שרשור סופ"ש

asaf105

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo9.gif

טוב, ז עוד שבוע חלף לו, החופש הגדול התקרב בעוד שבוע חודש מאי התחיל לו, חודש הבגרויות! מה הבגרות הקרובה שלכם בינתיים? התחלתם כבר ללמוד? מתכננים משהו לחופש הגדול שמתקרב? הכל בשרשור הזה!

larisa125

New member
../images/Emo3.gif

הבגרות הקורבה ביותר היא אנגלית ואין לי מה לדאוג, יש לי שתי מתכונות באחת קיבלתי 100 בשנייה 05.... אחרי זה מתמטיקה, ואני לא מפחדת כי הבגרות בדרך כלל יותר קלה מהמגנים המזוויעים של בר אילן... ואחרי זה הבגרות באלקטרוניקה, שהקדימו אותה בחודש שלם
נו, ואז לשון והיסטוריה וכל זה

asaf105

New member
קיבלת 5 במתכונת באנגלית??../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כתבת 05 התכוונת 5 או 95? חח אין סיכוי שנכשלת ככה רציני באנגלית בשביל לקבל 5 במתכונת, צריך להיות ממש ממש דביל

larisa125

New member
טעות../images/Emo122.gif קיבלתי 95 ../images/Emo9.gif

נו, זה כמו שאתה קיבלת 9 בערבית

noam270

New member
גאוווון!!../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

larisa125

New member
../images/Emo9.gif תודה D:

ודרך אגב, חדשות טובות- בבר אילן לציון מגן לוקחים את שתי המתכונות הטובות, ככה שאם אני מקבלת ציון גרוע בשאלון שהיה לי ביום רביעי, אז יש לי גיבוי! (בשאלון הראשון הלך לי מעולה, בשאלון השניה זוועה
)

noam270

New member
שלח לי לפני הסמיילים:../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif

noam270

New member
סופ"ש!!!!../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

הבגרות הכי קרובה שלי היא בהיסטוריה.. והמתכונת ב-30 לחודש הזה.. לא התחלתי להתכונן, והאמת היא שאין לי מושג איך בכלל להתחיל... בגדול? אני יודעת את החומר
בחופש הגדול? אילת!!!!!!
וגם חברה שלי שעברה ללוס אנג'לס בקיץ שעבר באה לבקר, והיא תבוא גם לישון אצלי! וואו, אני כל כך מתגעגעת אליה!!
שיהיה סוף שבוע מדהייייייייייים לכולם!!!

asaf105

New member
גם המתכונת שלי ב-30 לחודש!

אבל מה כבר את רוצה להתחיל להתכונן? לא קצת מוגזם? טוב לי בכל אופן יש עוד לחרוש למתמטיקה לפני, הבגרות ב-25 לחודש

noam270

New member
אני לא רוצה להתחיל להתכונן../images/Emo6.gif

אני רק אומרת שכשיגיע הזמן להתחיל להתכונן, אין לי מושג איך לעשות את זה...
כשדיברתי על זה עם אבא שלי זה היה משהו כזה: נועם: "אני לא יודעת איך להתכונן למתכונת בהיסטוריה שיש עוד שלושה שבועות!" אבא: "אה.. תתכונני כמו שהתכוננת לשאר המבחנים." נועם: "אמממ... אני לא התכוננתי לשאר המבחנים."
ועל זה נאמר - אופס?!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמתכונת במתמטיקה = התאבדות! :(

אוףאוףאוףאוף. אני שונאת מתמטיקה. אני יודעת את החומר על 100 אבל אני נעל אז אני קולטת את הטעויות המטומטמות בחזקת 83596376 שלי אחרי! :( [מישהו אמר קליטה איטית?] בכל אופן , מה שניסיתי להגיד זה שיש לי מתכונת במתמטיקה יום ראשון , מתכונת ראשונה... אני אופטימית בסה"כ , מה לא רואים? XD סתם , שיהיה לי בהצלחה ^^ עכשיו אני הולכת לחברה שלי , חוגגת יומולדת בביתה החביב[חודש ימי הולדת! XD ]

noam270

New member
בהצלחה!!!!../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif

איכסה מתמטיקה...!

בעעעעעעעעע.

יש לי בגרות עודדד 8 שעות. כמה שעות למדתי? 0! הידד! כן, טוב. יש לנו בבית חתול חדש, היצור הכי פשוש ומדהים ביקום כולו. והוא היפראקטיבי רצח, כל היום רץ בכל הסלון. וראיתי דוקטור הו עם אח שלי, ואז ראיתי עספור עם אח שלי ואז... כן, טוב, עבר לו הסופש.
בלאט, בגרויות! למי יש כוח?!? כרגע המתכונת הקרובה ביותר זה בהסטוריה, 31 במאי, אחרי זה יש ב-6 ביוני מתכונת בלשון, 17 ביוני הגשת פרויקט במחשבים (איכססס) ואז... נראה לי שזהו. חחח דאמ. וואו רק עכשיו קלטתי כמה זה קרוב. פאק איזה לחץ. טוב יאללה נו, נשרוד! מחר בגרות אמיתית ראשונה, אוי האושר. משהו.

noam270

New member
אעה! בהצלחה מלאמלאמלא!../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif

חחחחח חתולים היפראקטיבים זה מצחיק והזוי ביחד

asaf105

New member
עוד שעתים ורבע יש לי בגרות!!!אעאעע../images/Emo7.gif

איזה לחץ אעאעאעעעע ב-11 הבגרותצ בערבית

asaf105

New member
../images/Emo13.gifהיתה בגרות כל כך קלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוויי איזה בגרות קלה היתה לי בערבית!!!!!!!! בחיי היתה בגרות כל כך קלה!!!!!!!!!!!!!!! עוד אחרי זה שהבגרות נגמרה המורה הראתה את הפתרון שלה לבגרות, וצדקתי בהההההככככככככככלללללללללל אז 100 מובטח ליD : חח האמת שהבגרות היתה שעה וחצי אבל סיימתי אותה תוך איה 40 דקות, באמת! מרוב שזה היה כל כך קל, חח וכולם שם הסתבכו עם מציאת מילים במילון, אני כבר מספיק מיומן למצוא את המילים מהר במילון, אולם סיימתי כל כך מוקדם, אבל רק 10 דקות לפני הסוף הגשתי, בדקתי איזה 2 אלף פעם את התשובות!!!

noam270

New member
כל הכבוד!! שמחה בשבילך!../images/Emo3.gif

זהו, זה מאחורייך!
אתה יודע מה אומרים, בדרך כלל הבגרות עצמה הרבה יותר קלה מהמבחנים שהמורים עושים במהלך השנה
אחרי 2 בגרויות אני יכולה להגיד לך שיש בזה משהו נכון

asaf105

New member
../images/Emo6.gifחח זה ממש נכון!

איך אומרים... קשה באימון, קל בקרב!

למעלה