שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש../images/Emo27.gif

לקוח מקומונות פאניק [פאניק
] שיר השבוע של לינדזי: שיר השבוע לא של לינדזי: אלבום השבוע: להקת השבוע: קליפ השבוע: תוכנית הטלווזיה של השבוע: עצבון השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: מה הספקתי לעשות השבוע: תמונת השבוע:

עונה לעצמי

שיר השבוע של לינדזי:A Beautiful Life שיר השבוע לא של לינדזי:המ.נרדם על החולות נינט וג'קו אלבום השבוע:p!ATD להקת השבוע:p!ATD קליפ השבוע:לא יודעת.. תוכנית הטלווזיה של השבוע:אמ..האמת שאני כבר בקושי רואה טלויזיה:/ עצבון השבוע:הרבה דברים.-.- משהו טוב שקרה השבוע:נמ..לאדעת.. מה הספקתי לעשות השבוע:לא הרבה תמונת השבוע:ברנדון

LindZiv Cohan

New member
להלהלה

שיר השבוע של לינדזי: something i never had
שיר השבוע לא של לינדזי: ווואו יש מלאאאא
טוב אחד מהם- אם אלה החיים של קרן פלס
אלבום השבוע: לאדעת להקת השבוע: האממ.. פול אאוט בוי
קליפ השבוע: משהו צרפתי בטוח
תוכנית הטלווזיה של השבוע: נראלי אוורווד
עצבון השבוע: הייתי חולה ונעדרתי מהביצפר יום לפני מבחן בלשון. והביצפר לא נותן לעשות את המבחן אם נעדרים יום לפני, אלא אם כן יש אישור מרופא. קקות. בררר. משהו טוב שקרה השבוע: צחוקים בשיעור טימטומטיקה. ובאנגלית. וגם חברה שלי באה אליי וצילמנו מלא סרטונים ליו טוב
מה הספקתי לעשות השבוע: לא הרבה=/ תמונת השבוע: --

גזניוס

New member
עונהה

שיר השבוע של לינדזי:אממ אין שיר השבוע לא של לינדזי:sugarcult- pretty girl אלבום השבוע:אממ אין להקת השבוע:the veronicas קליפ השבוע:aly&aj-chemicals react תוכנית הטלווזיה של השבוע:אממ עצבון השבוע:היו הרבה משהו טוב שקרה השבוע:^^ מה הספקתי לעשות השבוע:אממ תמונת השבוע:היא קשורה למשו שקרה לי אתמול

גזניוס

New member
האמ

יש לי טראומה מזה
אני וחברות שלי עברנו אתמול ליד כזה חניון עם שיחים כזה ופתאום חברה שלי קולטת מישו מראה לנו את ההאמ שלו..
ורצנו משםם זה היה מפחידד

LINDSAY15

New member
גמלי ולחברה שלי קרה מקרה כזה

שמנו את הריצה של החיים שלנו ולא עברתי משם יותר =(

שלי../images/Emo99.gif

שיר השבוע של לינדזי: לא שמעתי לינדזי השבוע שיר השבוע לא של לינדזי: אמאמאמאממממ IM NOT OK HELENA THE GHOSTOF YOU DESERR SONG
אלבום השבוע: LIFE ON THE MURDER SCENE
להקת השבוע: MY CHEMICAL ROMANCEEEEE
קליפ השבוע: IM NOT OK HELENA THE GHOSTOF YOU
תוכנית הטלווזיה של השבוע: ספונג'בובבב
עצבון השבוע: נינט וג'קו בעעעעעעעע":S:S:S משהו טוב שקרה השבוע: אמ כל מיני.. : מה הספקתי לעשות השבוע: הרבה
תמונת השבוע:

למעלה