שרשור סופ"ש

0verpr0tected

New member
שרשור סופ"ש../images/Emo23.gif

מהו שיר השבוע של הילארי
מהו שיר השבוע בכללי
מי אמן/ית השבוע
מהו דיסק/ספר/סרט השבוע
מהו ציטוט השבוע
משהו טוב שקרה לכם השבוע
משהו רע שקרה השבוע
שמחים שהשבוע נגמר
משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: צרפו תמונה לבחירתכם
סופ"ש טוב ונעים לכולם!

JoNy Boi

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מהו שיר השבוע של הילארי: stranger מהו שיר השבוע בכללי: piece of me מי אמן/ית השבוע: britney מהו דיסק/ספר/סרט השבוע: הארי פוטר 7..חברים, אפילו עודן לא סיימתי אותו!1
מהו ציטוט השבוע: you stupid bitch! משהו טוב שקרה לכם השבוע: חרא היה גשם שונא גשם
משהו רע שקרה השבוע: באסה בריטני ניסתה להתאבד..מסכנה מה היא בטח עוברת!
שמחים שהשבוע נגמר: סופ"ש!
משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: שמש!
צרפו תמונה לבחירתכם:

עונהה ../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של הילארי : strenger [ככה כותבים XD ?] מהו שיר השבוע בכללי : לא תשאר לבדך
[כן, אני אוהבת דיכאון
] מי אמן/ית השבוע : הילארי !!!
מהו דיסק/ספר/סרט השבוע : סרט - "ג'ון טאקר חייב למות"
[מומלץץ
] מהו ציטוט השבוע : "כשהאנשים שמכניסים לכם , את האור הכי מאיר לכם בחיים ( : אתם לא יודעים איזה חושך הם ישאירו כשהם ילכו = / !!!!! , משהו טוב שקרה לכם השבוע : שופינגגג
משהו רע שקרה השבוע : אני חולה
וסבתא של בבית חולים
שמחים שהשבוע נגמר : כן :] משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: מבחן באנגלית
צרפו תמונה לבחירתכם : זה מה שקורה כשמשעמם בשיעור
[השיעור במעבדה עם מחשבים
]

noy m

New member
איזה תמונה מהממת..

רק חבל שאני די עשיתי את זה... נחמד לדעת שאנשים משתמשים באומנות שלי!!...

את עשית את זה ?../images/Emo12.gif ../images/Emo9.gif

חח אני עשיתי משו דומה לזה אבל זה נראה יותר נורמלי משלי אז שמתי את זה XD חח יואו לא ידעתי שזה שלך
] איז פדיחההההה !!
סולחת ??

noy m

New member
חח ברור

בקטנה P: העלתי את זה לפורום הרישמי שלה D: חחח וסלחתיי שבת שלום מאמי :)

noy m

New member
עונה..

מהו שיר השבוע של הילארי?gypsy women מהו שיר השבוע בכללי?כל מיני.. מי אמן/ית השבוע?הילארי,אשלי טיסיייל מהו דיסק/ספר/סרט השבוע?הייסקול מיזיקל 2 מהו ציטוט השבוע?אין משהו טוב שקרה לכם השבוע?היו כמה דברים טובים משהו רע שקרה השבוע?נכשלתי במבחן :( שמחים שהשבוע נגמר?כן משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב:טיול שנתי צרפו תמונה לבחירתכם--->

../images/Emo9.gifעונה../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif

מהו שיר השבוע של הילארי:לעוף(FLY)
מהו שיר השבוע בכללי:Flo Rida-LOW
מי אמן/ית השבוע:ריהאנה
... הילארי
...כריס בראון
מהו דיסק/ספר/סרט השבוע:אממ... ילדות רעות מהו ציטוט השבוע:____________ משהו טוב שקרה לכם השבוע:__________ משהו רע שקרה השבוע:ריהאנה הסתפרה קצר יותר מתמיד=[[[ וזה פשוט
שמחים שהשבוע נגמר:לא=[[[ משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב:לא יודע

s h a h a r 1 4

New member
עונה =)

מהו שיר השבוע של הילארי? i am מהו שיר השבוע בכללי? misery bisnes-paramore ,what hurt the most מי אמן/ית השבוע אבריל לאבין מהו דיסק/ספר/סרט השבוע דיסק- paramore ספר- לא קראתי.. סרט- יצאת גבר מהו ציטוט השבוע- when the choice is yours choose love זה הציטוט של הבושם החדש... משהו טוב שקרה לכם השבוע- לא משהו מיוחדר משהו רע שקרה השבוע- היה מבחן מה זה קשה בביולוגיה (לפי מה שאמרו לי)...אבל לא הייתי אז אני עושה מועד ב' =P שמחים שהשבוע נגמר- כן משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: יום הולדת D= צרפו תמונה לבחירתכם

0verpr0tected

New member
עונה לעצמי(?)../images/Emo3.gif

מהו שיר השבוע של הילארי: נממ כל האלבום Dignity
מהו שיר השבוע בכללי: backstreet boys - one in a million Darin Everything But The Girl Madonna - Frozen britney spears-shadow מי אמן/ית השבוע: בריט
ניקול
והיל
מהו דיסק/ספר/סרט השבוע: ITZ של בריט. מהו ציטוט השבוע: Remembrance Of Who I Am משהו טוב שקרה לכם השבוע: כלום.. אבל היה סבבה
משהו רע שקרה השבוע: שמחים שהשבוע נגמר: כן
משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב: צרפו תמונה לבחירתכם:

AvivoOosh

New member
החלפתי כינוי:]

ההייתי Aviv sOo PreFeCt... מהו שיר השבוע של הילארי:HAPPY מהו שיר השבוע בכללי:pIECE OF ME מי אמן/ית השבוע:אימי ווינהאוס מהו דיסק/ספר/סרט השבוע:דיסק:BLACKOUT,ספר:נו איך לא הארי פוטר חחח...סרט:כייבל גאי מהו ציטוט השבוע:עכשיו אני ייתן לכם את השאלות שיהיו בבוחן[המורה שלי לחשבון הרגה אותי
] משהו טוב שקרה לכם השבוע:הכל בערך
משהו רע שקרה השבוע:כלום
שמחים שהשבוע נגמר:כן
משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב:כל מיני צרפו תמונה לבחירתכם

מריה111

New member
עונה../images/Emo108.gif

מהו שיר השבוע של הילארי
אין לא משעתי הילארי השבוע:\ מהו שיר השבוע בכללי
אממ Britney spears-all that she whants אין שלא רושמים את השם הזה merlyn manson-sweet dreams AFI- miss murder Jojo-this time billy talent-fallen leaves אממ שזהו נראלי.. מי אמן/ית השבוע
אם אפשר להקה אז AFI מהו דיסק/ספר/סרט השבוע
אין שמעתי מלא דברים מדיסקים שונים חח מהו ציטוט השבוע: ישלי ידיד שהוא מחוצ'קן רצח אז אני וחברה שלי שאלנו אותו משהו ואז הוא ענה משהו מפגר אז חברה שלי עושה לו: ''תגיד מה יש לך במוח חצ'קונים?'' ואני נקרעתי כמו סתומה XDDD וגם הייתי בקניון עם חברים אז ראינו קופסא עם תותים מגומי ועל הקופסא היה כתוב ''קנה תות ולא תמות'' איזה חרוז מפגר-_-'' משהו טוב שקרה לכם השבוע
היה טיול נחמד לירושליים
משהו רע שקרה השבוע
קיבלתי ציונים לא משו בכלל
שמחים שהשבוע נגמר
ממ האמת שאני עונה באמצע השבוע ואני מתה שהוא יגמר!! משהו שאמור להיות בשבוע הקרוב:אין לי אבל השבוע יש יומולדת לנטלי והיא בת 15!!!
צרפו תמונה לבחירתכם:

למעלה