבוע.
שיר השבוע לא של פוב: Rascal Flatts - What Hurts The Most וSimple Plan - Welcome To My Life דיסק השבוע: אין ממש. קליפ השבוע: אין. חווית השבוע: גימלים.
שכללו יום כיף עם ידידתי אילנה שכלל נסיעה לשוק וקניית הרבה בגדים מגניבים וסיכות ודברים, נסיעה לנתניה וביקור אנשים, לילה מעניין מאד, ויום אחרי זה יום עם ידידות וסרט מגניב - "מפלצת של בית".
ועכשיו, קנאו בי כולכם, שמוליק פה אצלי בבית. ^__^ וסופ"ש מהצבא.
דבר רע השבוע: צה"ל. המלצה:| "מפלצת של בית" ושמוליק.
וכמובן- תמונת השבוע: כל הדברים המגניבים שקניתי בשוק מינוס בוקסרי הספונג' בוב שלי. אותם מי שצריך לראות יראה באופן אישי.

פהפהפה

שיר השבוע של פוב: ליטל לס סיקסטין שיר השבוע לא של פוב: ליינג- פאניק! דיסק השבוע: פאניק ^ קליפ השבוע: ליטל לס סיקטסין חח חווית השבוע: כל מיני .. נפגשתי עם אנשים וכאלה .. אה ואיזה מישו שאני מכירה חזר מחו"ל חח.. ומתקינים לנו את הממיר של הוט דבר רע השבוע: לא זוכרת המלצה:| אל תמליצו לאנשים על דברים שאתם לא באמת ממליצים עלייהם :D וכמובן- תמונת השבוע:

למעלה