שרשור סופ"ש!!!!!

LIRONSH100

New member
שרשור סופ"ש!!!!!

כן.. תתרגלו.. אני בחמשו"ש (חמישי-שישי-שבת) שבוע הבא- גם (בעזרת השם אם אני יעבור את כל המבחנים ביום שני ושלישי..) ואז...- כל יום אני אהיה כאן (והפורום יחזור להיות כמו שהוא היה אני מקווה.. (לפחות קצת יותר כי עד שנוגה לא תסיים את כל ההפקות שלה- הפינה לא תחזור באופן סדיר...) אז- חזרתי לפני כמה שעות הביתה... (האמת הדבר הראשון שעשיתי זה נכנסתי לפורום- אבל רק עכשיו יצא לי ממש לכתוב בו...) וד"א שתהיה לכם שנה אזרחית מדהימה- מה זה מדהימה- בון ג'ובי.. (כן שנה שכולה בון ג'ובי..או במילים יותר ברורות- שנה הכי מדהימה שאפשר...) אז אני יכתוב את הסיכום השבועי.. LOVE YOE L.B.J שיר השבוע (בכללי): שלקיפ השבוע(בללי): שיר השבוע של בונג': קליפ השבוע של בונג': תוכנית השבוע: סרט השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציטוט השבוע: לשבוע הבא: שבר טוב שאת מצפה לו שיקרה שבוע הבא: דבר רע שאת מצפה לו שיקרה בשבוע הבא: יש איזה אירוע מיוחד שיקרה שבוע הבא? אם כן- ספרו: תמונת השבוע: (אם יש משהו ששחכתי בשאלון סופ"ש- תוסיפו..) נשיקות... L.B.J

LIRONSH100

New member
עונה.. (מפתיע מה?)

שיר השבוע (בכללי): גשם חזק-מוניקה סקס קליפ השבוע(בללי):אין לך מקום -היהודים שיר השבוע של בונג':I want you (נדבקתי בשיר הזה השבוע כל כך חזק שאני לא מצליחה להוציא אותו מהראש שלי..) קליפ השבוע של בונג': Miracle (כי אני מתה מפחד ממה שהולך להיות לי השבוע..) תוכנית השבוע: הנפילים סרט השבוע: אלכס חולה אהבה- יש היום ביס את זה.. דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי ללמוד בגדול.. (נשאר לי עוד מבחן אחד ענק....) דבר רע שקרה השבוע:מבחנים... (נו אני בקורס בקורס יש הרבה מבחנים...) ציטוט השבוע:"נשים תמיד ניהלו את חיי. אם זאת לא היתה אמי, זאת היתה אשתי, ואם לא אשתי - הבת שלי". (-ג'ון בון ג'ובי- מתי- מתי תלמד להגיד דברים שלא יגרמו לי לרצות לכתוב על זה לפחות תמונה אחת בפינה?) לשבוע הבא: שבר טוב שאת מצפה לו שיקרה שבוע הבא:אני מסיימת את הקורס!! דבר רע שאת מצפה לו שיקרה בשבוע הבא:אני מסיימת את הקורס!! יש איזה אירוע מיוחד שיקרה שבוע הבא? אם כן- ספרו: אני מסיימת את הקורס!!! (שמתן לב כמה פעמים אמרתי את זה? ואו..) תמונת השבוע: סתם משהו שמצאתי בדרך לחיפוש אחר התמונה של ג'ון וסטפ בגלל הציטוט שהוא נתן..

nogao10

New member
../images/Emo136.gif שלא תקפאו!

שיר השבוע (בכללי): Beautiful lie של 30 שניות ממארס, אל תגרמו לי לכתוב את זה באנגלית
קליפ השבוע(בכללי): אני עדיין לא רואה טלוויזיה, אבל ראיתי את MAM במקום 6, אז זה!!! שיר השבוע של בונג': Hearts breaking even, כן, הוא בכה!!
קליפ השבוע של בונג': MAM כנאמר תוכנית השבוע: אמ..... ביום שני אני בתל אביב לרגל זימונים של הצבא (דובר צהל) וביום שלישי רביעי חמישי אני בסמינר, ושבוע אחרי זה מבחן במתמטיקה...... אז יהיה כיף!!! סרט השבוע: כשיהיה לי זמן לראות סרטים- אודיע לכם דבר טוב שקרה השבוע: אמ... הזימון למשקיות ת"ש היה נחמד- פגשתי אנשים ממש חמודים ונקווה לטוב דבר רע שקרה השבוע: המבחן באזרחות, זה בגלל שאני שונאת מבחנים..... ציטוט השבוע: "אמרו לי פעם שאני דומה לג'ון בון ג'ובי...." פרוייקט ביפ, ערוץ ביפ, פרק 12 לשבוע הבא: לחיות!!! סתם, אין לי זמן יותר, בחיי דבר טוב שאת מצפה לו שיקרה שבוע הבא: הזימון! כי אני אהיה עם חברה!! דבר רע שאת מצפה לו שיקרה בשבוע הבא: מחסור בזמן יש איזה אירוע מיוחד שיקרה שבוע הבא? אם כן- ספרו: ביום שבת יש בת מצווה לבן דוד שלי, ואני מקווה לנהוג על ראשון לציון.... או חלק מהדרך, אלא אם כן יהיו לי יותר מידי שיעורים ואז אני נשארת בבית חסרת אוכל
תמונת השבוע: >>>>> אנשים, אל תופתעו יותר מידי!! יש לי עוד שאלה דבר שאתה מצפה מהשנה (בכל זאת, תחילת 2008!): אני בהחלט מקווה שיום אחד- השנה- אני באמת אקח רכבת לתל אביב, אלך מהתחנה (אני אלופה בלמצוא מקומות בתל אביב ברגל), אעמד ליד אלפי אנשים אחרים, שורה ראשונה (כמובן) ואני אצעק בחזרה כשהסולן ישאל: "Don't you want to go home yet? That's good, cause I just getting started!" (לא אשמתי על כל טעויות הכתיב והגראמר, ככה אני זוכרת שהוא אומר.... מי זה הוא, שאלתם??)

עונה....

שיר השבוע (בכללי):wont go home without you- maroon5 (גם שבוע שעבר כתבתי את השיר זה? טוב זה שיר יפה...) שלקיפ השבוע(בללי): שיר השבוע של בונג':we rule the night קליפ השבוע של בונג':you give love a bad name ניראה לי פעם בחודש אני אבחר אותו... תוכנית השבוע: סרט השבוע:גריז דבר טוב שקרה השבוע: היה לנו יומיים סמינר בבצפר אז לא חמדנו... עוד כמה ימים אני אעלה משהו שאני ובתאל עשינו ברוב שיעמום.... דבר רע שקרה השבוע: גנבו לאבא שלי ת'אוטו... ערבים ***** ציטוט השבוע: לירון גנבת לי..... טוב אז... כל מי שאנחנו רואות עם ג'ון אני ובתאל קוראות לה כלבה אז בתאל אמרה לי ש"אנחנו יכולות לפתוח כלביה".... אותי זה הצחיק... לשבוע הבא: דבר טוב שאת מצפה לו שיקרה שבוע הבא: שום דבר מיוחד דבר רע שאת מצפה לו שיקרה בשבוע הבא: אותו הדבר... יש איזה אירוע מיוחד שיקרה שבוע הבא? אם כן- ספרו: בון ג'ובי באים אליי הביתה... אוף על מי אני עובדות.... תמונת השבוע:

למעלה