שרשור סופ"ש!

שרשור סופ"ש!../images/Emo182.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום[חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרותיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא- כמו שידוע לכן הסופ"ש הזה פותח את השנה האזרחית החדשה אז מה שנותר לי לאחל לכן זה שתהיה לכן שנה טובה ומוצלחת וסופ"ש כייפי ונעים!

Ditz 93

New member
שתהיה שנה טובה ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי תיאוריה
משהו רע שקרה לך השבוע: החבר היה בפעילות במסגרת הטירונות ולא היה טלפון כל השבוע עד היום...
אכזבת השבוע: היה לי יום המא"ה וכ"כ הסתבכתי בדרך לשם עם האוטובוסים שהגעתי בשעתיים איחור ואמרו לי לחזור הביתה..
שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה
תוכנית השבוע: היפה והחנון. מביך, אבל אחת מהתוכניות האהובות עליי. תמיד משפרת את המצברוח
סרט השבוע: לא היה..
ספר השבוע: נער החידות ממומביי
מאכל השבוע: נראה לי במבה
יציאת השבוע: שישי שבת הקודמים עם החבר נחשב?
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החבר חוזר
עוד קצת עבודה ובטח יהיו עוד דברים נחמדים
אה ויומולדת לחבר!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע מאוד מחשל...
מה שלום החייל? טוב, תודה. חזר עייף מהשבוע שטח... אמרו שטחנו אותם, אבל הוא ממש הפציץ וכל המפקדים החמיאו לו
גאה בו מאוד
יוצא / סוגר? סוגר
פעם ראשונה.
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת שעברה.
תוכניות להיום[חמישי]- עבדתי
תוכניות למחר [שישי]- חגיגות השנה החדשה! ארוחה עם אלכוהול ומתנות עם חברים.
תוכניות למחרותיים [שבת]- אממ... מתארת לעצמי שאני אדבר מלא עם החבר
ונראה מה עוד.
תוכניות לשבוע הבא- אולי יום המא"ה
אולי אני אעשה מועד ב' במת'... ואני חייבת לארגן לחבר את המתנה הסופר מגניבה שאני מארגנת לו ליומולדת שלו שבוע הבא כשהוא יוצא!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

חח ואי איזה באסה עם יום המא"ה!

אני גם כמעט ואיחרתי.. קשה להגיע למכללה הזאת אשכרה סוף העולם! אבל זה באמת יום כיף ומהנה אני בטוחה שאת תהני, מתחברים לבנות בקלות :)

maayanimi

New member
שנה אזרחית טובה לכולןןן!:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:הייתי בסיור קולינארי+סדנת בישול עם אחותי בשוק מחנה יהודה בירושלים והיה פשוט כיף כיף! וטעים...! וכמובן שגם לקחתי בעקבות היום הזה יום חופש מהצבא:) משהו רע שקרה לך השבוע:חבר שלי קיבל דו"ח מ.צ. והוא עולה למשפט. ואני פשוט מתה מפחד שהוא ייקבל ריתוק כי גם ככה אני לא רואה אותו יותר מידי, וגם יש לו יומהולדת עוד שבועיים - והוא היה צריך לצאת שישי שבת בדיוק אז. קיצר אני ממש מודאגת..:/ אכזבת השבוע: שהרגל שלי טרם החלימה מהדלקת בגיד (כבר פאקינג שלושה חודשים!). שיר שלא הפסקת לשמוע:-- תוכנית השבוע:האח הגדול! מה לעשות.. התמכרתי סרט השבוע "בדרך לחתונה עוצרים בווגאס" - פעם שנייה שראיתי ועדיין נקרעתי מצחוק.. ספר השבוע:" אל אישך תשקותך" של נעמי רגן. ספר מדהים ומומלץ! מאכל השבוע:כל האוכל בסדנה- פשוט טעים! יציאת השבוע:בית קפה עם חברה:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שנדע מה העונש של החייל ושיחזור בעז"ה הבייתה- כי הוא אמור לחזור ואני ממש מתגעגעת! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בכיף. מה שלום החייל? קצת שבוז (בתחילת השבוע יותר). עייף. מתגעגע. אבל אל דאגה אני עושה כל שביכולתי כדי לשמח אותו! יוצא / סוגר?סוגר! (שבת חינוך בצפת - והכי באסה התכנון המקורי היה שהוא ייסגור בירושלים ואני גרה בירושלים!) מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ראשון בבוקר כשהוא חזר לצבא... תוכניות להיום[חמישי]-הייתי בצבא. והיה לי יום ארוך ומעייף! תוכניות למחר [שישי]-חזרתי מהצבא, הייתי בחד"כ, ובערב אני מתכננת לצאת למסיבה עם חברות! כיף! אהה ואני מכינה היום סופלה שוקולד :p תוכניות למחרותיים [שבת]- לישון קצת, לחגוג יומהולדת לדוד שלי. תוכניות לשבוע הבא-צבא... ובתקווה שהאהוב שלי יחזור בסופו.

פשש אשכרה שפית!

סחטיין עליך מעייני חח אולי תכיני לי פעם איזה עוגה! :) תרגישי טוב עם הרגל מקווה שיעבור לך מהר.. ודברי איתי אם את במסיבה היום יש מצב שנתראה :)

maayanimi

New member
חחח כן נדבקתי בחיידק הבישול והעוגה!

ברור שאני אדבר איתך אם אני יוצאת לשם! ותהני עם יוני!:)

מה יותר גרוע מיזה ../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי לפגישת מתנדבי מד"א ואני מתחילה את הקורס , הפעיליות כבר משבוע הבא
משהו רע שקרה לך השבוע: ההורים סגרו לי ת'חשבון ל50 שקל גג
והמצב הנוכחי - החבר חולה ברמות מטורפות
אכזבת השבוע: שהחבר חולה עכשיו ברמות מטורפות - והכי מעצבן שהרגשתי את זה בלילה , הרגשתי את ההקאות הכאבים שלו , הרגשתי בערך איך הוא סובל
שיר שלא הפסקת לשמוע: האישה של חיי
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: סיני שאמא הכינה, פשוט אכלתי את כל הסיר
יציאת השבוע: לא היה לי זמן לנשום .. היום בערב סטנדאפ עם חברות , ואולי לפני מועדון אם יהיה לי חשק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהחבר יבריא , ושהמפקדת שלו תגיד שזה בסדר והוא יכול לסגור שבת אח"כ ולא השבת של שבוע הבא. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה ממש ממש כיף
האכזבה התחילה אתמול בלילה מה שלום החייל? חרא
לא מפסיק להקיא , כאבי בטן נוראיים , וחום גבוה יוצא / סוגר? הוא היה אמור לחזור היום לסגור שבת ובחמישי שבוע הבא לצאת . אבל בגלל שהתחילה המחלה אז קיבל גימלים עד יום ראשון מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שבת
תוכניות להיום[חמישי]- אתמול ? להספיק להגיע הביתה ולדבר עם החבר לפני שחוזר לבסיס , והוא בכלל לא חזר אבל חולה
תוכניות למחר [שישי]- היום - עדיין במחשבות , בעיקרון רוצה לצאת למועדון ואח"כ לסטנדאפ ששילמתי. אבל מתלבטת כי אני לא יכולה להיות עם החבר בזמן שהוא חולה אבל לפחות במחשב או בטלפון .
תוכניות למחרותיים [שבת]- לדבר עם החבר , ולדעת שהוא מרגיש ממש ממש טוב ואז שיגיע ראשון ולהתקשר למפקדת שלו להתחנן שהוא יצא שבת הבאה
תוכניות לשבוע הבא- מד"א מתחיללללללללללים
, לדעת שהחבר מרגיש הרבה יותר טוב
ולעשות ריגשי למפקדת שתוציא אותו שבוע הבא לשבת

תודה רבה ../images/Emo24.gif

אתמול בערב לא יכלתי לראות אותו סובל מול המצלמה במחשב ולשמוע אותו כל שניה הולך להקיא ומת מכאבי בטן . אז אמרתי לו שיגיד לאחותו שתקח אותו למיון או משהו . הוא כמובן עקשן כמו סיד אז אני בעצמי התקשרתי אליה וביקשתי. היא לקחה אותו הם חזרו ב11 וחצי הביתה. נתנו לו עוד כדורים ועוד דברים ואמרו שמתפתח בנוסף לכאבי בטן גם דלקת גרון וזו התקופה. כרגע הוא קיבל גימלים עד יום שלישי . גם הוא וגם אני ,בשישי אחרי שחזרתי התחלנו לדבר על הצבא וזה.. הוא גם אמר שהוא קודם כל לא מתכוון לסגור שבוע הבא . ודבר שני זה גימלים ככה שאסור להם לתת לו לסגור בגלל סיבה רפואית שהייתה . בכל מקרה נקווה שיהיה טוב
שבוע טוב!

maayanimi

New member
אני לא חושבת שאת צריכה לדאוג

גם אם הוא היה צריך לסגור השבוע ולצאת שבוע הבא, ובגלל הגימלים לא סגר, אין סיבה שהוא ייסגור שבוע הבא. לפחות זה לא צריך להיות ככה. קיצור תהיי אופטימית:) ושירגיש טוב!

2011, אשכרה 2011!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי 92 בדו"ח מעבדה ושנודע לי שיוני לא סוגר שבת :) משהו רע שקרה לך השבוע: לא זכור לי משהו שהיה רע.. חח למזלי
אכזבת השבוע: המבחן בתנ"ך
שיר שלא הפסקת לשמוע:אושר- כנסיית השכל תוכנית השבוע: היפה והחנון,פלפלים צהובים סרט השבוע: אמרתי לך! ספר השבוע:
מאכל השבוע: גלידה! יציאת השבוע:עם חברות אתמול
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מיוחד... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר.. רגיל מידיי ושגרתי חח מה שלום החייל? סבבה, אחרי שבוע נופש באשקלון חח עשה חיים
יוצא / סוגר? יוצא כמובן!
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? סופ"ש שעבר. תוכניות למחר [שישי]- מסיבה במועדון בירושלים בכל הכוח!
תוכניות למחרותיים [שבת]- סופ"ש עם החייל.. לראות סרטים והעיקר להיות ביחד.

disarray

New member
שנה מעולה שתהיה לכולן עם כמה שפחות בעיות מצהל

משהו טוב שקרה לך השבוע:עבר מהר!! משהו רע שקרה לך השבוע:חולה קצת ונכוויתי ביד=[ אכזבת השבוע:ריב עם החבר שיר שלא הפסקת לשמוע:אין תוכנית השבוע:האוס סרט השבוע:אין ספר השבוע:אין מאכל השבוע:אבוקדו ללא ספק!!!! יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להתחיל ללמוד כמו שצריך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר..ככה ככה מה שלום החייל?מעולה יוצא / סוגר?יוצא סופסוף אחרי 21 מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?אתמול בערב תוכניות להיום[חמישי]-עם החייל בבית ברגוע תוכניות למחר [שישי]-סטנדאפ עם החייל..ממש מחכה לזה כבר=] תוכניות למחרותיים [שבת]-בטח קצת משפחה קצת חייל ובערב מקווה להפגש עם חברות תוכניות לשבוע הבא-לתכנן טיול עם החייל,ללמוד הרבה ובתקווה גם לעשות קניות כבר!!!

GrowingMadness

New member
עונה קצת באיחור ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: 2 ימי חופש, אחד מהם יום כייף עם חברה בת"א ובשני פגשתי את החבר משהו רע שקרה לך השבוע: הבנק מעצבן $#%^#@$^ אכזבת השבוע: המפקדת שלי כרגיל... שיר שלא הפסקת לשמוע: ברייי
תוכנית השבוע: ארץ נהדרת, האח הגדול, כאן גרים בכייף.. סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע: חומוס! יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החבר יוצא חמישי עד שלישי בלי לסגור שבת DDDD: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד ^^ מה שלום החייל? מעולה!!! יוצא / סוגר? יצא! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שעה הוא החזיר אותי ): תוכניות להיום[חמישי]- ישנתי אצל החבר ברביעי אז בחמישי נסעתי ממנו לבסיס, ואז חזרתי אליו ובערב חזרתי הביתה באוטובוס ונרדמתי באיזה 9
תוכניות למחר [שישי]- נפגשתי עם חברה שהייתה אמורה לעשות תיאוריה אבל היא שכחה את הת.ז שלה בבית אז היא חזרה ואני נסעתי לחבר לישון אצלו
תוכניות למחרותיים [שבת]- סתם ישנו 12 שעות בערך...לא עשינו אתמול משהו מיוחד [הזמנו אוכל וראינו עספור
כי לא היה לנו אוטו וכל החברים שלו סגרו
], ואז נסענו לאכול חומוס עם 2 חברים שלו ואז חזרתי הביתה. תוכניות לשבוע הבא- מחר יש לי שמירה בבסיס עם חברות שלי, בשני אני אלך לבנק להפקיד כסף אחרי הבסיס, וזהו כרגע.. בחמישי הוא יוצא שוב D:

למעלה