שרשור סופ"ש Vol.3

שרשור סופ"ש Vol.3

שיר השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): הערות: צרפו גם תמונות!!!! ותכתבו הרבה, אתם לא חושבים שהגיע הזמן?

tamirr13

New member
היי

שיר השבוע שלי:Black Sabbath - BlackSabbath אלבום השבוע שלי:Killswitch Engage - As Daylight Dies משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: אממ לא משהו מיוחד תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):The Who- Squeeze Box (מומלץ!) הערות: תמונה בשבוע הבא (אחרי שאני אלמד איך לכווץ תמונותP:) שבוע טוב

למדת בינתיים איך לכווץ?

אם לא, לא נראה לי שתהיה בעיה לעזור לך

אלאנקה

New member
..

שיר השבוע שלי: טנקרד-אסיד דת' אלבום השבוע שלי: טנקרד-זומבי אטאק משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: מצאתי את התיק האובד שלי תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): אין דיס מומנט ודיסדנס הערות: יש מוכרים כאלה מניאקים בעולם
, הייתה איזה טבעת אחת ממש יפה והמוכר התחיל לקשקש לי שהיא ענתיקה ובעיקרון היא עולה300 אבל לי הוא יעשה אותה ב115 ש"ח, כי אני מבינה או משו, והוא הסכים לרדת רק עד 60. הוא גם רצה להראות לי שזה באמת ענתיקה, אז הוא הראה לי מן חותמת מוזרה כזו על הטבעת, אז אמרתי לו שלא צריך אז הוא אמר "בטח שצריך, אל תאמיני לאף אחד אני אומר לך, כולם שקרנים!!" ל'ההה, מה אתה אומר#@%!@

KentaFuji

New member
שבוע Bloody שבוע

שיר השבוע שלי:S.O.D - Fuck The Middle East אלבום השבוע שלי:Nevermore - Enemies Of Reality משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו:65 באנטומיה :( תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר):החדש של מוטורהד. הערות:

genz

New member
טום ווייטס גאון עולם

שיר השבוע שלי: Tom Waits - Clap Hands אלבום השבוע שלי: תיקו בין Tom Waits - Rain Dogs ו- Arcturus - La Masquerade Infernale משהו שקרה לי השבוע ואני רוצה לספר עליו: לא קרה הרבה... כאמור, טום ווייטס אחד האנשים הכי גאונים שאי פעם קמו. תגלית השבוע (להקה/אלבום/שיר): Riverside. להקה לפנים הערות: היחיד שיותר גאון מטום ווייטס זה דווין טאונסנד.

למעלה