שרשור סופ"ש!!!

LIRONSH100

New member
שרשור סופ"ש!!!../images/Emo195.gif

אז עבר הרבה זמן מאז שיצא לנו להכין שרשרור שכזה... אז... 1. שיר השבוע: 2.קליפ השבוע: 3. דואט השבוע: 4. אלבום השבוע: 5. משהו טוב שהיה השבוע: 6. משהו רע שהיה השבוע: 7.:דבר שאת מצפהלו שיקרה השבוע: 8.דבר רע שאת מצפה שיקרה השבוע: 9.כתובת MSN (לחדשים..): 10:חיל השבוע:(חסר לכם שאתן לא אומרתת חיל הים!) 11. ציטוט השבוע: 12: ספר השבוע: 13:תוכנית השבוע: 14:סרט השבוע: 15:רוצים לספר משהו נוסף?: 16:עוד משהו שאולי שכחתי? 17:תמונת השבוע: טוב אז תענו! (בפקודה-ויש לי פז"מ של יותר מחודש חחח..)

LIRONSH100

New member
עונה..

1. שיר השבוע: ליבינג אין אה סין (אתם לא רוצים לדעת..) 2.קליפ השבוע:אול אבוט.. 3. דואט השבוע:וי גאדיט 4. אלבום השבוע: ניו ג'רזי 5. משהו טוב שהיה השבוע:שיצאתי ביתה... 6. משהו רע שהיה השבוע:כל השבוע... 7.:דבר שאת מצפה לו שיקרה השבוע:חוזרים לשיגרה! (היה לי שבוע שמירות נו..() 8.דבר רע שאת מצפה שיקרה השבוע: מבחנים.. 9.כתובת MSN (לחדשים..):רובכם יודעים... 10:חיל השבוע:(חסר לכם שאתן לא אומרתת חיל הים!)ברור- הים.. 11. ציטוט השבוע: :ואי יש המון.. -בדיחות של הקורס שלצערי אתן לא תבינו אותן... 12: ספר השבוע: הארי פוטר הראשון _(שבוע שמירות כבר אמרתי לא?) 13:תוכנית השבוע: אממ הנפילים (בהתחשב לזה שאני מסתכלת בTV רק בסופ"ש... 14:סרט השבוע:U-715 יש את זה היום בשמונה ומשהו ביס4!!!! (איזה כייף!!) 15:רוצים לספר משהו נוסף?:שבוע שמירות זה זוועה!!!!!! 16:עוד משהו שאולי שכחתי?אני כרגע לא זוכרת.. 17:תמונת השבוע:יותר מאוחר- אני במחשב שהוא כמעט בלי תמונות...

We Never Close

New member
עונה.

1. שיר השבוע: enjoy the silence [דפש מוש]. 2.קליפ השבוע: my immortal [אוונסנס]. 3. דואט השבוע: אין. 4. אלבום השבוע: X&Y [קולדפליי], HAND [בון ג'ובי
]. 5. משהו טוב שהיה השבוע: עברתי את המבחנים באנגלית ובלשון. 6. משהו רע שהיה השבוע: המבחן בלשון. 7.:דבר שאת מצפה לו שיקרה השבוע: אממ לא יודעת. 8.דבר רע שאת מצפה שיקרה השבוע: עוד מבחנים. ועוד ועוד ועוד.. 9.כתובת MSN (לחדשים..): אין. 10:חיל השבוע:(חסר לכם שאתן לא אומרתת חיל הים!) חיל הים
11. ציטוט השבוע: "הבדידות לא מפחידה את הבודד". 12: ספר השבוע: ארוכה הדרך למטה, הארי פוטר השביעי [אנגלית+עברית], גשר. 13:תוכנית השבוע: הישרדות [האמריקאי, דה.
] 14:סרט השבוע: אין. 15:רוצים לספר משהו נוסף?: כואבת לי הבטן. מרתק, הא? 16:עוד משהו שאולי שכחתי? -- 17:תמונת השבוע: ריצ'י
. אגב, בפרסומת שהוא עשה לסרטן הריאות [תקנו אותי אם אני טועה], הוא נראה במצב רע. מפחיד.

nogao10

New member
לא פרסומת ממש, יותר "תתרמו לנו"

הוא לא נראה ממש במצב רע הגדרתי את זה ככה רואים שהוא לא רוצה להיות שם הוא לא נראה אמיתי ובכללי כאילו מישהו מכוון עליו אקדח כדי שהוא יגיד את הדברים אבל זה בגלל שהוא עדין באבל על אבא שלו, והפצע ממש טרי....... אין מה לעשות החלק שריגש אותי היה כשהוא הסתכל על המצלמה, נראה קצת נואש, פתאום נוכח ואמיתי ואמר Help us as we search for the cure פשוט כמעט התחלתי לבכות- ברצינות- זה לא מגיע לאף אחד..... ולחשוב שיש עכשיו סיכוי שגם לריצ' יהיה, איזה צמרמורת זה עושה לי!!!!!!!!! אם יקרה לריצ'י משהו (ואל תשכחו שהוא מעשן) אני... אני..... אני לא אחשוב על זה!! סוף דיון!

עונה...

פעם ראשונה מאז שחזרתי.... 1. שיר השבוע: good guys dont always wear white 2.קליפ השבוע: love me back to life 3. דואט השבוע: .......... 4. אלבום השבוע: bon jovi 5. משהו טוב שהיה השבוע: השביתה ניגמרה...
6. משהו רע שהיה השבוע: השביתה ניגמרה...
7.:דבר שאת מצפה לו שיקרה השבוע: שום דבר מיוחד 8.דבר רע שאת מצפה שיקרה השבוע: כנ"ל 9.כתובת MSN (לחדשים..): [email protected] שלחו הודעות בכיף
10:חיל השבוע:(חסר לכם שאתן לא אומרתת חיל הים!) בשבילך... חיל הים 11. ציטוט השבוע:you gotta believe That right here right now, you're exactly where you're supposed to be 12: ספר השבוע: ............13:תוכנית השבוע: כריס אנג'לף מיינדפריק 14:סרט השבוע: מכושפת 15:רוצים לספר משהו נוסף?: רק שאנ רוצה שהם יבואו לפה כבר!!! 16:עוד משהו שאולי שכחתי?שהם מושלמים!!!! 17:תמונת השבוע:
ג'ון כלכך חמוד שם....

nogao10

New member
How's your life? It's been a while

God, It's good to see you smile 1. שיר השבוע: Hearts breaking even (שיר גאוני) 2.קליפ השבוע: לא ראיתי טלוויזיה, אז אין 3. דואט השבוע: אני והגיטרה- לא, אני בהחלט לא ריצ'י סמבורה 4. אלבום השבוע: TD ואלבום של דייב שמתחיל לקחת שליטה 5. משהו טוב שהיה השבוע: כנס שנת שירות מעולה מעולה מעולה!! היה כל כך כיף, וכמו שהבנתם ניסו ללמד אותי קצת גיטרה, אבל החלטתי לתת לטובים ממני לנגן, או לנגן רק במקרה קיצוני בו, נגיד, יגידו לי שאם אני אנגן את האקורד AM אני אראה את בונג'- כי אני יכולה לעשות את זה..... 6. משהו רע שהיה השבוע: שום דבר מעניין, מבחנים ודברים רגילים כאלה 7.:דבר שאת מצפה לו שיקרה השבוע: מיונים למשקית ת"ש!!!!!! אני כל כך עוברת את המיונים האלה! (הלוואי, ליתר דיוק) ואני מקבלת ביטוח לאוטו שתמיד נוסעים בו, אז אני אהפוך למסיעה הלאומית של המשפוחס.... כן, דייב, גם אתה
8.דבר רע שאת מצפה שיקרה השבוע: למה להתחיל את השבוע ככה? הכל לטובה!!! אמ, אני אלך לישון בסילבסטר באיזה חמש בבוקר, ואני צריכה להתעורר בתשע, זה לא נעים 9.כתובת MSN (לחדשים..): [email protected] 10:חיל השבוע: יש לי שנים- א. חיל המלש"שים!! כי אנחנו שולטים בעולם!!! ב. חיל הרגלים! כי אנחנו משקיות ת"ש! אנחנו... מישהו מצטרף אליי???? 11. ציטוט השבוע: "אני אהייה בסילבסטר רווקה ולא יהיה לי את מי לנשק!!!" "רוצה שאני אסדר לך את *******" "מה???? איכס, איזה מגעילה את! למה את לא יכולה לחשוב על דברים סימפטיים יותר? שמעתי שריצ'י סמבורה פנוי"
12: ספר השבוע: איך להביא את בון ג'ובי לארץ בשלושה חודשים 13:תוכנית השבוע: CSI ניו יורק וSNL 14:סרט השבוע: "תעביר את זה הלאה", שחקנים נפלאים, סוף שממש לא אהבתי, ושתי שניות עם ג'ון בון ג'ובי 15:רוצים לספר משהו נוסף? כן, זה סוף שנה!!!!!! יוהו!!!!! י"בניקים, רק עוד קצת! תשרדו איתי!!!! אה, כן, מישהו רוצה לבוא לנשק אותי ב12 בלילה בסילבסטר??? אהמאהמ ריצ'י סמבורה!!!! 16:עוד משהו שאולי שכחתי? את הסילבסטר! למה אני כל כך דלוקה על הרעיון?? 17:תמונת השבוע: הוא יהיה ה School sweat heart שלי!

למעלה