שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

כי צריך גם כזה. תגיבו ואל תצאו נקבות! כך זה גם יעזור לכולם להכיר אחד את השני טוב יותר. שיר השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): הערות: אתם מוזמנים לצרף תמונות מעניינות גם

KsE

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלי:בטח משהו של Dark tranquillity אלבום השבוע שלי:מרתון של הדיסקוגרפיה של Dark tranquillity משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:לא תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): Rigor Mortis - Rigor Mortis הערות:סופ"ש נעים לכולם

ייאלה

שיר השבוע שלי:Enemy of god אלבום השבוע שלי:אין ממש משו מיוחד.. משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:בגרות באנגלית? היה נחמד. תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):להקה- בהמות'. שיר- אנמי אוף גאד של קאיטור. הערות:יש וודקה במקרר, לא נשתה עד שנתפגר סתם תמונה:

Gaius Octavius

New member
יאללה נו

שיר השבוע שלי: שלום חנוך - מחכים למשיח. יצא ככה, מוזר. משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: שיא חדש בבאולינג. 197 מאדרפאקר. תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): Top Gear, האנשים הכי מופרעים בעולם. כן, הם לא להקה או אלבום או שיר, אבל זו ללא ספק אחת התכניות המעולות שראיתי אי-פעם, ועוד כשהנושא כל כך רחוק ממני.

genz

New member
בכבוד

שיר השבוע שלי: Billy Joel - Piano Man אלבום השבוע שלי: High on Fire - Death is This Communion משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: וואלה...הלכתי לקחת את הגיטרה שלי חזרה מתיקון אחרי שהשארתי אותה אצל הרצל ל-3 חודשים. תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): לא ממש השבוע, אבל השיר הזה כל כך טוב שמגיע לו: Scream of The Butterfly של Acid Bath. לפנים. הערות: אם הכותבים של פארסקייפ היו כותבים את סטארגייט, היה הרבה יותר טוב. סוף סוף תכנית מדע בדיוני שבה הגיבור לא נשאר אדיש לזה שמתים מולו אנשים ושהוא כנראה ימות בצורה מאוד לא נעימה באיזשהו יום מחורבן במיוחד, וכן משתגע.

ofirisoN

New member
יו

שיר השבוע שלי:Meshuggah-I אלבום השבוע שלי:Meshuggah-Catch 33 משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:חופש גדול התחיל! תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):TORTURE SQUED

אלאנקה

New member
שבוע טוב..

שיר השבוע שלי: דיסאילוזיון-אנד דה מירור קראקד אלבום השבוע שלי: קילסוויצ' אינגאייג'-אלייב אור ג'אסט בריוינג משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: סוף סוף התחיל החופש?:) תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): דיסאילוזיון הערות: קניתי את הספיישל אדישן של הבלאקנינג והדיוידי לא עובד לי:/.

אלאנקה

New member
חחח "קצת" חופרים?

יש, לא מבינה מה הבעיה>< זה מראה לי את הפתיח וזהו.

כן, הם "קצת" חופרים ../images/Emo13.gif

יש להם מנגינה טובה וקצב טוב מאוד אבל השירים מוארכים טיפה יותר מדי. יודעת איזה להקות באמת חופרות? כל הדרון דום והפיונרל דום שיש להן שירים רק של 15 דקות מינימום! עם איזו תוכנה את פותחת את זה?

אלאנקה

New member
לא כ"כ שומעת דום ופיונרל..

אני מפסידה משו?:eek: בכל אופן, יש להקות בודדות שאני מסוגלת לסבול שירים ארוכים שלהם, דיסאלוז'ן אחת מהם. ניסיתי עם ווינאמפ ומדיה, יש לך רעיון אחר?..

אני לא יודע מה הטעם שלך באופן כללי

אבל פיונרל דום ודרון דום אלה סגנונות ממש איטיים וחופרים. אני יכול להמליץ לך על האומנים המובילים אם את רוצה לנסות (יש גם שירים קצרים). ווינאמפ ומדיה פלייר תמיד עשו לי בעיות עם DVD. אני משתמש בנגן ה-DVD של Nero, הוא פשוט ונוח. אני חושב שזה יעשה את העבודה בשבילך בכל מקרה- http://www.download.com/AVS-DVD-Player/3000-7970_4-10491860.html?hhTest=1&tag=lst-5&cdlPid=10842663

עונה!

שיר השבוע שלי: לא יודע, יש מצב שזה Tankard - Acid Death אלבום השבוע שלי: Nocturnus - The Key משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: קיבלתי בדואר חולצה של Obituary תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): Volkana, ת'ראש מטאל ברזילאי נשי (מה אין להם בברזיל?) הערות: אני חושב שאנשים צריכים להגיב יותר בפורום הזה!

KentaFuji

New member
שבוע

שיר השבוע שלי:Helloween - Victim Of Fate אלבום השבוע שלי:Amaseffer - Slavs For Life משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:קניתי סוף סוף כרטיסים לאנת'ם תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):להקה - Botch הערות:מחר יומודלדת

למעלה