שרשור סופ"ש...

שרשור סופ"ש...

שמתי לב שיש פה כמה חבר'ה שהתחרפנו בשרשור אחרון אז בואו נעשה סדר בבלאגן ונהיה יותר נחמדים אחד כלפי השני. שתפו אותנו בחוויות שעברתם בשבוע אחרון.מה היה לכם? מה הדבר הרומנטי שעשיתם עבור הבני הזוג שלכם?האפ הכרתם אנשים חדשים? שתפו ותזרמו...שיהיה סופ"ש מקסים לכולנו! והצעה לסופ"ש הזה. אל תשחקו עם כלבים שאתם לא מכירים, שלא תדבקו בכלבת!

עדכני לעכשיו לא קרה כלום מסעיר בחיים שלי

לא סקס. לא זוגיות. יותר מידי עבודה. חדר כושר/יוגה. אתמול בלילה חלמתי על עודד, זה נחשב כמשהו מסעיר?! (לא סוטים לא היה שם שום דבר אירוטי....) אני הולך לים.

חלום הזוי..

לא זוכר מה היה העיקר שלו אלא רק שמשום מה חזרתי לעבוד במוקד הכספים של פלאפון וגם עודד היה שם.

לא ממש התמקדתי בכך כפרה

הייתי בהלם מעצם העובדה שחזרתי לעבוד במקום המאוס הזה.

s h l o m k e

New member
../images/Emo196.gif <רק מוודא שהכל תקין ברב שיח הזה>

בשליחותו של ההוא של ההוא......

yosef 30

New member
ברוך הבא שליח |שוטר| רק בבקשה ממך בלי אקדחים

זו חברה עדינה כאן
. יום נפלא יוסף.

גלעד יא

New member
אחלה סופ"ש

היום בן זוגי ואני מציינים שנה להיווסדנו. התחלנו את החגיגות כבר ביום חמישי בלילה עד היום בצהריים. ביום שישי בבוקר אכלנו ביחד ארוחת בוקר מפנקת במיוחד שכללה הרבה דברים טובים. אכלנו עד שהרגשנו כמו בהמות. אחרי זה הסקנו לקנות שתי חולצות אלגנטיות, ומשם המשכנו אל הסנימטק. הוזמנו להקרנה חגיגית של הסרט "המוסד הסגור", סרק קצר בן 40 בסגנון "סודי ביותר" ו-"טיסה נעימה", רק בעברית. אני מוכרח לציין שאתם חייבים לראות אותו, מפני שאלה 40 דקות של צחוק מטורף. הסרט יציג בסנימטק בימי שישי בשעה 23:30. תעשו לעצמכם טובה ותראו ואתו. משם המשכנו לשנ"צ מפואר, ובערב הוזמנו לחתונה מדהימה ביפו. הכל בה היה נכון - החופה, המקום, המוזיקה, האנשים שהיו איתנו ובעיקר האלכוהול. הבוקר בן זוגי שיחיה סבל קצת מהאנאובר (הוא לא נוהג לשתות). לקראת הצהריים הוא הלך לעשות בייביסיטר על האחיינית שלו. באמת שנה נפלאה היתה לנו ביחד, ונראה שיהיו עוד הרבה כאלה

xanadu

New member
מי התחרפן?

זה בא לנו ככה בטבעי. שבוע ארוך ומייגע. לא יכולתי לחכות שייגמר, הרמתי בפעם הראשונה בחיי הפקה, נגמר על הצד הטוב ביותר. אחרי יומיים מתישים, יכולתי לתת לעצמי טפיחה קלה על השכם שעמדתי באתגר. לא יודע אם אני רוצה לעשות את זה שוב סיימתי את השבוע במצב נוזלי קטטוני. למרות זאת , הסכמתי להיגרר למסיבת סטרייטים איומה ונוראה. לא ייאמן הסבל שבנות עוברות כדי למצוא זיון. מישהו צריך לערב את אמנסטי בזה. יום שישי בבית, ישבנו עם הרגליים למעלה, מזגן על הפנים וראינו סרט. היה תרבותי. שבת - ברקפסט והמון ספרים. יש יתרונות לכך שמנתקים את הטלוויזיה. אני לא יוצא מהבית בטמפרטורות כאלה. אני עדין. זהו. עוד שבוע במפעל מתקרב לו ובא.

2 שוורים

New member
סופ"ש

אתמול היו אצלנו חברים. הבוקר בזבזנו כמה שעות טובות בברכה, אח"כ ארוחת צהרים טובה. עכשיו חרופ (שלא מזמן התעוררתי ממנו). תודה לכל המברכים.

gavioto

New member
עוד שבוע שגרתי עבר עליי

אני בעיקר לומד, ומייחל להגיע ליום שבו אסיים את המבחנים. שיהיה לכולנו שבוע טוב,

gevertov1

New member
בית קפה, חנות ספרים,בר דובים,כיכבתי בוודיאו

התחלנו ביציאה לבית קפה שנמצא בחנות הספרים הגדולה. תרבותי מאד - מעיינים בספרים ושותים קפה/תה/משקה קל נפגשנו שם עם חבר שלנו אותו אנחנו מכירים כבר 25 שנה עוד מהעיר הגדולה השניה. חזרנו הביתה בחצות, ואז יצאנו לבאר הדובים השכונתי, היו שם עשרות דובים נוחי מזג שמחים וטובי לב, לוגמים בירה וצוחקים, מהם חברים ומכרים, אבל נשארנו שם רק רבע שעה, לא רצינו לשתות בירה והייתי עייף משבוע עבודה. קמנו מאוחר. יצאתי לטייל עם הכלבה הופיע פתאום על מדרגות בית השכן אמרגן של קבוצת רוק וביקש לצלם ווידאו, ביקשו שאשאר שם עם הכלבה. השכן, בן זוגו, שני אורחיו וגם הילד של השכן, כיכבנו בוודיאו יחד עם להקת רוק ידועה כאן. הם פרקו וואן מלא ציוד אודיו והתחילו לנגן על המדשאה של השכן, כששני צלמי ווידאו מחוללים סביבנו, והזמן שר יפה ומלווים מנגנים יפההה. (ראו אתר של להקת הרוק רצ"ב, עם השיר שצולם - אומרים שיראו אותו במאץ' מיוזיק, לא יודע אם ישאירו את הקטע בו אני עם הכלבה, רוקדים לפי הקצב) יצאתי לבדי לקניות, לבן זוג יש כאב בטן. מסתבר שגם לידידינו בשכונה יש כאב בטן, הלכתי לנחם אותו. הוא ובן זוגו אכלו במסעדה, אתמול, אולי היה מקולקל? לא משעמם פה אולי מחר נלך לחוף הנודיסטים של הגייז, אם הידיד יחלים. בן זוגי לא אוהב חופי רחצה לא בעירום ולא בלבוש

למעלה