How's your life? It's been a while
God, It's good to see you smile 1. שיר השבוע: Hearts breaking even (שיר גאוני) 2.קליפ השבוע: לא ראיתי טלוויזיה, אז אין 3. דואט השבוע: אני והגיטרה- לא, אני בהחלט לא ריצ'י סמבורה 4. אלבום השבוע: TD ואלבום של דייב שמתחיל לקחת שליטה 5. משהו טוב שהיה השבוע: כנס שנת שירות מעולה מעולה מעולה!! היה כל כך כיף, וכמו שהבנתם ניסו ללמד אותי קצת גיטרה, אבל החלטתי לתת לטובים ממני לנגן, או לנגן רק במקרה קיצוני בו, נגיד, יגידו לי שאם אני אנגן את האקורד AM אני אראה את בונג'- כי אני יכולה לעשות את זה..... 6. משהו רע שהיה השבוע: שום דבר מעניין, מבחנים ודברים רגילים כאלה 7.:דבר שאת מצפה לו שיקרה השבוע: מיונים למשקית ת"ש!!!!!! אני כל כך עוברת את המיונים האלה! (הלוואי, ליתר דיוק) ואני מקבלת ביטוח לאוטו שתמיד נוסעים בו, אז אני אהפוך למסיעה הלאומית של המשפוחס.... כן, דייב, גם אתה
8.דבר רע שאת מצפה שיקרה השבוע: למה להתחיל את השבוע ככה? הכל לטובה!!! אמ, אני אלך לישון בסילבסטר באיזה חמש בבוקר, ואני צריכה להתעורר בתשע, זה לא נעים 9.כתובת MSN (לחדשים..):
[email protected] 10:חיל השבוע: יש לי שנים- א. חיל המלש"שים!! כי אנחנו שולטים בעולם!!! ב. חיל הרגלים! כי אנחנו משקיות ת"ש! אנחנו... מישהו מצטרף אליי???? 11. ציטוט השבוע: "אני אהייה בסילבסטר רווקה ולא יהיה לי את מי לנשק!!!" "רוצה שאני אסדר לך את *******" "מה???? איכס, איזה מגעילה את! למה את לא יכולה לחשוב על דברים סימפטיים יותר? שמעתי שריצ'י סמבורה פנוי"
12: ספר השבוע: איך להביא את בון ג'ובי לארץ בשלושה חודשים 13:תוכנית השבוע: CSI ניו יורק וSNL 14:סרט השבוע: "תעביר את זה הלאה", שחקנים נפלאים, סוף שממש לא אהבתי, ושתי שניות עם ג'ון בון ג'ובי 15:רוצים לספר משהו נוסף? כן, זה סוף שנה!!!!!! יוהו!!!!! י"בניקים, רק עוד קצת! תשרדו איתי!!!! אה, כן, מישהו רוצה לבוא לנשק אותי ב12 בלילה בסילבסטר??? אהמאהמ ריצ'י סמבורה!!!! 16:עוד משהו שאולי שכחתי? את הסילבסטר! למה אני כל כך דלוקה על הרעיון?? 17:תמונת השבוע: הוא יהיה ה School sweat heart שלי!