שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש ../images/Emo47.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום[חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרותיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

maayanimi

New member
ראשונה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חופש! (היום:)) משהו רע שקרה לך השבוע:הייתי יותר מידי בבסיס, אסור לי לעשות ספורט עד שהגיד שלי יחלים.. אכזבת השבוע: הדלקת שלי בגיד- והעובדה שאני לא יכולה לעשות ספורט כבר יותר מידי זמן:/ שיר שלא הפסקת לשמוע:לא יצא לי לשמוע.. תוכנית השבוע:לא יצא לי כ"כ לראות משום מה... סרט השבוע:"אל תלחצי אני בדרך"- סרט ענק!!! ספר השבוע: משאלה אחת ימינה מאכל השבוע:מקדונלדס!! והיום הכנתי עם חברה שלי אורז עם ירקות בחלב קוקוס ועוגיות חלבה- היה טעייים:) יציאת השבוע:לסינמה סיטי בשני... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיעבור כדי שהשבוע אחריו יגיע ואני אראה את החייל שלי שסוגר 21:/ אבל האמת שאני הולכת להופעה של אורי חזקייה בשישי הבא אז זה גם נחמד:) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:בסדר.. מה שלום החייל?עייף! חזר לשטח יוצא / סוגר?סוגר (21:( :( ) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום ראשון בבוקר תוכניות להיום[חמישי]-לצאת עם חברות תוכניות למחר [שישי]-לא יודעת עדיין תוכניות למחרותיים [שבת]-לבקר את האהוב שלי! תוכניות לשבוע הבא-לעבור אותו! סתם פשוט אין ציפיות ממנו... סופ"ש מושלם לכולן!:)

GrowingMadness

New member
עונה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היינו הרבה בלי מפקדים השבוע D: והייתה לי שיחה עם מפקד הלשכה שלי על יציאה לקצונה, וביום ראשון הספקתי לראות את חבר שלי בבוקר לפני שהוא חזר לסגור שבת.. משהו רע שקרה לך השבוע: עשיתי 2 שמירות, היה גיוס של המלשבי"ם שלי והיה ק-ש-ה! אכזבת השבוע: השותפה שלי לתפקיד. היא התגייסה איתי והיא חיה בסרט שהיא המפקדת שלי. אה, וגם השותפה השלישית שלנו שדפקה לנו מלא גימלים. שיר שלא הפסקת לשמוע: תחרות כלבים של אביתרו'ש
תוכנית השבוע: האח הגדול בהחלט אכזב!
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע: בי"ח 10?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: רק להיות עם החייל שלי.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמריי
מה שלום החייל? אחלה יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום ראשון האחרון תוכניות להיום[חמישי]- בכל השבוע הזה ישנתי איזה 10 שעות בלילה ככה שנראה לי שאני אפרוש לישון
תוכניות למחר [שישי]- נראה מה יהיה עם הגשם הזה... תוכניות למחרותיים [שבת]- כנ"ל! ולצבור אנרגיות לקראת שבוע מתיש.. תוכניות לשבוע הבא- 2 גיוסים ושמירה

עונה לעצמי :) חח

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה חופש.. יצאתי ונחתי המון..
משהו רע שקרה לך השבוע: לחייל שלי קרתה סוג של תאונה.. הוא היה בתרג"ד בשטחים והוא נפל מצוק וכנראה שבר את הרגל :( זה היה מאוד עצוב לשמוע את זה
אכזבת השבוע: ריב עם החייל שיר שלא הפסקת לשמוע : shine a light- mcfly תוכנית השבוע: האח הגדול- מודה בזה שאני מכורה!!
יציאת השבוע: יום שלישי סינמה סיטי ואתמול לספארי עם חברות היה מצחיק! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום בעיקרון.. החייל סוגר שבת הבאה ויש מלא לחץ בלימודים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע :היה אחלה וחבל שהחופש נגמר!
מה שלום החייל? בסדר טיפה יותר טוב יוצא / סוגר? יוצא!! מחר נפגשים
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום[חמישי]- סתם בבית.. לימודים וכאלה תוכניות למחר [שישי]- לנסוע לחייל, בטח נראה סרטים וכאלה.. הולכת להיות שבת גשומה תוכניות למחרותיים [שבת]- לא משו מיוחד.. במעלה אדומים אצל החייל תוכניות לשבוע הבא- לטחון את התחת ב-1000 מבחנים ודברים לעשות... בסופש יום הולדת לידיד טוב

Ditz 93

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ עבודה חדשה.. חופש. משהו רע שקרה לך השבוע: החבר התגייס
אכזבת השבוע: אממ לא היו ממש. שיר שלא הפסקת לשמוע: וואי לא יצא לי לשמוע השבוע מוסיקה כמעט
תוכנית השבוע: האוס. סרט השבוע: אממ לא ראיתי ספר השבוע: מהלך לא מוצלח- לינווד ברקלי מאכל השבוע: המבורגר במק'
יציאת השבוע: לא היו עוד
בטח מחר עם החבר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום. החבר סוגר. דיכי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה רע... שבוע ראשון שצריך להיות בלי החבר, ולהתרגל לכך שהוא מדבר רק 7 דק' ביום איתי... מה שלום החייל? בסדר. בהתחלה הוא חטף שוק מהטירונות והתבכיין קצת בטלפון אבל נשמע שהוא מתחיל להסתדר. יוצא / סוגר? השבוע כנראה יוצא. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אממ ביום שני הוא התגייס, אז שם בבקו"ם. תוכניות להיום[חמישי]- עכשיו חזרתי מהעבודה.. וצריך להתארגן לחבר שחוזר מחר
תוכניות למחר [שישי]- מה שהחבר ירצה לעשות! בטח לצאת עם כל החברים, ומקווה שייצא שנישן ביחד
תוכניות למחרותיים [שבת]- כנ"ל. תוכניות לשבוע הבא- עבודה, ודיכאון, כי החבר סוגר.

scene queen

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבה מעולה,שופינג בת"א עם אמא,על האש עם חברים,ובקיצור הספקתי את כל מה שרציתי החופש הזה משהו רע שקרה לך השבוע: קצת הנגאובר אכזבת השבוע: באמת שלא היה שיר שלא הפסקת לשמוע: with me-sum 41 תוכנית השבוע: מגרש ביתי (עונה 7),אחת שיודעת והאנטומיה סרט השבוע: - ספר השבוע:- מאכל השבוע: סיני יציאת השבוע: לחלונות הגבוהים עם חברה,וואו! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הרבה עומס שאני די מסתייגת ממנו,והלוואי שהחייל יחזור
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה! מה שלום החייל? בסדר גמור,חתיך כהרגלו יוצא / סוגר? אמור לסגור,אבל מי יודע..אולי יפתיע
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 3 שבועות תוכניות להיום[חמישי]-שופינג עם ידיד,ניקיון בבית ועכשיו המבורג עם ידיד טוב וכמובן להתכונן לבוחן באנגלית תוכניות למחר [שישי]- שעתיים אנגלית בבוקר שיהיו קצרות כי יש בוחן ואז הביתה,להתכונן לכמה מבחנים וכו' ואם החייל יוצא אז איתו/אם לא יוצא אז יציאה שקטה עם חברים תוכניות למחרותיים [שבת]- או עם החייל,או בעיקר לימודים וסידור הארון המסכן שלי תוכניות לשבוע הבא- הרבה לימודים לצערי,והחייל

Like You 2

New member
יאללה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ערכתי שיחה עם המפקד, והוחלט שאני עוברת לתפקיד אחר בצה"ל. ירדה לי אבן מהלב. משהו רע שקרה לך השבוע: מתחים מיותרים עם הקרובים. אכזבת השבוע: - שיר שלא הפסקת לשמוע: "שתי אצבעות מצידון" של בועז שרעבי. התמכרתי. תוכנית השבוע: "היפה והחנון". אחת התוכניות המצחיקות XD סרט השבוע: "חיבוקים שבורים" ספר השבוע: "צל של מלאך" מאכל השבוע: שוקולד! יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מצפה לעדכונים מהמפקד, בקשר למעבר מהתפקיד. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר. מה שלום החייל? גמור. מה שעייפות מסוגלת לגרום לבנאדם.. יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום
תוכניות להיום[חמישי]- לסדר את החדר. הוא נראה כמו ג'ונגל XD תוכניות למחר [שישי]- לפגוש חברים, לבלות תוכניות למחרותיים [שבת]- לטייל וליהנות תוכניות לשבוע הבא- -

../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החבר קיבל אפטר צ'ופר ביום שלישי משהו רע שקרה לך השבוע:
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: כאב של לוחמים תוכנית השבוע: משמר המפרץ למרות שהשבוע בקושי יצא לי לראות סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: נודל וחזה עוף של אבא יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הייתי אומרת השיעורי רכיבה בלימודים אבל בגלל המז אוויר כנראה שהם לא יתקיימו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר ממש סבבה, לא כ"כ הרגשתי אותו מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול בערב תוכניות להיום[חמישי]-
לימודים תוכניות למחר [שישי]- לצאת לחגוג יומולדת לחבר תוכניות למחרותיים [שבת]- תלוי במזל אוויר תוכניות לשבוע הבא- לימודים ועבודה

god girl too

New member
../images/Emo9.gifעונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: השחרור
משהו רע שקרה לך השבוע:
הפרידה אכזבת השבוע: הפרידה
שיר שלא הפסקת לשמוע: bruno mars-grenade תוכנית השבוע:האח הגדול (אבא של חברה שלי שם) סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:מלוואח יציאת השבוע:ליחידה- שחרור
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא מצפה לכלום- למדתי ככל שמצפים יותר כך יותר מתאכזבים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כייף כהשתחררתי, ובאסה מגלל הפרידה מה שלום החייל? הוא אומר שעצוב לו שהוא ככה פוגע בי יוצא / סוגר? יצא היום מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 40 יום תוכניות להיום[חמישי]- יצאתי למסיבה, ידיד טוב ניסה לנשק אותי... סעמק היה לי קשה
תוכניות למחר [שישי]- כלום, אני בבית תוכניות למחרותיים [שבת]- לצאת ולקרוע את העיר
תוכניות לשבוע הבא- לעשות את כל הסידורים שאחרי השחרור שבוע טוב ושיהיה טוב

Here we go../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: טיול ענק של הצופים, 4 ימים במדבר בכיף
הורים שלי חזרו אתמול אחרי הרבה זמן בחו"ל, אח שלי בא הביתה, מבול היום!!! איזה כיף לקום לסופה כזאת
משהו רע שקרה לך השבוע: שבוע ראשון כשהוא בצבא והורים שלי בחו"ל, הייתי לבד בזמנים הכי קשים.. וגם לשמוע אותו בדיכאון מטורף בטלפון.. פשוט הורג אותי.. אכזבת השבוע: אנשים מהשכבה שלי, הוא לא יוצא... שיר שלא הפסקת לשמוע: here, there and everywhere- the beatles
תוכנית השבוע:
מי רואה טלוויזיה? סרט השבוע:
ספר השבוע: חוכמת הבייגלה מאכל השבוע: טונה טונה וטונה מעושנת... טיול בסימן טונה
יציאת השבוע: אתמול לאיזו מסיבת סטלנים, היה... מוזר ומעניין חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהוא יצא!! איך אני מתגעגעת כבר..
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קשה למדי, אבל אני בטוחה שהכל ישתפר עם הזמן ושנינו נתרגל למצב החדש.. מה שלום החייל?
יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע.. זה בטח נשמע לכולן קצת, אבל לי זה קשה... תוכניות להיום[חמישי]- רבצתי בבית ולא עשיתי פשוט כ-ל-ו-ם תוכניות למחר [שישי]- בי"ס וההורים חזרו
אפילו דיברתי איתו בשיחת וידיאו אתמול.. גאוני הדבר הזה!!! תוכניות למחרותיים [שבת]- עבודות בי"ס, לשבת בבית עם כל המשפחה אחרי שבועיים וחצי שהייתי לבד בבית.. תוכניות לשבוע הבא- לחזור לשגרה: בי"ס, חוגים, תנועה.. לעשות מסכת הכנות לזה שהוא בא בשישי [שעווה וטיפולים שכאלה] ובטח יש עוד מלא דברים שאני לא זוכרת עכשיו...

דניאל7707

New member
:))

משהו טוב שקרה לך השבוע: החייל!!! משהו רע שקרה לך השבוע:
אכזבת השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: רביולי יציאת השבוע: עם החייל לפינק בריי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החייל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר מצוין! מה שלום החייל? מצוין איך לא?! הוא ברגילה יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול בבוקר תוכניות להיום[חמישי]- לימודים, ואז עם החייל המושלם שלי! תוכניות למחר [שישי]- קצת עם החייל ולישון.. תוכניות למחרותיים [שבת]- ללמוד ולישון תוכניות לשבוע הבא- הרבה לימודים וכייף עם החייל הוא ברגילה!

DeadlyRose

New member
עונה טיפונת באיחור ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אילת! משהו רע שקרה לך השבוע: גיליתי שיש עבודה באנגלית שעוד לא עשיתי >< אכזבת השבוע: ^ שיר שלא הפסקת לשמוע: לא נראה לי שהיה כזה הפעם
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: שוקולדדדד יציאת השבוע: שוב, בדיחה פרטית
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מוות
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד פלוס
מה שלום החייל? קר לו טיליםםם, זה מה שקורה שמשרתים בגולן בחורף
יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום ראשון כשהוא עוד היה ברגילה
תוכניות להיום[חמישי]- אילת תוכניות למחר [שישי]- אילת תוכניות למחרותיים [שבת]- לחזור מאילת, לפרוק את הדברים ויאללה לחרוש לפיזיקה
תוכניות לשבוע הבא- מבחנים

שבוע מושלם לכולן ../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: פעם ראשונה נסעתי לחבר הביתה
משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול רבתי עם החבר ופשוט בכיתי
אכזבת השבוע: הריב של אתמול שיר שלא הפסקת לשמוע: כל יום מחדש - כלכך שיר של כנס משצ"ים 2010
תוכנית השבוע: האח הגדול סרט השבוע: 'ההתחלה' אתמול בלילה עם החבר מתחת לפוך
ספר השבוע:
מאכל השבוע: חמין היום של אמא
יציאת השבוע: נשארתי בתוך הפוך עם החבר אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גשם , ולהתחיל להזיז עניינים
עוד שבועים לנסיך שלי יש יומולדת 19 ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אהבתיייייייייייייי
מה שלום החייל? הכי מאושר שיש בכל היקום
יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בדיוק לפני שעה הוא עלה למונית ועכשיו בדרך הביתה ברכבת . תוכניות להיום[חמישי]- נסעתי לאהבה שלי בפעם הראשונה
היה כזה כייייף
חזרנו אלי , הוא בא לעשות איתי בביביסיטר ונשאר אצלי עד לפני שעה תוכניות למחר [שישי]- הלכתי לבצפר כמובן
סעמק לא יכלו לשים גשר
, חזרתי הביתה והחבר חיכה אצלי במיטה - הוא ישן כזה חמווווד
תוכניות למחרותיים [שבת]- כל היום היינו בתוך הפוך פיצצנו את עצמנו בפופקורן וסרטים
תוכניות לשבוע הבא- גשם
, ולהתחיל לנסוע לקנות את מה שאני רוצה ליומולדת של החבר עוד שבועים שהוא יוצא

לשלי יש ב24.12 , וואי אוטוטו ../images/Emo9.gif

הוא כל הזמן בטלפון 'אנחנו נצא ביומולדת שלי?' אני עונה לו 'סוד' 'מה את מכינה לי בערך?' אני עונה לו 'סוד' הוא נגנב מזה חחח אבל הבטחתי לו שזו תהיה אחת ההפתעות

מיה134

New member
אולי תשתפו מה אתן עושות להם ליומולדת?

לשלי יש עוד 3 שבועות וחוץ מזה שאני שולחת לו חבילה עם מכתבים מהחברים, אין לי רעיון למתנה ממני!!! למרות שיש עוד זמן, אני אראה אותו שבועיים אחרי היומולדת שלו..:(

Ditz 93

New member
וואי האמת שאין לי מושג.

חשבתי על אולי להכין לו מעין אלבום הדבקות כזה... שיכלול לא רק תמונות אלא גם נגיד רשימה של "מאה סיבות למה אני אוהבת אותך" וכאלה.. אבל לא דעת, לא כ"כ בא לי את זה. הבעיה היא שלגיוס בשבוע שעבר הכנתי לו מתנה אדירה, לוח שנה עם תמונות שלנו "כדי שיספור את הימים עד שהוא חוזר הביתה- אליי", ועכשיו לא נשאר לי מה לעשות :( יש לנו גם חצי שנה עוד שבועיים, ואז יומולדת שלו עוד שלושה שבועות. סעמק XD

למעלה