שרשור סופ"ש!

שרשור סופ"ש!../images/Emo188.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע
: משהו רע שקרה לך השבוע
: אכזבת השבוע
: שיר שלא הפסקת לשמוע
: תוכנית השבוע
: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע
: יציאת השבוע
: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל
? יוצא
/ סוגר
? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? מה עשית היום חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא
- סופ"ש נעים לכולן!!!

סופשששש

משהו טוב שקרה לך השבוע: נכנס המענק משהו רע שקרה לך השבוע: לא התקבלתי לעבודה אכזבת השבוע: עוד שבוע בלי עבודה שיר שלא הפסקת לשמוע: אהבת חיי נאור אורמיה תוכנית השבוע: קטנטנות חח סרט השבוע: - בסדר ספר השבוע: - מאכל השבוע: פסטה ביתית יציאת השבוע: היום לקניון עם חברות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עולה לבסיס עם חברות שמשתחררות :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר - מה שלום החייל? בסדר יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני חודש ומשהו מה עשית היום חמישי]- קניון תוכניות למחר [שישי]- ברגוע בבית תוכניות למחרתיים [שבת]- מסיבה אולי תוכניות לשבוע הבא- עולה לבסיס וממשיכה בחיפושים

LOLI152

New member
סוף סוף סופ"ש!

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרתי לקומונה.. משהו רע שקרה לך השבוע: פלאפון התקלקל... אכזבת השבוע: אנשים מסוימים.. שיר שלא הפסקת לשמוע: "תני לו פרח" - גלי עטרי.. תוכנית השבוע: "סמנתה מי?" ..רואה מחדש.. תמיד כיף. סרט השבוע: "אל תוך הפרא"..תמיד ענק. ספר השבוע: "צינורות" של אתגר קרת מאכל השבוע: פיצה.. לא אכלתי, אבל בא לי... יציאת השבוע: כמה וכמה דברים.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שרק יהיה שגרתי.. בבקשה!! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מלא מלא מלא בעליות וירידות. ממש רכבת הרים.. מה שלום החייל? קר לו.. יוצא / סוגר? כמובן שסוגר! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?שלושה שבועות... והפעם הבאה לא ידועה.. כי כשהוא יוצא אני סוגרת.. פפפ! מה עשית היום חמישי]-חזרתי הביתה, נפגשתי עם חברים, יוצאת עוד מעט תוכניות למחר [שישי]-לצאת עם חברים תוכניות למחרתיים [שבת]- מסיבה ומקוצרת.. תוכניות לשבוע הבא- שום דבר נדיר..

../images/Emo204.gif שיהיה לכולנו אחלה סופש!

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא היה כזה משהו מיוחד.. חוץ מזה שהייתי במיונים למודיעין, לא ידוע אם התקבלתי או לא..
משהו רע שקרה לך השבוע: המון, אבל המון ריבים עם החייל שהובילו לפרידה היום. אכזבת השבוע: החייל.
שיר שלא הפסקת לשמוע: עדיין ריק- לירן דנינו.
תוכנית השבוע: האח הגדול.. חח כמובן סרט השבוע: שבע נשמות- ויל סמית. מאכל השבוע: פיצה
יציאת השבוע: בנתיים? היום עם חברות לפיצרייה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הולך להיות סופ"ש לא מהעולם הזה.. יש לי 3 ימי הולדת 18 של חברות שלי :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע איטי, חרא, עם הרבה בכי. העיקר שנגמר.
מה שלום החייל? בסדר.. לא יודעת מה איתו כבר.
יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? סופ"ש שעבר מה עשית היום חמישי]- יצאתי עם חברות לאכול פיצה.. היה אחלה :) תוכניות למחר [שישי]- בטח ערב בנות אצלי או משו..
תוכניות למחרתיים [שבת]- ללמוד מלא לבגרות בתנך, בטח בערב לצאת עם חברים ולראות ידיד שמזמן לא ראיתי..
תוכניות לשבוע הבא- לחרוש את החיים לבגרות בתנך שתהיה ביום חמישי ואז להתפרק כל הסופ"ש ב3 מסיבות

סופשבוע סופסוף ../images/Emo6.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא באתי יומיים לבצפר [הלכתי להנות קצת עם אמא]
משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם החבר ביום רביעי , דיברנו מגעיל אחד לשני , המצב דיי השתפר אבל עדיין יש מתח קצת נחכה להיום לדבר פנים מול פנים
אכזבת השבוע: הריב עם החבר כמעט התחלנו לדבר על פרידה. שיר שלא הפסקת לשמוע: מחרוזת של אבי סינואני
כל יום שמנו בכיתה במחשב את השירים ורקדנו תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
אמא הכינה לי תותים בשמנת אתמול יציאת השבוע: לבית חולים
הלכתי עם אמא לבדיקות והיא התעלפה שם. אבל הכל בסדר עכשיו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבוע יותר רגוע עם החייל , ושיעבור מהר [ סתם שבוע לחוץ ומעצבן] ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד, גם כיף גם לא
מה שלום החייל? מבסוט , אבל טיפה מבואס. הוא הפקיר נשק ואיכשהו יצא מהבסיס , אבא שלו מאושפז בבי"ח . יוצא / סוגר? יצאאאאא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים . מה עשית היום [חמישי]- היה לי קורס מד"א מ4 עד 9 בערב. למדנו לעשות החאייה היה מגניייייבוס
תוכניות למחר [שישי]- להיות עם החייל כמה שאפשר
תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות עם החייל
פשוט לא לעזוב אותו
התגעגתי אליו המון תוכניות לשבוע הבא- ברית ברמלה , וזה אומר שישמצב שגם יום ראשון אני יראה את החבר בנוסף לסופשבוע
, ושבוע לחוץ- 3 ימים מסיימת ב6 וחצי בערב. סופ"ש נעים לכולן!!!

a c flemch

New member
חייבת להגיב ../images/Emo3.gif

בחיים בזמן ריב אל תעלו את המילה פרידה!! בחיים בחיים בחיים. זה הדבר הכי נורא לעשות כי בלהט הרגע תמיד אומרים דברים שלא מתכוונים אליהם וברוררר שאח"כ מתחרטים. אם להפרד רק בצורה שקולה ובוגרת וזה, ואני בטוווחהה שבמצב כזה אתם לא צריכים לחשוב על פרידה
[אני קוראת פה כבר כמה זמן חח]

../images/Emo9.gif

את צודקת. ממש ממש צודקת! אני יכולה להגיד לך שאחרי כל המתיחות בנינו , והריבים. היה לנו סופשבוע שלם לדבר ולהיות אחד עם השני. ופשוט אמרנו כל מה שעובר עלינו כל מה שהולך. והחלטנו שזה סתם עוד דבר ש'נוסף' לריב הזה המילה הזו 'פרידה' . למרות שהיו כמה מריבות שרבנו עליהם בסופשבוע הזה אבל באמת שאחרי שנייה חזרנו להיות ה-זוג! בכל מקרה תודה
באמת! וברוכים הבאים

מאיויוXD

New member
להלהלהל

משהו טוב שקרה לך השבוע: ציירתי וזה עשה לי מצברוח טוב :): משהו רע שקרה לך השבוע: לא מרגישה הכי טוב בעולם.. די זה כבר פעם שנייה תוך חודשיים שאני חולה :/ אכזבת השבוע: אפשר להפוך את זה ל"הפתעת השבוע"? החבר שלי חוזר והוא היה אמור לסגורר!!! :): שיר שלא הפסקת לשמוע: הרבה ג'ז
תוכנית השבוע: ארץ נהדרת חע סרט השבוע: לא ראיתי. רוצה לראות ברבור שחור מתישהו.. ספר השבוע: הפרמידה האדומה :) מאכל השבוע: פתיתים!~ יציאת השבוע: תהיה היום בעזרת השם :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממממ גניקולוג פעם ראשונה?
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר
מה שלום החייל? חולה מת!~ יוצא / סוגר? יוצאאא!!! :): מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע! וגם אז הוא היה אמור סגור והוא יצא בהפתעה חחח מה עשית היום חמישי]- הלכתי לקניון עם אחותשלי לבחור תחפושת (כן השנה אני מתכננת ממוקדם!) תוכניות למחר [שישי]- ללמוד לאיכסטוריה, לראות אותתווו
תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל תוכניות לשבוע הבא- מה שיבוא יבוא :)

a c flemch

New member
פעם ראשונה שלי ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שופינגגגג משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם חבר שלי ועם ההורים שלי אכזבת השבוע: השירות המפגר שלי שיר שלא הפסקת לשמוע: S&M של ריהאנה תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא סרט השבוע: -- ספר השבוע: -- מאכל השבוע: שוקולד וכמה שיותר
קשה כשהבחור בטירונות חח יציאת השבוע: עם חברה לשופינגג משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אוי, כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מינוס מה שלום החייל? סבבות, קצת מתבכיין לו אבל מותר חח יוצא / סוגר? יוצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? אתמול הוא בגימל הכשרון מה עשית היום חמישי]- שירות, חבר
, הביתההה חח תוכניות למחר [שישי]- חבררררר תוכניות למחרתיים [שבת]- מסיבת גיוס של חברה תוכניות לשבוע הבא- להישאר בחיים

disarray

New member
שלי=]

משהו טוב שקרה לך השבוע:התפטרתי מהעבודה וקיבלתי את המענק סופסוף משהו רע שקרה לך השבוע:החבר סוגר והפסיכומטרי מעצבן אכזבת השבוע:החבר שסוגר שיר שלא הפסקת לשמוע:אין תוכנית השבוע: סרט השבוע:בורלסק- מומלץ בננות אחלה שירים ורקודים ספר השבוע:הסמל האבוד של דן בראון מאכל השבוע:פנקייקס יציאת השבוע:לסרט חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהחייל יחזור שלשו"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חצי כוח מה שלום החייל?בסדר,מעוצבן אבל סביר יוצא / סוגר?סוגר,שוב מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אתמול נסעתי לבקר אותו בבסיס לחצי שעה מה עשית היום חמישי]-סרט עם חברות תוכניות למחר [שישי]-ללמוד תוכניות למחרתיים [שבת]-ללמוד ומשפחה תוכניות לשבוע הבא-חברות,לימודים,חבר סופ"ש נעים לכולן!!!

maayanimi

New member
אני:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:אממ.. אממ... הוא עבר מהר? לא האמת היה אחלה שבוע אני הייתי ב"היי" כל השבוע בגלל שעוד שלושה שבועות אני טסה לחו"ל... :) משהו רע שקרה לך השבוע: נשבר לי ה-MP4 :( אכזבת השבוע:-- שיר שלא הפסקת לשמוע:"עדיין ריק" של לירן דנינו. קצת חרשתי עליו. תוכנית השבוע:האח הגדול!!! והיפה והחנון:) סרט השבוע:-- ספר השבוע:עדיין בהיסטוריה הסודית (ארוך-500 עמוד בערך) מאכל השבוע: מקדונלדס, ויותר מידי קראנצ' בצבא חחח יציאת השבוע:אתמול עם ידיד שלי לקניון לקנות מתנה לחברה שלו.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סופ"ש! מסיבה עם חברה שמשתחררת ביום ראשון (!). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה..זרם:) מה שלום החייל?טוב... יוצא / סוגר?יוצאאאאאאאאאא אחריי 21!!!!!!!!!!!!!!:) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום שלישי לפני שבוע וחצי כשהוא יצא להפנייה! מה עשית היום חמישי]-הייתי בצבא, בקניון ובקניות עם אמא ואבא:) תוכניות למחר [שישי]-החיילי! והכנתי מלא פרלינים טעימים!:) (האמת שהם עדיין בשלבי הכנה. אבל נראה לי שהם יהיו טעימים). תוכניות למחרתיים [שבת]-החיילי! חבל רק שהוא חוזר מקוצרת:/ תוכניות לשבוע הבא- הצגה בשני עם שתי חברות. אני תרבותית ;) סופ"ש נפלא וחמים לכולן!:)

שלי :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 100 במבחן הראשון בסמסטר א' :) הורדתי 2 קילו משהו רע שקרה לך השבוע: - אכזבת השבוע: גיליתי שיש הופעה של משה פרץ 3 ימים לפני שחבר שלי ברגילה ולא נוכל ללכת :( שיר שלא הפסקת לשמוע: לירן דנינו - עדין ריק ומשה פרץ בכללי תוכנית השבוע: האח הגודל :) סרט השבוע: שודדי הקאריביים - ראיתי פעם ראשונה! ספר השבוע: - מאכל השבוע: סושי כמובן! יציאת השבוע: מסיבת גיוס לחברה ממש טובה שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החבר חוזר אחרי 21 סוף סוף! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהיר :) נגמרו המבחנים וישחופשת סמסטררר מה שלום החייל? שבוז קצת, מת הביתה.. מת לסיים כבר את הקורס יוצא / סוגר? סוגר, מתנדב שבת.. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים מה עשית היום חמישי]- הייתי במסיבה ממש טובה עם כמה חברות מהבית וחברה מהבסיס שבאה אלי תוכניות למחר [שישי]- מסיבת גיוס לחברה ממש טובה תוכניות למחרתיים [שבת]- בית קפה ברגוע, האח הגדול תוכניות לשבוע הבא-מסיבת פרידה ל2 חברות ממש טובות שטסות לשנה, גיוס לחברה, הופעה של משה פרץ, החבר חוזר, להנות מהחופשת סמסטר ומלא עבודה בצבא.. שבוע טוב בנות :)

נשארו רק עוד 6 :)

אם באמת מעניןי אותך יש לי דיאטה ממש קלה ומעולה.. אשמח לשתף :) קוראים לה דיאטת אתקינס עם שינויים קלים שעובדים אצלי לפחות..

busted3

New member
אני גם אשמח אם תשתפי :)

בעיקרון אני מכירה את הדיאטה הזו, גם יש לי את הספר וגם אני ירדתי שני קילו בשבוע כי לא אכלתי כמעט פחמימות.. אבל זה סוג של להיות רעבה תמידית... וחוצמזה, איך אפשר בלי פחמימות?
אני יודעת שיש פחמימות, אבל זה כולה 20 גרם בשבוע הראשון, שזה ממש עלוב..
מעניין אותי איזה שינויים את עושה?

משתפת..

רשמתי את זה למישהי בפרטי אז תיקחו את כל ה"את" כ"אתן" וכל זה :) היי :) יש את דיאטת אתקינס שאת יכולה לקרוא עליה קצת באינטרנט, אבל אני לקחתי אותה ועשיתי אותה קצת יותר קלה לי עם פחות הקפדה על כל הפרטים שם אם את רוצה לרדת הרבה תלכי על הדיאטה המקורית שהיא ממש נוקשה, אם זה באזור ה5 קילו אז נראה לי שמה שאני עושה יכול גם לעבוד בעיקרון זה לאכול בסביבות ה20-30 גרם פחמימות עד שאת מגיעה למשקל היעד שלך. מה שמותר לאכול - ביצים, גבינות, ירקות ירוקים, בשר, סלטים בלי רוטב ולשתות 2 ליטר מים ביום. הכי חשוב - בלי פחמימות טהורות כמו לחם, תפוח אדמה, אורז וכאלה.. אם את מקפידה ממש - לדוגמא קוטג' בבוקר בשר עם סלט בצהריים וחביתה בערב את תוך שבוע מורידה 3 קילו בלי בעיה. פעם ב10 ימים אני עושה לי יום "פינוק" ואוכלת גם משהו טעים - טוסט או חטיף או המבורגר או מוקפץ או סושי משהו טוב כזה.. אחרי שאת מסיימת להרזות את צריכה לשמור על הדיאטה פי שתיים זמן מכמה זמן שלקח לך להרזות. לדוגמא אם לקח לך חודש וחצי את צריכה עוד 3 חודשים לשמור, אחרת עולים ממש מהר בחזרה - ובתקופה הזו לאכול כ40 פחמימות ביום (את יכולה להוסיף לדוגמא פחמימה כבר לארוחת צהריים) זהו בעיקרון, יש לך מחשבוני פחמימות באינטרנט לכל מאכל כדי לראות מה אפשר לאכול ומה לא, הכי חשוב זה לאכול הרבה בשר כי זה משביע ואין בו פחמימות כמעט בכלל.. אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת, בהצלחה :)

למעלה